סקר קטן

®NuLy®

New member
Me../images/Emo11.gif

אז... אתם קונים דיסקים?! או שפשוט צורבים? קונה
אם אתם קונים, זה בגלל מוסר, או בגלל שאתם פשוט יותר אוהבים דיסקים קנויים? בעיקרון בגלל המוסר וכל אדם יאהב דיסק מקורי על צרוב אם אתם מורידים, זה לא מפריע לכם? לא מורידה
איפה אתם קונים? תו השמיני בעיקרא אתם לא מרגישים שזה בזבוז כסף? ממש לא! אם אוהבים משו צריך להשקיע בו ולשאלת המפתח... האם יש לכם עותק -מקורי- של THREE CHEERS או BULLETS [עותק מקורי יכול להיות גם עותק שרכשתם בהורדה חוקית בתשלום מהאינטרנט] של TCFTSR את הראשון לא מצאתי בארץ

whatascene

New member

אז... אתם קונים דיסקים?! או שפשוט צורבים? קונה, אני לא צורבת (למרות שיש לי כמות מאוד לא חוקית של שירים על המחשב..)
אם אתם קונים, זה בגלל מוסר, או בגלל שאתם פשוט יותר אוהבים דיסקים קנויים? אני קונה כי אם יש אמן כלשהו שאני אוהבת מספיק בשביל לטחון אותו על המחשב, אני אקנה את הדיסק שלו.
אם אתם מורידים, זה לא מפריע לכם? אני מורידה כמויות, וזה רק עוזר לי להכיר ולאהוב עוד להקות (מה שבסופו של דבר גורם לי לקנות עוד דיסקים)
איפה אתם קונים? חנויות? בארץ בעיקר בצליל, דיסק סנטר ובאוזן השלישית. כשיוצא גם בחנויות בחו"ל. אתם לא מרגישים שזה בזבוז כסף? לא ולשאלת המפתח...
האם יש לכם עותק -מקורי- של THREE CHEERS או BULLETS [עותק מקורי יכול להיות גם עותק שרכשתם בהורדה חוקית בתשלום מהאינטרנט] לא כי אני לא ממש אוהבת אותם..חח אבל דיסקים של היוזד למשל.. אותם יש לי :)

למעלה