היום הזאפה השניה - גם ברדיו

עוד לא החלטתי ממה נהניתי יותר

מלפני ההופעה מאחרי ההופעה (ויקו , תודה שהיה קורע
) לראות את יניב דדון עם כובע מצחיק הידעתם שיש
פלז\מה/LCD מאחורי הקלעים
או במהלך ההופעה עצמה
סלעית מוסיפה המון (ושזה בא ממני- זה אומר המוןןןןןן
) היה מצחיק מרגש מירי- הבטחת שתשירי את ילדה שהתבגרה (אני רק באתי לעזרת ורד,היא לא הסתכלה עליה אלא עלי שאמרה את זה
אני
בכלל רציתי את תמונה /תיבה/הוא) אבל ברגע שראיתי שכולם מבקשים שירה וילדה אז הבנתי שצריך להצטרף לעדר. ראו שמירי נהנתה וגם אני לא רציתי שיגמר עכשיו
נותר רק לחכות ל6/1

viko222

New member
מודה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היה לי כיףף לראות אותךךך

איריס מ

New member
הופעה סוף הדרך ../images/Emo9.gif

איך להתחיל לספר על הופעה שאני מניחה שרוב האנשים כאן האזינו לה באמצעות הרדיו? בנוסף, איך בעצם להתחיל לספר על הופעה שכ"כ מוכרת ופשוט למצוא את המילים שיתארו במדויק את ההרגשה שאולי משתנה מהופעה להופעה ותמיד במובן החיובי, לא תמיד אני מוצאת את המילים הנכונות אך היום אני בתחושה שחשוב לי לציין שאחרי כל הופעה והופעה כזו החוויה היא שונה וזה מה שבעצם עושה את ההבדל
שורה תחתונה... אין מילה בעצם שתתאר את מהות ההרגשה אחרי הופעה שכזו. אז ככה בואו נצא מנקודת הנחה שיש דברים שלא עוברים דרך גלי האתר ואני ארחיב... אקדים ואומר שאני יושבת במשרד שעות ספורות טובות אחרי ערב מהמם ומוצאת את עצמי חושבת על כמה נהנתי מההופעה ועל כמה שלא משנה מס' הפעמים שהייתי בהופעותיה ושמן הסתם אמשיך להיות בע"ה ועדיין אף פעם לא ימאס לקחת חלק בפירגון שכל כך מגיע שזה ממש לא מובן מאליו והתמורה לכך היא שלא משנה מה, תמיד אחזור בחזרה הביתה עם חיוך שזה בעיניי דבר נפלא ובעצם אני מוצאת בדברים הקטנים האלה אושר מסוים שזה משמעותי עד כמה שזה נשמע/נראה כדבר קטן ואני לא יודעת אם מירי והצוות המקסים שאיתה מודע לכך אך יש להם חלק נכבד בכך ופשוט שיבורכו
עזבו את העובדה הקיימת שפשוטו כמשמעו אי אפשר להתעלם מכך ורצוי שלא... שמירי פשוט מדהימה בכשרון שלה ובהומור שאף פעם לא מאכזב שתמיד נעים לשמוע וכיף להעביר את הערב בהאזנה לאילתורים שבין לבין ובביצועים הקסומים שמירי פשוט נתברכה בהם. בכל פעם לראות את ההבעות שמגיעות עם ההומור שזה פשוט משעשע ויחד עם זאת לראות כמה רגש יש בשירים שאותם היא מבצעת בדרך שתיגע בקהל כמו שרק היא יודעת ועם יכולות ווקאליות עצומות ומדהימות. אתחיל מכך שישבנו ויקו אביב ואני בצידי... שזה לא ממש מוגדר אך נוכחתי לדעת שיש זוויות חדשות ושונות של מירי שעוד לא הכרתי ולמדתי להכיר אם מסתכלים מהצד שזה כדרך [א]הגב
עֹפר בשן הרכש החדש במוזיקה שהתברך אף הוא בכשרון אדיר מה עוד יש לומר עליו
וזה המקום לציין שאוהבת את הדואט היפהפה שלו עם מירי בנוסף ל"לוקח ת'זמן" שהוא מבצע אותו בצורה נפלאה. סלעית להב מדהימה ואני באותה דעה שהיא תהפוך קבועה בהופעות כמו רוב האנשים כאן בפורום. ורד, ויקו, ירון, עדי ואביב שמחתי להיות בחברתכם... אביב מקווה שאתה מרגיש יותר טוב עכשיו ושהכל בסיידר
ויקו.. תודה על התמונות
ורד... פשוט
שאם לא את, לא הייתי חושבת להגיע בזמן הקרוב להופעה של מירי, תבורכי על כך
ירון... מאמינה שאתה קורא זאת... תודה לך שבכל פעם יש לך את הסבלנות והזמן למרות הנסיעות הארוכות לדאוג לכך שכל אחד ואחת יגיעו הביתה בשלום, מעריכה זאת מאוד
תמונות אעלה כשאגיע כבר הביתה! יש סבלנות נכון?

למעלה