../images/Emo195.gif
שיר השבוע של אליס: לא היה שיר השבוע לא של אליס: בעיקר של נייטוויש, אנת'מה ואנטימאטר.. אלבום השבוע: דארק פאשן פליי אמן השבוע: נייט ספר השבוע: לא ממש היה זמן לקרוא בטירונות
סרט/סדרת השבוע: השלמתי 6 פרקים מהעונה החדשה של הירוס..השלמתי נמלטים (שליטה).. מאכל השבוע: אוכל סיני
שווארמה
קרפ עם ריבת חלב ואגוזים
ומה לא..אחרי טירונות אני טוחנתתתת ציטוט השבוע: יש יותר מדיי משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי טירונות הוריי
אה עוד לא עידכנתי. אני בחיל האוויר, עשיתי תשבועיים וחצי 01' שלי בטכני בחיפה, תעשו לעצמכם טובה ואל תגיעו לשם. סגרנו שבת ראשונה אז "רוב הסיכויים שיוצאים שבת ראשונה" לא עבד במקרה שלי, אבל מסתבר שבטכני זה דווקא נפוץ לסגור ראשונה. בכל מקרה, סיימתי את זה, לא היה נוראי אבל הייתה לי מחלקה דיי חרא אז חטפנו הרבה, ובכלל המכיות של חיל האוויר קשוחות ולא מאחלת על אף אחד את המ"מ שהייתה לי..אבל בסך הכל זאת הייתה חוויה והעיקר שהיא מאחוריי
מיום ראשון אני ביומיים של לעשות כלום על חשבון הפז"מ כי הצו הצבה שלי תקף רק ממחר..קיבלתי את התפקיד שסימנתי מקום 1 במנילה החדשה בטירונות וזה קשלטית בחיל האוויר. מזה בדיוק..אגלה בהמשך אבל זה נשמע לי מעניין ומועיל מכל מה שהסבירו וזה בקרייה קל"ב אולי בהמשך אפשר לעבור לבסיסים אחרים. בקיצור אני מרוצה ממה שהביאו לי ומקווה שזה טוב כמו שזה נשמע. משהו רע שקרה השבוע: אין תוכניות לשבוע הבא: צבא
תמונת השבוע: שביתה נעימה לכם..חבל על החופשים /: