אחד אחד - יאללה להצביע!

limors2

Active member
אררג../images/Emo46.gif../images/Emo54.gif

הם הוציאו את שאקירה
Stoned in love - Chicane feat. Tom Jones Naive - The Kooks Tell me baby - Red Hot Chili Peppers I write sins no tragedies - Panic! At the disco Is it any wonder - Keane עברתי המוני פעמים על הרשימה וחיפשתי אותה, עד שקלטתי שהיא לא שם

הינה הבחירה הבינלאומית שלי

סלחו לי,אבל העצלנות משתלטת עליי. 15,20,6,22,27{המספרים של השירים}

RenanaD

New member
../images/Emo131.gif

I write sins no tragedies - Panic! At the disco Lonley Day - sytstem of a down One - Mary J. Blige & U2 Someone Else - Allegro feat. L.V Where'd you go - Fort Minor

../images/Emo222.gif../images/Emo19.gif

Ain't no other man - Christina Aguilera Lonley Day - sytstem of a down Someone Else - Allegro feat. L.V Never gonna be the same - Sean Paul World, hold on - Bob Sinclar

tkuihehr

New member
ההצבעות שלי

תקראו לי ישן, בסדר, תגידו שנתקעתי 8 שבועות לאחור, אז תגידו, אז מה, אלו ההצבעות שלי: I write sins no tragedies - Panic! At the disco Tell me baby - Red Hot Chili Peppers Where'd you go - Fort Minor SOS - Rihanna Isaac - Madonna

tkuihehr

New member
גם אני לא

אני ברגע שאצביע אבוא לפה ואכתוב את הצבעותיי, רק בגלל שעוד לא הצבעתי אני עוד לא כותב פה כלום...

tkuihehr

New member
יכול להיות שאני טועה ,אבל

הצבעתי היום, ממש עכשיו, 25 שעות לפני שידור המצעד, והתאריך שהיה כתוב הוא של שבוע הבא. אז אופס, מה שכתבתי [הבחירות שלי], הן של השבוע הבא, אז נניח שמעון השכן שייך רק לשבוע הבא, אבל לא נורא. השאר בסדר [והמועמדים שלי לבחור למצעד הלועזי של השבוע והשבוע הבא זהה...]

למעלה