SUNDAY MORNING

Little McMickey

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo220.gifSUNDAY MORNING../images/Emo220.gif../images/Emo26.gif

"hesitate, I can't get out of bed I'd rather go back to the dreams I'm living in my head".........
בקיצר, אני עייפה מתה, לא ישנתי שוב מאתמול חח אני מוצאת את עצמי רואה כל מיני קליפים ב-MTV והם טובים!! כי כי מראים את המועדמים ל-VMA השנה וגם את הקליפים שזכו אז יש אחלה שירים
ונזכרתי בזמרת Aalyah שהיא זמרת מדהימה והיא.. לצערי מתה. כי היה קליפ שהזכירו אותה שם, כדאי לכן לשמוע אותה, היא הורסת
.
נמנמ McGirl for life, נסטיה, הנה הרקעים שלך, עשיתי כמה כי היו הרבה תמונות.. עוד בהמשך
זה האחד שממש אהבתי... הוא התנוסס לי ברקע כבר כמה ימים חח שאלה יומית R & B או ראפ? וכן יש הבדל, אני מעדיפה R ו-B.. יותר שקט.. אחלה מוזיקה.. להרגע איתה וזה..

../images/Emo204.gifנמנמנמ. בלאדי סאנדיי.

נו, טוב, לא כזה בלאדי, אבל אני שונאת את ימי ראשון המזורגגים. >< זה התחיל בזה שהייתי צריכה לקום בחמש וחצי כדי ללכת לעבודה ברבע לשבע [כי לוקח לי שעות לקום... אני בנאדם עייף תמידית. וזו לא אשמתי!
], וזה עוד אחרי שאתמול היה לי משמרת במוצ"ש [אבא הסיע אותי הלוחזור, אבל היו פקקים לא נורמליים בגלל המשחק של ישראל נגד שווייץ באיצטדיון ר"ג. יאפ. הגעתי הבייתה ברבע לשתים-עשרה. ><''] אבל לא נורא, את זה עוד איכשהו שרדתי.
חוצמזה, היום הסתבר שהועליתי לשיווק. משירות - לשיווק. אחרי שבועיים. [המשמרות אצלנו מתחלקות לשלוש: מזכירות, שירות, שיווק. יש כמובן קבוצות ביניים, כמו לופה ואמישראגז ואנגלית ורוסית - אני באנגלית, לייק דה XD - וכל פעם מעלים נציגים שלב.] זה לא אומר העלאה במשכורת [בע], אבל זה אומר הרבה יותר כיף והרבה פחות שיחות לשעה. ייפי! נמנמ. ישר אחרי העבודה טסתי לבנק ומשם לחנות צילום - אני צריכה תמונות פספורט, בשביל הת.ז. ובשביל דרכון.
12 יספיקו לי, נכון?
ובשבת בתדודה שלי הייתה אצלנו, אז אולי אני טסה אחרי סוכות. לוידעת עדיין לאן.
והכי חשוב
עשיתי הזמנה באמזון לכל Twilight! הבאסה בכל העסק היא שזה יגיע אליי רק ב-14 באוקטובר.
אבל, היי, למי אכפת? תהיה לי את כל הסדרה בבית! *__________________* השאלה היומית: אינלישמץ. אני מניחה ש-R&B בגלל שראפ זה לפעמים... יותר מדי.
אוה, ותודה על הדסקטופים! ^^

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifמה קרה כולם אוהבים את

"דמדומים" XDD יש לי אותו על המחשב... באנגלית אבל אני ממש מתעצלת לקרוא אותו חחחח איזה כיף לך, יש לך עבודה... אני מחפשת כבר כמה חודשים ולא מוצאת

