maayanot

New member
../images/Emo124.gif

אנשים חביבים.... יש לי הרגשה שאיכפת לכם יותר מידי איפה יהיה המפגש של הפורום.. אל תשכחו שזה בסך הכל מפגש כדי שנוכל סתם לראות ולהכיר את הנפשות הפועלות כאן. אני מציעה שהמפגש הראשון של חברי הפורום יהיה כאן בבית שמש הקטנה והחביבה שלנו (ואל תשכחו שאמיתי הציע כמה דברים מאוד מעניינים שאפשר לעשות), ואם נראה שזה הולך טוב- אז אפשר לנסוע לפתח תקווה או למקומות יותר רחוקים.. (סליחה על הבורות..- איפה זה בכלל ה"אורחן"?). מה דעתכם?

h o l l o w

New member
גם אני חושב בגלל ש........

אנחנו הרי רוצים לעשות מפגש, כשמו כן הוא מפגש- מלשון פגישה, כלומר שאם זה יהיה בפיינטבול לא רק שלא נכיר אחד את השני טוב, אלא שנלמד לשנוא אחד את השני.... ואם אנחנו באמת רוצים להכיר את האנשים שאחנו מתכתבים איתם אז צריך לעשות מפגש ראשון במקום שקט וקרוב... לפי דעתי האורחן הוא מצויין!!! אבל גם סתם מקום אחר שקט! בבית שמש יהיה טוב...

g a n d i

New member
אולי פשוט...

נלך למקדונלדס? סתם, איזה יום...לא צריך לעשות מזה סיפור.

הצעתי ארומה...

זכור לי סירוב. (וכן, אם כבר ביג אז ארומה. אני לא אוכל במקסעמק-עם-השם-הזה-שאי-אפשר-לכתוב)

shabluELLA

New member
אני בעד האורחן!!!

למה לא? זה מקום נעים עם אפשרות לפיתות ערביות טעימות , חומוס טוב... ומי שאוהב גם נרגילות מעולות...יש הזדמנות לשבת בכיף לדבר ולהכיר אחד את השני... מקום אידאלי בשבילי ...(במיוחד הנרגילה...)

shabluELLA

New member
חחחחחחחחח

טוב אני מודה שהרעיון (כפי שגנית ציינה לפני) שלך , מולי, עם רובה ביד מאוד מפחיד אותי...כי אני זוכרת איזה חור היה לעידו ביד ולאסף במקום אחר...(חוץ מהחור הקיים), לא שראיתי אותו ואולי אני מתבלבלת עם מישהו אחר...ובכל זאת זו לא הסיבה שאני מתנגדת... פשוט שכשנלך לשם לא נוכל לדבר או להכיר וזה לדעתי מטרת המפגש הזה...

shabluELLA

New member
חחחחחחחחח

טוב אני מודה שהרעיון (כפי שגנית ציינה לפני) שלך , מולי, עם רובה ביד מאוד מפחיד אותי...כי אני זוכרת איזה חור היה לעידו ביד ולאסף במקום אחר...(חוץ מהחור הקיים), לא שראיתי אותו ואולי אני מתבלבלת עם מישהו אחר...ובכל זאת זו לא הסיבה שאני מתנגדת... פשוט שכשנלך לשם לא נוכל לדבר או להכיר וזה לדעתי מטרת המפגש הזה...

shabluELLA

New member
מה אני יעשה...

זה כתב לי שההודעה לא נישלחה...ואל תעצבן אותי יא חלול ,יא
, יא

איי! ככה? אז......

אנחנו הולכים לפיינבול, אלה שמחה
אלה חוטפת
ממני אלה
אלה מתחילה
אלה צריכה
אבל במקום זה היא תחטוף
אף אחד לא יזהה את אלה
יאללה הולכים לפיינטבול!!!!!!!!!!!!!!!!!

shabluELLA

New member
חחחחחחחח...אהבתי...

אבל אתה עדיין חלול...אני מציעה סולחה...כי כניראה אני הבוגרת פה ואני לא ארד לרמה שלך...

h o l l o w

New member
עלאק בוגרת....

סתם דוגמא קטנה לכך שאת לא! בימי שלישי ושבת בין השעות 16:30:18:00, בני כמה הילדים שאתה מבלה איתם שעות שעות מהשבוע שלך????

shabluELLA

New member
יא עלוב אחד!!!

נכון אני מדריכה כיתות ד'- ה' אבל למה אני מדריכה? כי אני בוגרת מאוד וחכמה ובעלת נימוסים ואלה שבחרו אותי ידעו שיש לי הרבה מה ללמד אותם כדי שייתחנכו ויהיו אנשים משכילים ואילו אתה מחנאי עלוב שאף אחד לא שם עליו כי אתה שם בתור קישוט ועוד קישוט מכוער!!!

h o l l o w

New member
מה את בצופים??? פחחחחחח

אבל שמענו איזה חוויות יש לך מה-3 שעות השבועיות הלאה.....

h o l l o w

New member
חבל שאתם לא רואים את ההיסטורי של..

האיי סי שלי אבל אני אצטט לכם משם ":) אמיר אתה חייב להבין שהכל בהומור..."

shabluELLA

New member
אמיר אמיר...

חומד , ניגמר לך מה להגיד עליי אז אתה מתחיל להמציא...עצוב...

למעלה