סקר קטן

keisamit

New member
../images/Emo125.gifסקר קטן../images/Emo70.gif../images/Emo125.gif

משהו שנורא נורא סיקרן אותי.... שאלון על דיסקים!
אז... אתם קונים דיסקים?! או שפשוט צורבים?
אם אתם קונים, זה בגלל מוסר, או בגלל שאתם פשוט יותר אוהבים דיסקים קנויים?
אם אתם מורידים, זה לא מפריע לכם?
איפה אתם קונים?
אתם לא מרגישים שזה בזבוז כסף? ולשאלת המפתח...
האם יש לכם עותק -מקורי- של THREE CHEERS או BULLETS
[עותק מקורי יכול להיות גם עותק שרכשתם בהורדה חוקית בתשלום מהאינטרנט] תענו בהמוניכם!

kati666

New member
אני.:)

אתם קונים דיסקים?! או שפשוט צורבים?:
האמ. אם אתם קונים, זה בגלל מוסר, או בגלל שאתם פשוט יותר אוהבים דיסקים קנויים?:אין לי דיסקמן,יש לי אמפי.ובכלל,אני רוב הזמן שומעת מוזיקה במחשב.אני לא בדיוק צריכה דיסקים...עם היתה חנות דיסקים בעיר שלי הייתי 100% קונה. אם אתם מורידים, זה לא מפריע לכם?:
.לא יודעת,כן(?) איפה אתם קונים?:
הלואי והיה. אתם לא מרגישים שזה בזבוז כסף?:חס וחליל. ולשאלת המפתח... האם יש לכם עותק -מקורי- של THREE CHEERS או BULLETS [עותק מקורי יכול להיות גם עותק שרכשתם בהורדה חוקית בתשלום מהאינטרנט].:

Hadar Depp

New member
אויש חח בלי להעליב..באסה...

ואני חשבתי שנאות גולן זה מקום מעצבן וכו'...

EnchantedS

New member
אוקיי

אתם קונים דיסקים?! או שפשוט צורבים? אני מעדיפה לקנות האמת... אבל בדר"כ אני מורידה כמה שירים מהדיסק לפני זה... אם אתם קונים, זה בגלל מוסר, או בגלל שאתם פשוט יותר אוהבים דיסקים קנויים? יותר אוהבת... אם אתם מורידים, זה לא מפריע לכם? אני גם מורידה, אבל לא דיסקים שלמים (אלא אם כן אין בארץ...), אז זה לא מפריע כי אני לא יקנה דיסק בשביל שיר או שניים... איפה אתם קונים? טאוור רקורדס או ג'אנק אתם לא מרגישים שזה בזבוז כסף? ממ לא ולשאלת המפתח... האם יש לכם עותק -מקורי- של THREE CHEERS או BULLETS - כן, עותק מקורי של ת'רי צ'ירז:)

keisamit

New member
אני! ../images/Emo187.gif

קונה. ולפעמים מורידה. זה נורא תלוי מי זה... אם זה אמן שאני מספיק מכבדת/אוהבת בשביל לקנות את הדיסק שלו, אז אין בעיה.
מוסר. וגם כי אני יותר אוהבת קנויים.
אממ... די. :-\ אז אם זה דיסק שממש אהבתי אני בד"כ קונה אותו.
אממ.. בעיקר טאוור רקורדס...
ממש לא!!1 זה כיף לי. כולם חושבים שאני פסיכית.
כן!!1 סתכלו אפילו בתמונה!
ספרו על האוסף הפרטי שלכם!1 [שאלה ששכחתי לכתוב.
] אממ אני [נו, אני יודעת שזה התלהבות. אז מה, גמלי מותר!
]: Garbage- Bleed like me. Kelly clarkson- Breakaway. Garbage- Version 2.0 Evanescence- Fallen. Avril Lavogne- Let Go. ולהכי הכי חשוב מביניהם, הדיסק הטוב שהעולם ידע, המדהים ביותר:
My Chemical Romance- Three Cheers For Sweet Revenge.
רארר, אני כלכך אוהבת דיסקים!!1 זה סקסי.

keisamit

New member
אני! ../images/Emo187.gif

קונה. ולפעמים מורידה. זה נורא תלוי מי זה... אם זה אמן שאני מספיק מכבדת/אוהבת בשביל לקנות את הדיסק שלו, אז אין בעיה.
מוסר. וגם כי אני יותר אוהבת קנויים.
אממ... די. :-\ אז אם זה דיסק שממש אהבתי אני בד"כ קונה אותו.
אממ.. בעיקר טאוור רקורדס...
ממש לא!!1 זה כיף לי. כולם חושבים שאני פסיכית.
כן!!1 סתכלו אפילו בתמונה!
ספרו על האוסף הפרטי שלכם!1 [שאלה ששכחתי לכתוב.
] אממ אני [נו, אני יודעת שזה התלהבות. אז מה, גמלי מותר!
]: Garbage- Bleed like me. Kelly clarkson- Breakaway. Garbage- Version 2.0 Evanescence- Fallen. Avril Lavogne- Let Go. ולהכי הכי חשוב מביניהם, הדיסק הטוב שהעולם ידע, המדהים ביותר:
My Chemical Romance- Three Cheers For Sweet Revenge.
רארר, אני כלכך אוהבת דיסקים!!1 זה סקסי.

PunKurt

New member
אני אענה...

