אהה אני מכירה:] אחלה זמר! בהצלחה!
פ פרה של שוקולד השחר New member 4/6/07 #15 אמ... בשביל הקטע והכיף..... משום שאין לי פוטושופ זה יצא באיכות לא כמו של פוטושופ
N NeVeRtheLeSs New member 5/6/07 #25 אהבתי ../images/Emo8.gif אהבתי את המשבצות... אבל הכתב קצת הרס לדעתי.
L LaviDavi New member 10/6/07 #41 ../images/Emo109.gifאני רוצה לשנות... במקום הלוגו הראשון ששמתי לשים את זה
מ מיוחד וטוב לב New member 5/6/07 #30 לוגו 2 דרך אגב האיכות היא טובה בכול הלוגואים. במידה ואת/ה רוצה את המקור שלח לי מסר
א אושRתי New member 8/6/07 #35 ../images/Emo41.gifיש לכם עד מוצ"ש לשלוח את הלוגואים אז מי שיש לו פחות משלושה לוגואים ורוצה להכין עוד יכול לשלוח, מי שטרם עשה לוגואים מוזמן לעשות עד מחר במוצ"ש. בהצלחה לכלום.
../images/Emo41.gifיש לכם עד מוצ"ש לשלוח את הלוגואים אז מי שיש לו פחות משלושה לוגואים ורוצה להכין עוד יכול לשלוח, מי שטרם עשה לוגואים מוזמן לעשות עד מחר במוצ"ש. בהצלחה לכלום.
L LaviDavi New member 9/6/07 #36 ../images/Emo109.gifהלוגו השלישי שלי ויש לי שאלה: יש אפשרות להוציא לוגו אחד מהתחרות ולשים במקומו אחר?
../images/Emo109.gifהלוגו השלישי שלי ויש לי שאלה: יש אפשרות להוציא לוגו אחד מהתחרות ולשים במקומו אחר?