הגמד והענק!!

../images/Emo126.gif../images/Emo124.gifלכל מי שנרשם, וירשם ../images/Emo26.gif

לא לשכוח לענות על השאלון הזה: וד"א, תשתדלו לכתוב את התשובות בצורה שתוכל לעזור לגמד שלכם להביא לכם מתנות [כמו שקד למשל
] ובבקשה, לקרוא את ההודעה הראשית עם כל הכללים והחוקים, ולכתוב אם אתם מגיעים או לא. זה חשוב.
שם:
זמר /להקה אהובים:
תכנית טלויזיה אהובה:
בילוי אהוב:
ז'אנר מוזיקה אהוב:
הדבר שאתם הכי אוהבים בעולם:
הכי הייתם רוצים לקבל:
משהו שאתם רוצים להוסיף שהגמד שלכם ידע עליכם: ולמי שלא נרשם- אני מזכירה, עד היום ב10 בלילה. ולמי שנרשם- היום בסביבות 10 וחצי תקבלו את המסר על הענק שלכם.
נטע מנטה.

../images/Emo126.gifהשאלון- תשובות שלי.

שם: נטע
צבע אהוב: כחול על כל גווניו
זמר /להקה אהובים: כפיר, עברי לידר, beatles, switchfoot
תכנית טלויזיה אהובה: הפיג'מות, חברים, פרויקט מסלול,
בילוי אהוב:חברים, לצחוק, לשמוע מוזיקה, בתי קפה
ז'אנר מוזיקה אהוב: רוק ו"אינדי"
הדבר שאתם הכי אוהבים בעולם: חיבוקים
הכי הייתם רוצים לקבל: חיבוק ענק מהאנשים שאני אוהבת, זר פרחים ע נ ק י , טבעת יהלום מותאמת לאצבע הגדולה שלי
משהו שאתם רוצים להוסיף שהגמד שלכם ידע עליכם: אני שרה ללא הפסקה, אני מכורה קשות לדיאט קולה ולמסטיקים [מנטה מלון
] ואני חולה במחלות שנקראות : חיבוקיזם, מחשביזם, טלויזם, טמטומיזם ועוד כלמיני

../images/Emo45.gifלא מגיעה

שם:שחר גיל:17 צבע אהוב: אדום זמר /להקה אהובים: דנידין תכנית טלויזיה אהובה:מחשבות פליליות,עקרות בית נואשות,האנטומיה של גריי בילוי אהוב: ים ז'אנר מוזיקה אהוב: מוזיקה ישראלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעולם: לא עולה לי כלום... הכי הייתם רוצים לקבל: לא בררנית במתנות... משהו שאתם רוצים להוסיף שהגמד שלכם ידע עליכם: אממממ...לא:S

יאללה גמד ענקק

שם: נועה גיל:עוד 3 ימים 17 צבע אהוב: כחול. זמר /להקה אהובים:הרבה אבל בעיקר כפיר היהודים וסטאינד. תכנית טלויזיה אהובה: הישרדות האמריקאי,חף מפשע,חשבות פליליות,המפץ הגדול ולא חסר. בילוי אהוב: חברים נרגילה הופעות מסיבות ז'אנר מוזיקה אהוב: הכל,בעיקר רוק לסוגיו. הדבר שאתם הכי אוהבים בעולם:מוזיקה, חברים,נרגילה לאכול
הופעות. הכי הייתם רוצים לקבל: ממ כלום[?] משהו שאתם רוצים להוסיף שהגמד שלכם ידע עליכם:אממ אין לי מושג :S נראה לי באה למפגש לא סגורה על זה.

אוקיי ../images/Emo9.gif

קודם כל,לא בטוח שאני באה למפגש. שם: נופר פרץ. גיל: בספטמבר 16. צבע אהוב: כל הצבעים,כרגע סגול. זמר /להקה אהובים: כפיר, היהודים, אביב, עברי, מוניקה. המון.
תכנית טלויזיה אהובה: ממ.. חברים/שנות ה70.. בילוי אהוב: לצאת מחוץ לבית,לא משנה לאן. ז'אנר מוזיקה אהוב: ישראלי? הדבר שאתם הכי אוהבים בעולם: לחבק לצעוק לצאת תמונות. הכי הייתם רוצים לקבל: מצלמה! סתם לא, אני מסתפקת במשפטים מחממים :) משהו שאתם רוצים להוסיף שהגמד שלכם ידע עליכם: קוראים לי נווווופר, Nuphar לא Nofar חחח

../images/Emo126.gifבאיחור קל-

כולם קיבלו מסרים. מי שלא קיבל מסר, נא לעדכן אותי. אני מציעה לקרוא שוב את החוקים וההנחיות. אני מיד אפתר את השרשור של היום, שיהיה לכולנו משחק מגניב, אוהבת מאוד. נטע.

עונה:)

שם:עומרי גיל:17 צבע אהוב:צהווווווווווווווווווווב זמר /להקה אהובים:בריטני ספירס תכנית טלויזיה אהובה:ווווואי יש המון ראש גדול למשל בילוי אהוב:להיות עם חברים שלי ז'אנר מוזיקה אהוב:פופ ובלדות הדבר שאתם הכי אוהבים בעולם:יש המון הכי הייתם רוצים לקבל:כסף אייפוד עם הכי הרבה ג'יגה אולסטאר בגדים המון בקיצור המווווווון משהו שאתם רוצים להוסיף שהגמד שלכם ידע עליכם: חברים זה דבר כל כך חשוב

למעלה