פינת השבוע

everynormal

New member
וואי גאד, הבנאדם מדהים

כל כך אבל!!!! דייי הוא כל כך מוכשר וגם יפה וסקסי!!!!! (סורי על השטחיות, הייתי חייבת......
) וואי אני פשוט מתה כשאני שומעת אותו, אין, הוא כל כך מצליח לגעת בלב, שבא לי להרביץ לו כריס לשלטון!

לגמרי:)

וזה בסדר, השטחיות, לא ציפיתי שיהיה אפשר להתעלם מזה. מי מאיתנו לא היתה (או היה) עושה אותו
אבל (ויש אבל), שיהיה בשלטון יחד עם אדי וליין וקורט ואנדי ומארק (לנגן,כמובן):)

shani judd

New member
עונה :]]

שיר השבוע של אליס: אממ..כל דירט בעיקר שיר השבוע לא של אליס: לא זוכרת את כולם, רק מה שאני מתאמנת בנתיים שזה: californication - red hot chili peppers otherside - red hot chili peppers Radiohead - Creep (שיר מדהים!!) 3 Doors Down - Here Without You (שיר מעצבן
) Green Day - American Idiot הישן והטוב^^ My Chemical Romance - Famous Last Words Red Hot Chili Peppers - Can't Stop [סלאפים!!] אלבום השבוע: דירט, של אליס אמן השבוע: ממ לוסטפרופטס וRHCP ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: האדומות/חברים/פיק-אפ מאכל השבוע: אממ..מנה חמה?XD ציטוט השבוע: חח דווקא יש, אבל כמו תמיד אני לא זוכרת משהו טוב שקרה השבוע: אממ חזרה עם הניו בנד שלי
ולמדתי סלאפים סופסוף משהו רע שקרה השבוע: הכל היה תפוס לי יום שישי והרגשתי זוועה :X תוכניות לשבוע הבא: לנגן הרבה חחח תמונת השבוע:> תראו איזה קוקר משגע
(בסדר נו, מעורב..)

Aline In Chains

New member
וואלק.

שיר השבוע של אליס: לא זוכרת אם שמעתי אליס השבוע.. שיר השבוע לא של אליס: יש כ"כ הרבה, ג'ימי הנדריקס,שייגעצ, ארץ' אנמי,ג'ף באקלי,ועוד כמה בטח.. אלבום השבוע: אין. אמן השבוע: בוב מארלי נראה לי. ספר השבוע: חצוצה בואדי...אני קוראת לספרות. סרט/סדרת השבוע: לא עולה כ"כ כרגע.. מאכל השבוע: עוף,ועוגיות.
. ציטוט השבוע: חברה:"תגידי,איך אומרים הומלס באנגלית?"XDDD. רותם:"את הבחורה הכי יפה שהייתי איתה עד עכשיו.."
;[ חברה:"זאת נעל מוכרה[מוכרת]." עברית שפה קשה XD . ואי בטח היה עוד,לא זוכרת.. משהו טוב שקרה השבוע: חורף
, והיום תל אביב. משהו רע שקרה השבוע: סתם דיכאון מעפן,בכי,בדידות,כאב ראש\בטן. תוכניות לשבוע הבא: אין לי מושג. תמונת השבוע:>הטמטום של 5 בבוקר, אני ורותם XD

mary06

New member
../images/Emo195.gif

שיר השבוע של אליס: לא היה שיר השבוע לא של אליס: בעיקר של נייטוויש, אנת'מה ואנטימאטר.. אלבום השבוע: דארק פאשן פליי אמן השבוע: נייט ספר השבוע: לא ממש היה זמן לקרוא בטירונות
סרט/סדרת השבוע: השלמתי 6 פרקים מהעונה החדשה של הירוס..השלמתי נמלטים (שליטה).. מאכל השבוע: אוכל סיני
שווארמה
קרפ עם ריבת חלב ואגוזים
ומה לא..אחרי טירונות אני טוחנתתתת ציטוט השבוע: יש יותר מדיי משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי טירונות הוריי
אה עוד לא עידכנתי. אני בחיל האוויר, עשיתי תשבועיים וחצי 01' שלי בטכני בחיפה, תעשו לעצמכם טובה ואל תגיעו לשם. סגרנו שבת ראשונה אז "רוב הסיכויים שיוצאים שבת ראשונה" לא עבד במקרה שלי, אבל מסתבר שבטכני זה דווקא נפוץ לסגור ראשונה. בכל מקרה, סיימתי את זה, לא היה נוראי אבל הייתה לי מחלקה דיי חרא אז חטפנו הרבה, ובכלל המכיות של חיל האוויר קשוחות ולא מאחלת על אף אחד את המ"מ שהייתה לי..אבל בסך הכל זאת הייתה חוויה והעיקר שהיא מאחוריי :) מיום ראשון אני ביומיים של לעשות כלום על חשבון הפז"מ כי הצו הצבה שלי תקף רק ממחר..קיבלתי את התפקיד שסימנתי מקום 1 במנילה החדשה בטירונות וזה קשלטית בחיל האוויר. מזה בדיוק..אגלה בהמשך אבל זה נשמע לי מעניין ומועיל מכל מה שהסבירו וזה בקרייה קל"ב אולי בהמשך אפשר לעבור לבסיסים אחרים. בקיצור אני מרוצה ממה שהביאו לי ומקווה שזה טוב כמו שזה נשמע. משהו רע שקרה השבוע: אין תוכניות לשבוע הבא: צבא
תמונת השבוע: שביתה נעימה לכם..חבל על החופשים /:

למעלה