../images/Emo204.gifXD

גם לי יש אותו על המחשב. באנגלית. את כל הסדרה. [ובעברית את הראשון.] אני אגיד לך מה, זה ספר הערפדים הראשון הנורמלי שקראתי. אני מתכוונת, ניסיתי לקרוא את "רעיון עם הערפד", וזה היה כלכך.. אע. Oם לא אהבתי. לכן אני מוצאת שטוויילייט ממש מגניב. הדיאלוגים כאלה מתוקים, לפעמים. בייחוד בסוף הספר השני [עדיין לא צלחתי את השלישי, אני די בהתחלה. XD פרק 2...
]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיואוווו

איזה חום >: והיה לי שעתיים חלון, אז באתי לבית של חברה ואז חזרתי לבצפר היה אמור להיות שעתיים מגמה והתבטל! כוס אימא שלהם כלכך התעצבנתי@$#%@ אז חזרתי הביתה בחום והייתה פאדיחה XDDDD רציתי להבהיל את חברות שלי אז התחבאתי מאחורי איזה שיח ואז שמעתי צעדים אז צעקתי -אהההההה וזה היו 2 ילדים קטנים שממש נבהלו XDDD ושני יבניקים כזה עושים לי-מה את צועקת?
פדיחות של הלייף יצאתי קשקשייייית ואז דפקתי מקלחת של החיים ועכשיו אני בבית היום שיעור גיטרה D:: ובקשר לשאלה-כלום, אבל אם צריך לבחור אז R&B חפרתי

adiozery101

New member
XDD מהמם !1

אח שלי הקטן נדלק על הראשון ואמר לי שאת מכינה מזה יפה אבל לא לספר לך XDD

m o r 1 0 2

New member
ג'ונאס כנראה באים לארץ!!@#$%^../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

במיוחד אהבתי של גו'נאס
החיים בתיכון הם ממש סבבה
אין שיעורים,מורים טובים,אחלה ילדים
חברות בשפע^^ חוץ ממזגן שלא עובד
התחלתי ללמוד עריכה,זה נשמע ממש מגניב
אני במגמת תקשורת ושבוע הבא אני אתחיל צילום
היה אחלה היום
שמעתי שג'ונאס באים לארץ,ועשו אותי כ"כ מאושרת

m o r 1 0 2

New member
ומיק,הרקעים ממש יפים../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

שאלה יומית: אינלי מושג ממש מזה אר אנד בי... אבל אני אוהבת ראפ...

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gifמה? מי? כמה? למה? איך??

ממי שמעת את זה???? ואיחולי על התקשורת
גמאני תקשורת

Bleed for Me

New member
גם אני (הייתי) תקשורת../images/Emo3.gif

בכל הסרטים שלי דחפץי שירים של מקפליי

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gifחחחח, גמאני רוצה לעשות את זה.. לדחוף

את מקפליי בכל חור, אבל יש לי חברים נושאי מק

m o r 1 0 2

New member
מוגי דחוף כנסי../images/Emo26.gif../images/Emo168.gif

טל,נכון את מכירה אותה? חברה שלי...שבאה לכל מפגש^^ אז היא אמרה לי אתמול שחברה אמרה לה שטוקיו הוטל באים וגם האחים גואנס
(כאילו שזה מעניין טוקיוXD) תקשיבי,אני עכשיו מנסה לברר פרטים והכל, אני מקווה שזה נכון,כי אני ממש נרגשת
ומתה שהם יבואו
ועוד יותר שמחה לספר לך...אבל אני לא בטוחה
אני עוד אשאל אותה והכל... וגם את תבררי פרטים
תודה,בהצלחה שיהיה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gifאומייגאדדדדד!@#$ רציני??

אני ניסיתי לבדוק על זה אתמול בכל מקום אפשרי! אבל לפי מה שאת אומרת צריך לבדוק אצל טוקיו הוטל [
] או ואבוי. אני לא מאמינה שאני באמת הולכת לעשות את זה.. לחפש דברים אחרי טוקיו הוטל.. קיל מיי! ~מתה~ אבל האמת.. ביום רביעי בכל מקרה כולנו נמות!

למעלה