שרשור שאלות

הילה05

New member
ספויילר זה אומר שאם מישהו כותב

הודעה ובה מידע לגבי מה שיקרה בתכנית בעתיד (למשל: מי המנצחים) אז זה נקרא ספויילר ולכן מי שכותב מה יהיה בתכנית/סדרה צריך לסמן את ההודעה עם הסימן
בנושא ההודעה.

היי!

טוב, אמרתי שאולי אתם יצירתיים ותוכלו לעזור לי... אני וחברה שלי רוצות לארגן סופהדרך בירושלים לשבט שלנו בבנ"ע. יש לכם רעיונות למשימות בהתחשב בזה שאין לנו תקציב גדול, ודברים מקוריים שאפשר לעשות בלי רכב ואמצעים כאלה. חשבתי למשל להביא להם טקסט שכתוב על שטר של 200, והם יצטרכו להגיע למשהו שקשור לזה - עדיין לא יודעת מה. יש רעיונות? תודה רבה, ויומשובח לכולם!

לא לתת להם!

להביא להם את הטקסט שעליו והן יצטרכו למצוא מאיפה זה בא... זה יותר שווה. יש לכם רעיונות חדשים? פשוט שטר של מאתיים לא סביר שיהיה להן בנמצא, הן יצטרכו לחפש קצת...

מה זה שירשור.!!!

שלום לום לום..!!! אני חדש פה נירשמתי רק עכשיו.. ואני לא מבין פה כלום!! מה זה שירשור לעזאזעל ואיפה מופיע מה שאני מגיב.!! אודה למי שיעשה לי קצת סדר בבלאגן. נ.ב לי הכי הרבה מגיע הרכב כי אני הכי חמוד..!!!! (סססתתתםםםםםםם חחחחח)

שירשור זה...

לשלוח תגובה להודעה הנכונה ולא לעשות פה בלאגן... יש כאלה ציורים שמראים בדיוק מה עושים...לי אישית אין את זה... למי שיש- שישים את זה פה

אומנות השירשור בכמה מילים

קודם כל-מה זה שירשור- שחרשור זו הודעה בפורום(כתומה עם שרשרת של תגובות שליה. כל הודעה עם עיגול כתום ומתחתיה הודעות עם עיגול כחול ששורשרו אליה היא שירשרור. איך לשרשר נכון- אם אתה רואה הודעה שאתה רוצה להגיב עליה, אתה צריך לפתוח את ההודעה שעליה אתה רוצה להגיב וללחוץ בלמטה שלה על "הוספת תגובה", ואם יש לך נושא חשוב שקשור לסוף הדרך ולא מופיע כבר שירשור עליו-אתה פותח הודעה חדשה בתחתית העמוד יש מילון מושגים. מה שהגבת כנראה שורשר לא נכון, ולכן שורשר למקום המתאים. מדי פעם נפתח שירשור עם הסמל הזה-
אתה יכול לשרשר אליו דברים שלא קשורים לנושא הפורום (סוף הדרך). אם אתה כותב הודעה עם קללות והעלבות במישהו בפורום או במתמודדים ההודשה נמחקת (מנסיון). אם אתה יודע משהו על מה שיקרה בתוכנית, אתה יכול לפרסם, רק צריך לשים סימן כזה-בכותרת. מקווה שהבנת הכל וברוך הבא לפורום

למעלה