About That Song

Little McMickey

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo79.gifAbout That Song../images/Emo37.gif../images/Emo133.gif

עררררררררב טווווווווווב
או במקרה שלי, בוקר טוב
הסבר:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אז- שיר השבוע להיום הוא:
Walk In The Sun
השאלות כדקלמן:
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
מה דעתך על הקליפ של השיר?
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?
האם השיר דיכאוני?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
ציון לשיר 1-10?

sweet shir

New member
עונה. ../images/Emo23.gif

מה דעתך על השיר? יפה ומרגש. :) מהי השורה האהובה עלייך?I wonder if someday I'll be good with goodbyes & All I know is the answers in the air למה בחרת אותה? כי הן ממש יפה. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: כל הפזמון. מה דעתך על שם השיר? יפה. אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? I Wonder? חח מעפןןן מה דעתך על הקליפ של השיר? קליפ מקסים. אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? הייתי מתמקדת יותר במשמעות הכוללת של השיר ולא הפרטנית. או שלאXDDDDDD האם השיר דיכאוני? בקטנה. האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? אממ, אם מסתכלים על המטאפורה, כן. הוא כאילו מדמה את הוולק אין ד'ה סאן למציאות! (יותר מדי שירי רחל עושים נזק בלתי הפיך למוח. XDD) אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: -- השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: מישהו הולך בים על חול ממש חם יחף.
זה תמיד התמונה שרצה לי בראש
ציון לשיר 1-10? 9. 3>

just orr

New member
חחחחחחחחחחח שיר. XD

אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? הייתי מתמקדת יותר במשמעות הכוללת של השיר ולא הפרטנית. איזה מצחיקולה חחח

just orr

New member
חחחחחחח מהההה זה לא קשור לגיל.

אני אומרת את זה מאז ומתמיד XDDD

SnowPrincess

New member
עונה D:../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif

מה דעתך על השיר? הוא רגוע מאוד ויפה. :) מהי השורה האהובה עלייך? "Is it true when we die we go up to the sky?" למה בחרת אותה? ממ גם כי זו שאלה שמטרידה את רובנו לדעתי, וגם כי הוא שר את זה יפה כזה. XD שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: האמת - לרובו בערך. מה דעתך על שם השיר? הוא יפה, אבל הוא לא משקף את השיר בכלל. אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא יודעת, אני לא טובה בדברים האלה. ואני אוהבת את השם של השיר ככה. P: מה דעתך על הקליפ של השיר? אין לו. אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?
האם השיר דיכאוני? בקטנה כזה, מהסוג הטוב XD האם השיר שמח,קופצני,כיפי? ממש לא P: שם השיר מתאים לתוכן שלו? בנקודה כלשהי, כן. כאילו מבחינה שונה, לא שטחית כזה, כן. XDD אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר: מממ
? XD דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שאני נסעתי לביצפר T.T השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: איזה רחוב שקסי שאנחנו עוברים בו בהסעה ויש בו תמיד מלא שמש ועצים וכביש קטן כזה עם חמש מכוניות ביום שעוברות בו XD ציון לשיר 1-10? 8 וחצי :)

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif שרופה על השיר הזה ../images/Emo99.gif

אחד ה-שירים שלהם .. מה דעתך על השיר? מדהים! באמת..אני נורא מתחברת לשיר. מהי השורה האהובה עלייך? יש כמה.. Is it true when we die we go up to the sky? So many things that I don't understand I wonder what it's like to fly so high Or to breathe under the sea למה בחרת אותה?ם.. כי אלו שאלות מתוך השאלות שאני תמיד שואלת את אחרים או את עצמי [אני ילדה מאוד סקרנית..בדר"כ ישלי מלא שאלות]. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:לרובם..בגלל זה אני כ"כ אוהבת את השיר
. מה דעתך על שם השיר?מעניין.. אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? things that I don't understand ..או משו בסיגנון... מה דעתך על הקליפ של השיר?הלוואי והיה אחד כזה..נראלי זה היה יכול לצאת אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?=\ האם השיר דיכאוני?לא ממש.. האם השיר שמח,קופצני,כיפי?לפחותלא הלחן שלו.. שם השיר מתאים לתוכן שלו?בערך.. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דה!חח.. דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:סתם פעם אחת "הנפשתי" את השיר הזה כשהייתי עם חברות..היה מצחיק
. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: כיתה ח'..שנורא אהבתי וחרשתיעל השיר הזה ביחד עם חברות שלי בכיתה..ובמיוחד עם חברה שלי שעזבה את הביצפר השנה
. ציון לשיר 1-10? 9 ...לא שמתי 10 מפני שאני חושבת שהלחן טיפה משעמם.

