עוד פעם אין לך מה להגיד אז אתה ממציא... נו קדימה תישאל....את מי שאתה רוצה ...המחשב שלי פשוט עמוס והוא איטי אז לא יודעת...אבל עובדה שזה לא קורה לי הרבה...
בתפקיד שלי, ויש לי תפקיד מאוד חשוב... אלה, יום ראשון יש פורימון, מה התפקיד שלך בפורמיון הזה??? אני אענה לך על זה... התפקיד שלך יהיה מה שאני אגיד לך לעשות, מממ למה? כי אני הוא מנהל הפורימון!
אתה יודע למה אתה המנהל??כי אין לך חיים ואתה לא עושה כלום בשבט אז זוהר ריחם עלייך ... ומאמינה שאני יעשה מה שתגיד לי...אני בכלל לא יבוא לשם כי זה על פורים וזה חופש ומתחפשים ולי יש חיים!!!! תודה
טוב אז בקשר לתפקיד שלי, אז אני המנהל כי אני הבוגר מביננו, וכי עליי סומכים שאני אנהל משהו גדול כמו שצריך ולא סומכים עליי רק בשביל שאני אעביר ת'זמן ל-5 ילדים בני 10... ובקשר לפורימון, את תבואי כמו ילדה טובה כי זה יהיה אחר הצהריים ואת תעבדי כמו מאמי כל מה שאני אגיד לך
כאילו מה אתה עושה... סה"כ אתה מפקח על כל הקטע המעשי...אין לך שום קשר עם הילדים כי אתה בטח תתקוף אותם או תקלל... וזה לא חמישה ילדים זה 10 ושאני יזכיר לך שהגדוד שלי של גל ועמית זה הגדוד הכי מוצלח והכי גדול בשבט ??