היום הזאפה השניה - גם ברדיו

veredmp

New member
../images/Emo125.gif היום הזאפה השניה - גם ברדיו ../images/Emo125.gif

כן כן, היום זה קורה! היום, גם מי שלא נמצא בהופעה יכול להיות בהופעה, כי היא תשודר בשידור חי בגל"צ! והיום יש לנו תענוג כפול ומכופל - לא רק מירי והלהקה, גם סלעית להב ועפר בשן מתארחים! אני מאחלת לכולנו להינות המון!

שי קרן20

New member
באיזו שידור ההופעה ברדיו? פשוט יש לי היום

אירוע..אז אני פשוט אקליט..ואשמח לשלוח למי שלא יוכל לשמוע...

veredmp

New member
ההופעה אמורה להתחיל ב-22:15

קח בחשבון איחור אופנתי רגיל של 15 דקות לפחות

שי קרן20

New member
ועוד שאלה..זו תהיה הופעה שלמה?(ברדיו) כמו ש

היה לפני איזה שנה וקצת עם קרן פלס,שהיה הופעה שלמה ברדיו,ללא פרסומות וללא הפרעות..ואגב אתמול ידידה שלי הייתה בהופעה שלה...ניבה אם אתם מכירים...יש לה אפילו תמונה והיא הצטלמה איתה...ממש מתוקותתת

veredmp

New member
ודאי שהופעה שלמה

פגשתי את ניבה אתמול. חמודה ביותר. איפה היא באמת? למה היא לא כותבת איך היה? לא בסדר

שי קרן20

New member
חחח היא עובדת ולומדת נשמה..חח חכו חכו היא

חפרנית,וכמו שאני מכיר אותה היא תרשום מגילה...זה ידוע שניבה משוגעת על מירי..לא רוצה להשתחצן אבל אני רוצה שאני חשפתי את מירי אליה...אם איני טועה..הקיצר ניבה תהיה פה בטח בערב ותראה את הודעות שלי חחחחחחחח קיצר תצפו להודעה ארוכה ממנה! ובע"ה גם אני רוצה לבוא להופעה של מירי..לא יצא לי עוד..ואגב תודה על התשובה! ורק כדי להוריד ספק-גלצ זה לא גלגלצ נכון? חחחח שאני לא אתבלבל..כאילו זו אותה תחנה או שגלצ זה קיצור של...רגע מחפש..."גלי צהל"?? זו התחנה? חחח סורי על הבורות..לא רגיל לשמוע רדיו

I מ י ר ב I

New member
איך יכול להיות?

אני שמעתי את כל ההופעה בגלצ,היא עומדת להסתיים עוד מעט.

שי קרן20

New member
היי חזרתי.כאמור,הקלטתי את כל ההופעה...חוץ

משיר אחד.השיר האחרון כי הפסיקו היה חדשות...אני אשמע עכשיו...רק שימו לב הקלטתי משעה 8 וחצי ככה כי היה לי אירוע.אז פשוט תעבירו....חחחחחחחח מצחיק אני..אין לי מושג אפילו איך לשלוח לכם.או להעלות

למעלה