About That Song

אוהו! סופסוף שיר שאני מכירה! ../images/Emo6.gif

מה דעתך על השיר? שיר חמוד, בהתחלה לא אהבתי אותו, עכשיו כן
מהי השורה האהובה עלייך? I wonder how they put a" man on the moon" שורה מרגשת, מזכירה לי את הסיפור "מישהו הולך על הירח" או משהו כזה, שתמיד מרגש אותי, מישהי מכירה? וגם "And I don't walk when there's a stone in my shoe", גם שורה מרגשת וגם "Is it true when we die we go up to the sky?" למה בחרת אותה? שתיים מרגשות והשלישית מרגשת ומזכירה לי סיפור שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: "I wonder what its like to be whole" אם הם מתכוונים פה "אני תוהה איך זה להיות שלם" מה דעתך על שם השיר? אוהבת
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה מה דעתך על הקליפ של השיר? יש לשיר קליפ? אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? האם השיר דיכאוני? מממ האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא כ"כ שם השיר מתאים לתוכן שלו? בערך, כן אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא שמעתי עכשיו את השיר
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: הוא מזכיר לי קצת את הסיפור ציון לשיר 1-10? 9, 10

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוו WITS../images/Emo99.gif

מה דעתך על השיר? מדהיםם
מהי השורה האהובה עלייך? יותר מדי I wonder what it's like to be loved by you וגם I wonder if someday I'll be good at goodbyes, but I'll be okay if you come along with me.
למה בחרת אותה?
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: All I know is that with time, I'll be fine. במיוחד למצבי הנוכחי וגם Sitting and watching the world going by, is it true when we die, we go up to the sky? וגם I wonder how they put a man on the moon. I wonder what it's like up there. וגם I wonder what it's like to fly so high, or to breathe under the sea. כי אלה שאלות שאנחנו באמת שואלים את עצמינו.
מה דעתך על שם השיר? מיוחד, מקורי.
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? Such a Long Way
האם השיר דיכאוני? אמ, כן קצת.
האם השיר שמח, קופצני, כיפי? חח ממש לא.
שם השיר מתאים לתוכן שלו? בערך.
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: הוא תמיד משתלב בזמנים שאני עצובה ובא לי לשמוע שיר שמתקשר למה שאני מרגישה
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש: שיר ריאליסטי שכזה, שנכתב באמת מהלב וממה שהם חשבו באותו רגע, כלומר אין פה יותר מדי תחכומים והכל אמיתי כזה עם מחשבות שעוברות לכל אחד בראש ביומיום.
ציון לשיר 1-10? 10. אחד השירים הטובים שלהם לדעתי

noam31995

New member
walk in the sun

יאיי! אני מתה על השיר!
מה דעתך על השיר: מרגש ואמיתי!
מהי השורה האהובה עלייך: קשה...אבל- Sitting and watching the world going by Is it true when we die we go up to the sky?
למה בחרת אותה: בחרתי אותה כי אני ממש מתחברת אליה, כאילו...כאילו זו התהייה הגדולה של כולם ואף אחד לא באמת יודע. אתה רואה את העולם חולף על פניך ולא עושה כלום...
שורה מהשיר שאני הכי מתחברת עליה: אותו דבר כמו למעלה!
מה דעתך שם השיר: מיוחד...אין לי דרך להסביר את זה
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה: אמ...אין לי שם אחר! השם פשוט מושלם!
מה דעתך על הקליפ של השיר: אין...נראלי...
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה: אין לי מושג....אין קליפ!!חחחח
האם השיר דיכאוני: לא!!
האם השיר שמח/קופצני/כיפי: אני יותר חושבת שהוא שיר....רגשי נורא. על ילד שרק רוצה להבין את העולם ולהיות ליד מי שהוא רוצה. פשוט כמו שזה נשמע.
שם השיר מתאים לתוכן שלו: ממ.....אין לי מושג...נראלי כן...כאילו כל החיים הם בעצם הליכה בשמש(אני חופרת!!)
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהיר התנגן ברקע: שום דבר מיוחד...חחח
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש: תהייה, ניסיון הבנה של העולם....אני כבדה היום...פששש...
ציון לשיר: 9.5 כי אישית אני מעדיפה שירים יותר רועשים....למרות שהשיר פשוט מדהים!!

noam31995

New member
walk in tha sun

יאיי! אני מתה על השיר!
מה דעתך על השיר: מרגש ואמיתי!
מהי השורה האהובה עלייך: קשה...אבל- Sitting and watching the world going by Is it true when we die we go up to the sky?
למה בחרת אותה: בחרתי אותה כי אני ממש מתחברת אליה, כאילו...כאילו זו התהייה הגדולה של כולם ואף אחד לא באמת יודע. אתה רואה את העולם חולף על פניך ולא עושה כלום...
שורה מהשיר שאני הכי מתחברת עליה: אותו דבר כמו למעלה!
מה דעתך שם השיר: מיוחד...אין לי דרך להסביר את זה
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה: אמ...אין לי שם אחר! השם פשוט מושלם!
מה דעתך על הקליפ של השיר: אין...נראלי...
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה: אין לי מושג....אין קליפ!!חחחח
האם השיר דיכאוני: לא!!
האם השיר שמח/קופצני/כיפי: אני יותר חושבת שהוא שיר....רגשי נורא. על ילד שרק רוצה להבין את העולם ולהיות ליד מי שהוא רוצה. פשוט כמו שזה נשמע.
שם השיר מתאים לתוכן שלו: ממ.....אין לי מושג...נראלי כן...כאילו כל החיים הם בעצם הליכה בשמש(אני חופרת!!)
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהיר התנגן ברקע: שום דבר מיוחד...חחח
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש: תהייה, ניסיון הבנה של העולם....אני כבדה היום...פששש...
ציון לשיר: 9.5 כי אישית אני מעדיפה שירים יותר רועשים....למרות שהשיר פשוט מדהים!!

למעלה