אתם קונים דיסקים?! או שפשוט צורבים? קונים! אם אתם קונים, זה בגלל מוסר, או בגלל שאתם פשוט יותר אוהבים דיסקים קנויים? גם וגם- יש את החוברות הקטנות האלה שאני מתהה עליהם וגם כי זה חשוב ומוסרי אם אתם מורידים, זה לא מפריע לכם? לא- כי ככה אני מכירה שירים של הלהקה וקונה תדיסק איפה אתם קונים? טוור רקורדס הרוב- אבל גם באוזן השלישית קניתי כמה... אתם לא מרגישים שזה בזבוז כסף? ממש ממש לא- מה כבר יש לקנות אם לא דיסקים?? ולשאלת המפתח... האם יש לכם עותק -מקורי- של THREE CHEERS או BULLETS [עותק מקורי יכול להיות גם עותק שרכשתם בהורדה חוקית בתשלום מהאינטרנט] ממ לא אין לי יש לי כמה שירים של טרי צ'ירס אבל...:]

Bondage Soul

New member
עונה

אז... אתם קונים דיסקים?! או שפשוט צורבים? - אמ... אני דיי מגוונת [: אם אתם קונים, זה בגלל מוסר, או בגלל שאתם פשוט יותר אוהבים דיסקים קנויים? - אני אוהבת דיסקים קנויים P: אם אתם מורידים, זה לא מפריע לכם? לא ממש איפה אתם קונים? אמ... בקניון >< אתם לא מרגישים שזה בזבוז כסף? ולשאלת המפתח... האם יש לכם עותק -מקורי- של THREE CHEERS או BULLETS? - ברור P: אבל רק של THREE CHEERS

GUILTY

New member
עונה

אז... אתם קונים דיסקים?! או שפשוט צורבים? גם וגם אם אתם קונים, זה בגלל מוסר, או בגלל שאתם פשוט יותר אוהבים דיסקים קנויים? קונה של אלו שאני אוהבת בגלל שאני מרגישה שאת שלהם אני חיבת לקנות ואחרים לא ממש מפריע לי לצרוב. אם אתם מורידים, זה לא מפריע לכם? לא איפה אתם קונים? איפה שאני מוצאת טאור ראקורדס או אתם לא מרגישים שזה בזבוז כסף? תלוי בדיסק שאני קונה עם זה של MCR, HIM או MUSE אז לא. ולשאלת המפתח... האם יש לכם עותק -מקורי- של THREE CHEERS או BULLETS [עותק מקורי יכול להיות גם עותק שרכשתם בהורדה חוקית בתשלום מהאינטרנט]- יש לי עותק של THREE CHEERS קנוי מהחנות

patito ƒeo

New member
../images/Emo107.gif

אז... אתם קונים דיסקים?! רק כאלה שאני ממש אוהבת או שפשוט צורבים? רוב המקרים..
אם אתם קונים, זה בגלל מוסר, או בגלל שאתם פשוט יותר אוהבים דיסקים קנויים? אני אוהבת דיסקים קנויים אבל אין לי כסף לזה.. אם אתם מורידים, זה לא מפריע לכם? מפריע קצת X: איפה אתם קונים? עפולה (?) אתם לא מרגישים שזה בזבוז כסף? כאלה שאני אוהבת ושומעת, לא :) ולשאלת המפתח... האם יש לכם עותק -מקורי- של THREE CHEERS או BULLETS? ת'דיסק השני יש לי מקורי
ת'ראשון לא מצאתי בארץ, אבל אני אשמח לקנות.. (שיהיה לי קצת כסף)

l u d

New member
עונה ^^

אתם קונים דיסקים?! או שפשוט צורבים? בעיקר צורבת אם אתם קונים, זה בגלל מוסר, או בגלל שאתם פשוט יותר אוהבים דיסקים קנויים? אם אני ממש אוהבת אותם אז אני קונה.. אם אתם מורידים, זה לא מפריע לכם? מה לעשות שלא.. איפה אתם קונים? טאוור רקורדס אתם לא מרגישים שזה בזבוז כסף? תלוי בדיסק.. ולשאלת המפתח... האם יש לכם עותק -מקורי- של THREE CHEERS או BULLETS [עותק מקורי יכול להיות גם עותק שרכשתם בהורדה חוקית בתשלום מהאינטרנט] לצערי לא

l u d

New member
דמט לא שמתי לב לשאלה הנוספת

ספרו על האוסף הפרטי שלכם! foo fighters-in your honor (
) guns n' roses-appetitte for destruction (
) the distillers-coral fang (חובה לאוהבי פאנק!) robbie williams-greatest hits robbie williams-swing when you're winning (זה אמנם שירים ממש ישנים של זמרים אמריקאיים ישנים אבל הוא מאוד טוב..) nirvana-unpluged in new york (דיסק מדהים!)

yaelrs

New member
עונה

אז... אתם קונים דיסקים?! או שפשוט צורבים? אממ.. אני מורידה אם אי אפשר להשיג בארץ אבל אני חוץ מזה אני תמיד קונה... אם אתם קונים, זה בגלל מוסר, או בגלל שאתם פשוט יותר אוהבים דיסקים קנויים? אני פשוט יותר אוהבת דיסקים קנויים אבל נראה לי זה גם קצת מוסר.. אם אתם מורידים, זה לא מפריע לכם? לא ממש, אני לא מורידה דיסקים שלמים אבל אם כן אני שומעת ואם אני אוהבת אז אני חייבת לקנות.. איפה אתם קונים? צליל או מרום אתם לא מרגישים שזה בזבוז כסף? ממש לא!!!! ולשאלת המפתח... האם יש לכם עותק -מקורי- של THREE CHEERS או BULLETS [עותק מקורי יכול להיות גם עותק שרכשתם בהורדה חוקית בתשלום מהאינטרנט]? יש לי TCFSR

למעלה