shabluELLA

New member
אמיר אמיר...

חומד , ניגמר לך מה להגיד עליי אז אתה מתחיל להמציא...עצוב...

h o l l o w

New member
שימי לב שלי זה לא קורה....

טוב נו, אני יכול לדבר בשם כולם שאני אומר שאנחנו סולחים לך בגלל שכולם יודעים שאת קצת בעייתית

shabluELLA

New member
פחחחחחחח

עוד פעם אין לך מה להגיד אז אתה ממציא... נו קדימה תישאל....את מי שאתה רוצה ...המחשב שלי פשוט עמוס והוא איטי אז לא יודעת...אבל עובדה שזה לא קורה לי הרבה...

shabluELLA

New member
אם אתה אומר...

אבל לפחות לי יש את זה... לך אין את הרמה הבסיסית של איי קיו אז לך תחפש מי שינענע אותך....

shabluELLA

New member
עוד יותר גרוע...

אתה גם בצופים אבל אתה מתבייש בעצמך ובמה שאתה עושה!!! ותקרא את החתימה שלי היא בדיוק בשבילך!!!

h o l l o w

New member
אני לא מתבייש אני גאה מאוד....

בתפקיד שלי, ויש לי תפקיד מאוד חשוב... אלה, יום ראשון יש פורימון, מה התפקיד שלך בפורמיון הזה??? אני אענה לך על זה... התפקיד שלך יהיה מה שאני אגיד לך לעשות, מממ למה? כי אני הוא מנהל הפורימון!

shabluELLA

New member
פחחחחחחח...מאמינה...

אתה יודע למה אתה המנהל??כי אין לך חיים ואתה לא עושה כלום בשבט אז זוהר ריחם עלייך ... ומאמינה שאני יעשה מה שתגיד לי...אני בכלל לא יבוא לשם כי זה על פורים וזה חופש ומתחפשים ולי יש חיים!!!! תודה

h o l l o w

New member
פחחחח זה מה שאת אומרת עכשיו

טוב אז בקשר לתפקיד שלי, אז אני המנהל כי אני הבוגר מביננו, וכי עליי סומכים שאני אנהל משהו גדול כמו שצריך ולא סומכים עליי רק בשביל שאני אעביר ת'זמן ל-5 ילדים בני 10... ובקשר לפורימון, את תבואי כמו ילדה טובה כי זה יהיה אחר הצהריים ואת תעבדי כמו מאמי כל מה שאני אגיד לך

shabluELLA

New member
מאמינה...

כאילו מה אתה עושה... סה"כ אתה מפקח על כל הקטע המעשי...אין לך שום קשר עם הילדים כי אתה בטח תתקוף אותם או תקלל... וזה לא חמישה ילדים זה 10 ושאני יזכיר לך שהגדוד שלי של גל ועמית זה הגדוד הכי מוצלח והכי גדול בשבט ??

h o l l o w

New member
ווי אז עכשיו אני סוגד לך.....

יש לך את הגדוד הכי טוב בשבט שורק.... נו אז מה?!?!? את לא תקבלי על זה פרס או משהו

h o l l o w

New member
טוב, אז אחרי דיון ארוך ותרבותי....

אלה ואנוכי החלטנו שאנחנו מעדיפים את האורחן נכון אלה????

h o l l o w

New member
אתם מבינים עם מי יש לי עסק

תתבגרי!!!!!!!!!!!!!! סתם נשמה גם אני חולה עלייך

shabluELLA

New member
לא, סליחה ...

אתה ה-ג-ב-ר !!! ,אתה מנהל הפורימון!!!!! איזה כיף לך!!!!! גם אני רוצה!!!!!!!!!! לא!

למעלה