פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo125.gifפינת השבוע../images/Emo125.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: אמן השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא: תמונת השבוע:

ציפי שושי

שיר השבוע לא של אליס: שי ליבז הוום\ מיזרי\ טוויסט אנד שאווט-הביטלס, ק'אנט סטופ רוקנרול-קרוספייר, הכל נגמר-אלמנה שחורה אלבום השבוע: סרג'נט פפרס-הביטלס אמן השבוע: ביטלס, קרוספייר, אלמנה שחורה (כשהיו הומואים) סרט/סדרת השבוע: אשת החלמות ושנות השבעים עונה 4 מאכל השבוע: ציטוט השבוע: "למה להיות בן 3 כשאפשר להיות בן 16??" משהו טוב שקרה השבוע: טו פאקינג ג'ינסף שתי הופעות סטנדאם בקריית אונו, שבת ארגון, סרט משהו רע שקרה השבוע: כלום תוכניות לשבוע הבא: לא משהו מיוחד תמונת השבוע:

Alice108

New member
פםפםפם

שיר השבוע של אליס: צפרדעים שיר השבוע לא של אליס: Metallica - One אלבום השבוע: Mad Season - Above, Radiohead - In Rainbows
אמן השבוע: Metallica, Radiohead סרט/סדרת השבוע: שנות ה-70, אלא מה??
מאכל השבוע: טוסט
משהו טוב שקרה השבוע: - משהו רע שקרה השבוע: חולה
תוכניות לשבוע הבא: ת"א הלוואי תמונת השבוע:

Alice108

New member
למה אתה כל כך בטוח?

הייתי בודדה השבוע.. ומשועממת..
ד"א, תמונה חמודה

חח אבל חייב להיות משהו אחד קטן וטוב ../images/Emo3.gif

רואים בכלל את התמונה ששמתי? אני לא מצליח לראות אותה..

Alice108

New member
משהו קטן וטוב -

רק בסלקום
וגם בקושי בעצם - הוובקאסט של רדיוהד
ורואים את התמונה - תיכוניסטים בשיא פריחתם
חחח

Alice108

New member
חחחחחחח אני סתם צוחקת..

ועייפה. גם אני גבהתי מאז גיל 11, מה אתה מתלהב??

Alice108

New member
יפה יפה../images/Emo9.gif

גם אני אתלהב כשאזכה לעבור את ה1.70.. הלוואי
פאק! אני רוצה לעבור את ה1.70

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifhow high can u fly with broken wings?

שיר השבוע של אליס: דם בונז
שיר השבוע לא של אליס: Amazing - Aerosmith אלבום השבוע: Aerosmith - Big Ones אמן השבוע: אירוסמית' ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: אבודים מאכל השבוע: הממ בורקסים? ציטוט השבוע: ידיד לידיד אחר: "רוצה להיות חבר שלי?", ידיד שלישי: "למה אתה לא מבקש ממני יא הומו" חברה א': "תשמרי לי על הכיסא רגע", חברה ב': "שיט אני צריכה לשירותים מה אני עושה מה אני עושה" משהו טוב שקרה השבוע: המממ..אהבה?
משהו רע שקרה השבוע: כלום תוכניות לשבוע הבא: יומולדת
, ת"א תמונת השבוע:> XD

יסטרדיי איי ווק אפ סאקינג א למון

שיר השבוע של אליס: God Am שיר השבוע לא של אליס: כל השירים של רדיוהד שיצא לי לשמוע אלבום השבוע: Kid A-Radiohead AIC-AIC אמן השבוע: Radiohead, דא ספר השבוע: השבוע שמעתי רדיוהד סרט/סדרת השבוע: היתה היום בעיתון כתבה קצרה על רדיוהד מאכל השבוע: קרפ ציטוט השבוע: בנושא משהו טוב שקרה השבוע: רדיוהד, יומולדת משהו רע שקרה השבוע: תהיו חיוביים תוכניות לשבוע הבא: רדיוהד תמונת השבוע: תומוש יורקוש הנעלה והנשגב

And I Must Say, I Was Stupid

ולכן, Sham In You זה שיר השבוע של אליס. ושיר השבוע לא של אליס זה Road Trippin של רד הוט. אלבום השבוע יהיה Apple של Mother Love Bone, כשאמן השבוע יהיה אנדי ווד. (וואו,באופן אוטומטי הוספתי 'ר' אחרי ה'ווד'. מטריד.) סרט השבוע יהיה בלאק הוק דאון (אויש, סרטי מלחמה זה אדיר) משהו טוב שקרה: עבודה. משהו רע שקרה: עבודה
תוכניות לשבוע הבא: מנוחה? וגם קצת עבודה. ותראו,תראו את תמונת השבוע. מושגיםחדשים למילה מלך. גאד דיימ.

למעלה