just orr

New member
../images/Emo99.gif

מה דעתך על השיר? מדהים.
מהי השורה האהובה עלייך? "Is it true when we die we go up to the sky?"
למה בחרת אותה? כי היא ממש עמוקה. בכלל, כל השיר הזה פשוט... מדהים.
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: For a walk in the sun, כי פה בישראל כל הזמן הולכים בשמש. סתם חחחחחחח לאדעת
מה דעתך על שם השיר? נחמד
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה
מה דעתך על הקליפ של השיר? חחח האמת, טוב שאין קליפ. מה היו עושים? דני הולך בשמש?
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? שדני יילך בצל.
האם השיר דיכאוני? קצת
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרת חח
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: דני הולך על החול בשמש. XD
ציון לשיר 1-10? 10

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח מפגרת. XD

מסכן דני, שלא ישכח להתמרח בקרם הגנה ולשים כובע. השיר הזה יכול להיות ברקע של התשדיר למלחמה בסרטן במקום חכם בשמש.
~מפגרת~

Red Shani

New member
השיר האהוב עליי!../images/Emo47.gif

מה דעתך על השיר? שיר מדהים! מילים ממש יפות, מנגינה מדהימה!
מהי השורה האהובה עלייך? "I wonder how they put a man on the moon I wonder what it's like up there"
למה בחרת אותה? לא יודעת, זה ממש הגניב אותי המילים
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: "Sitting and watching the world going by Is it true when we die we go up to the sky Whoa Whoa So many things that I don't understand Burnt feet in the sand when I'm walking in the sun Whoa When I'm walking in the sun " חח כל זה^
מה דעתך על שם השיר? מתאים למילים..
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא יודעת.. "I wonder" ><
מה דעתך על הקליפ של השיר?
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?
האם השיר דיכאוני? אממ יש בו משהו קצת דיכאוני..
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אהא
כמובן
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור לי
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: השיר מזכיר לי את התקופה שבה התחלתי לשמוע מקפליי, ואת דני
ציון לשיר 1-10? 10, אחד השירים האהובים עליי בעולם.

SmallMoney

New member
אני ../images/Emo13.gif

מה דעתך על השיר? מדהים
מהי השורה האהובה עלייך? So many things that I don't understand Put my feet in the sand when I'm walking in the sun למה בחרת אותה? הטון של דני, כשהוא שר את המשפט הזה- מדהים
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: i wonder how it's like to be loved by you מה דעתך על שם השיר? סבבה
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא. מה דעתך על הקליפ של השיר? הלוואי והיה. אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? ^ האם השיר דיכאוני? לא, אבל גם לא אופטימי במיוחד. באמצע, איפשהו. האם השיר שמח,קופצני,כיפי? ^ שם השיר מתאים לתוכן שלו? בערך. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כל מיני זכרונות. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: תקופה מסויימת. ציון לשיר 1-10? 10. והכל בזכות הקול של דני

McLife135

New member
../images/Emo108.gifיואאא...שיר מושלם!!!

מה דעתך על השיר? - שיר מדהים ולדני יצא את הקול המושלם בשיר הזה!
מהי השורה האהובה עלייך? - I wonder what it's like to be loved by you I wonder what it's like to be home
למה בחרת אותה? - כי המילים מרגשות אותי
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה - אממ..כל הפיזמון
מה דעתך על שם השיר? - שם יפה..
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? - אממ..לכלום..
מה דעתך על הקליפ של השיר? - אממ..לא נראה לי שיש לזה קליפ..
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מה היית משנה? - חח..איך אפשר לשנות משהו שלא קיים??
האם השיר דיכאוני? - אממ..כהה טיפה
האם השיר שמח, קופצני, כיפי? - לא..
שם השיר מתאים לתוכן שלו? - אממ..כהה נראה לי..
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? -
..חח..צפוי..
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע? - אממ..לא נראה לי..
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש? - אממ..דניי..
..חח..סתם..לא יודעת..
ציון לשיר 1-10 - 10000000!!!!!

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifתהרגו אותי אם אני אומר שאני לא מכירה

את השיר ושאתן מעלות לי אותו?

למעלה