"אוהבים בשקיעה כל ישבנו בחוף" (הראל מויאל) המילה הבאה : חוף .
י יערית ושמעון לנצח New member 18/1/10 #22 "אוהבים בשקיעה כל ישבנו בחוף" (הראל מויאל) המילה הבאה : חוף .
K kי3יק kהרiן New member 18/1/10 #23 הנה התשובה בנמל קטן בחוף של פורטוגל על מיגדלור היא שם חיכתה לי (מתוך בחוף של פורטוגל) המילה היא לי
י יערית ושמעון לנצח New member 18/1/10 #26 "אהובה שלי אני מבטיח אם תרצי שינוי יחד שוב נצליח , אם תתני סיכוי .." המילה הבאה : סיכוי
א אאפרת כהן New member 18/1/10 #27 "רציתי לנסות אך לא נתת לזה סיכוי נוסף .. אמרת שזה לא יסתדר וזה נגמר " (פאר טסי- אחלה שיר!!) המילה הבאה: נגמר
"רציתי לנסות אך לא נתת לזה סיכוי נוסף .. אמרת שזה לא יסתדר וזה נגמר " (פאר טסי- אחלה שיר!!) המילה הבאה: נגמר
I i c u 2 New member 22/1/10 #37 מנסה לא לחשוב שנגמר, מתפרק ובחיי טעם מר {10 דקות - משה פרץ}. והמילה היא מר
א אאפרת כהן New member 23/1/10 #38 מר לי ועצוב רציתי שתשוב והיא הלכה ולא אמרה לאן... -זוהר ארגוב המילה הבאה לאן
I i c u 2 New member 23/1/10 #41 לאן שלא תלכי אם נתת מאיה בוסקילה למטה אז הסכמתי לעצמי לתת קצת שירי מימון . המילה היא תלכי
א אאפרת כהן New member 24/1/10 #42 אל תלכי לי אל תלכי לי אין לי כוח להמשיך אולי תישארי {אייל גולן} המילה הבאה תישארי/תישאר
י יערית ושמעון לנצח New member 25/1/10 #44 "תשאר איתי , אושר שלי אין אחר" - שרית חדד המילה הבאה - אחר
א אאפרת כהן New member 25/1/10 #52 "אין מילים בפי כדי לתאר לפתע עברת עם אחר אוווו זה את ליבי שובר" {עופר לוי} המילה הבאה: אווווווו סתםםםם המילה הבאה לתאר
"אין מילים בפי כדי לתאר לפתע עברת עם אחר אוווו זה את ליבי שובר" {עופר לוי} המילה הבאה: אווווווו סתםםםם המילה הבאה לתאר
א אאפרת כהן New member 18/1/10 #28 באנו חושך לגרש.. חחח סתםםםם../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif "נר הדליקו, אור קטן בחושך. אורות רבים באפילה בלב יאמרו תפילה" זה התרגום של רשת ג' לשיר light a candle המילה הבאה: תפילה
באנו חושך לגרש.. חחח סתםםםם../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif "נר הדליקו, אור קטן בחושך. אורות רבים באפילה בלב יאמרו תפילה" זה התרגום של רשת ג' לשיר light a candle המילה הבאה: תפילה
י יערית ושמעון לנצח New member 19/1/10 #30 "אלך אחרייך עד סוף העולם..." נוגעת בי - מיז משהו... המילה הבאה : עולם
I i c u 2 New member 19/1/10 #31 דודו אהרון - כל העולם כי את בשבילי כל העולם... ואיתך אני רק קיים המילה - קיים
מ מאוריקו5 New member 21/1/10 #32 אייל גולן- מלכת היופי שלי את הכי יפה בעולם, מלכת היופי שלי רק איתך אני מרגיש קיים, נולדת בשבילי... המילה היא - בשבילי
אייל גולן- מלכת היופי שלי את הכי יפה בעולם, מלכת היופי שלי רק איתך אני מרגיש קיים, נולדת בשבילי... המילה היא - בשבילי
I i c u 2 New member 22/1/10 #33 בשבילי את הכי יפה מכל הנערות...מושיק עפיה המילה היא נערה או נערות נראית לי מילה קצת קשה :}