SUNDAY MORNING

o0oRoTeMo0o

New member
מה הם באים לארץ??!!? איזה מגניבבב

מאיפה את יודעת?? זה בטוח? מתי?!?!? חח גמני במגמת תקשורת כאיול קולנוע ככה קוראים לזה אצלנו..

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifיום ראשון ../images/Emo9.gif

היה יום נחמד.. כל השיעורים עברו די מהר
בבוקר עשו לנו כזה פעילות עם בלונים וכל אחד היה צריך לכתוב 3 תכונות שלו גם חצוניות ואז היינו צריכים כזה לזרוק אותם בכיתה ולתפוס בלון של מישו אחר ואז לנחש לפי התכונות של מי זה
והמורה הדגישה לא לנפח יותר מדי,וילדים סתומים ניפחו יותר מדי וכל שניה התפוצץ בלון וכולם קפצו XDDD זה היה קורע
וקיבלתי בלון קטן ובקושי נגעתי בו והוא התפוצץ והבאתי קפיצה כזאת מרוב שנבהלתי ><" פדיחה
אממ שאלה יומית: אני אוהבת את שני הסוגים אבל יותר R & B :]

rox love BSM

New member
עולב.

אין לי מילה אחרת לתאר את היום הזה,קשה לי להאמין שאני ב י"ב מתנהגים אלינו כמו כיתה א'. המורה לאנגלית שלי פוסטמה וגם המורה למתמטיקה. זה רק ההתחלה של השבוע השני וכבר בא לי להבריז. והכי מעצבן שיכלתי לעשות תנ"ך עולים וספרות עולים והיה לי הרבה יותר קל,אבל לא! רק בגלל שעליתי לפני 11 שנה ולא לפני 10 אני לא יכולה. לא סובלת את הבצפר הזה. לשאלה יומית: לא זה ולא זה-אני לא אוהבת מוזיקה שחורה.

o0oRoTeMo0o

New member
וואי איזה יפההה..!! שונאת את יום ראשון...

היום היה יום פשוט ארוךך... גמרנו ללמוד ב6 וחצי!!! אבל לא נורא דווקא היה בסדר.. ארוך אבל בסדר.. וואי והמורה שלי לאנגלית מזה סתומה.. היא הביאה לנו איזה שיר מטומטם על זברה..!! כאילו אנחנו בכיתה ג' או משהו כזה! ועוד זה הקבצה של 5 יחידות מה היא מביאה שיר על זברה??!?! וזהו סך הכל יום רגיל... שמעתם על הפסל הזה שעשו לנינט? אם כן.. אז מישהי מהבית ספר שלי עשתה את זה! איזה מגניב זה.. חחח התמונה של הפסל
והכתבה על זה - למי שממש משעמם: חח סתכלו זה מגניב.. http://www.keshet-tv.com/Channels/Prog.aspx?ProgID=3564&GroupID=3603&ItemID=72993 ובקשר לשאלה-- אני שונאת ראפ..

dashaYO

New member
יאלה קבלו אותי לפורום אני חדשה ../images/Emo12.gif

אם לא תקבלו אני אכפכף את כל העולם |קשוחה| קיצר קוראים לי דאשה/דשה DASHA קיצר אין לי מושג איך כותבים ת'שם שלי ענרף שיהיהXD קיצר מקפליי כפרעליהם וזה איןליכוח, תברכו אותי וכאלה ואני ארגיש פופולרית D: BTW הרקעים יפים XD

McGirl For Life

New member
יאי מיי../images/Emo70.gif מיקי איי לאב יו../images/Emo23.gif

-סגידה- |ריר| דיי הם כאלה יפים... כולם...
אעאעאעאעעאעאעאע -סגידה- אני מתה עלייך
נממ... R&B

just orr

New member
איזה יום ../images/Emo69.gif

חזרתי מבצפר ב-5, הלכתי לפסנתר רבע שעה אחרי זה >< יש לי הרגשה שאני לא אוהב את ימי ראשון השנה.
ו... מממ לא מתה על שניהם. אבל אני מעדיפה, אם כבר, R&B חח יואווווווו הפרסומות של פטיטו מחרפנות אותי#@$%^&*)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יואו ג'יזס בדיוק גמני נזכרתי בה

שבוע שעבר (יום חמישי) שהייתי אצל חברה שלי וראינו קליפ של קייסי והיא ממש מזכירה אותה שם! היא הייתה ממש טובה..
אניווי, היום קמתי רק ב-15:00
הלכתי לעשות חיסון לאלרגיה בקופ"ח
ואח"כ הלכתי עם אחותי לקנות בשבילה כמה דברים לבצפר והייתי צריכה להוציא כסף מהבנק ובגלל שפג התוקף של הכרטיס צעיר כי עברתי 18 אז זה לא עבד בכספומט והוציא לי את הכרטיס. היא הייתה צריכה לקנות ספר באנגלית למחר אז הלכתי לסניף אחר של בנק באיזור שהוא בכלל לא שלי (כאילו אני בלאומי והלכתי לדיסקונט ~פרסומת לא סמויה~) אז ניסיתי להוציא משם לחצתי כמה דברים ולפתע זה בלע לי את הכרטיס!
הייתי בשוק! חחח אחת הטראומות
זהו מחר אני אצטרך ללכת לסניף לקחת את הויזה החדשה שהזמנתי DD:
שאלה יומית
R&B אני יותר אוהבת אבל גם ראפ נחמד. מה שבטוח משניהם בקושי יש לי בפלייליסט חחחח

yael0000

New member
בית../images/Emo211.gif AGAIN

יצאתי היום במקום מחר כי ההורים בחו"ל. והם קנו לי עגיל גיטרה, למרות שכבר יש לי (אבל צמודים) ושרשרת אבנים של הלו קייטי(אני פאקצה!) ועגילי כוכבים. ותיק חמוד. וקמתי ב9 כי חברה שלי התקשרה להגיד לי משהו ואני כולי קמת בבהלה מהצלצול.

למעלה