היום ב-
אנשים

B a m b o o k

New member
../images/Emo207.gif ההופעה בטאוור במלחה

מי שלא נמצא שם ובאלו לשמוע קטעים מההופעה, יש ברדיו מ7 ברשת ג'. תהנו

B a m b o o k

New member
וגם...

יום ראשון ב10 בלילה ברשת ג' הם מתארחים בתוכנית "רוק ישראלי" או משו כזה...

dairy milk

New member
ביצ' ../images/Emo220.gif

בדיוק באתי לרשום את זה T_T שמעתי את זה ברשת ג' בדרך הביתה מהשיעור תופים... למה כולם מקדימים אותי?!

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifהיה כלכךך שולט!! היו שם

מלא פקאצות פוסטמות שצרחו כמו לא יודעת מה=\ זוזו זונותת נו כאילו עופוווו אני רוצהה יובללללללל.. מעצבנותתת.. והיה ממשממשממש כיףףףףף.. מישהו הי ה?? :))

galush29

New member
אני הייתי:]

היו שם מלא פאקצות.. וזרקו עליו תחתוני חוטיניXDD הפליילסט[לפני הסדר]: 1.תחרות האולמיפית 2.משקאות חריפים 3.פקיד אפרורי 4.המילים הכי יפות 5.לא בא לה 6.אבא עורך דין 7.ניו יורק פריח 8.מרלין מונרו וזהו!!:] ויובל חתם לי על הפוסטר ועל הדיסק יאאא

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifחחח כןן מהצד שלי זרקו

לא אני>< לי כולםם חתמו על צד אחד.. חוץ מאספיס על צד שני ועכשיו אני לא יכולה לתלות את הפוסטר=\ ויובל על הדיסק.. וזהו..=\ חחח דיסקים נפלו שם מהמדפים..החנות פשוט התפרקה!! חח

Tin Doll

New member
הייתה אחת שצרחה כמו משוגעת

והקול שלה היה צרוד פוסטמה הרסה לי ת'אוזן..

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifאהאאא הסתכלתיי עליה והיא

נהייתה אדומההה מרוב צרחות.. במרלין מורנו בכלל >< אני בהלם שהחנות לא התפרקה :p

Tin Doll

New member
איפה עמדת? |:

ראית אחת נמוכה עם צמות? אז אני עמדתי לידה.. [חברה שלי]

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifהמ עמדתי בצד שמאל..הצד ש

שיקו היה בו :p והשומר השמן

Tin Doll

New member
גם אני הייתי..

אחרי הרבה זמן שלא הייתי בהופעה של שייגעצ. הרגשתי כ"כ לא שייכת כל כך הרבה ילדים קטנים ולחשוב שגם אני הייתי גרופית כזו פעם..

חחחחחחח את הרגשת לא שייכת?

אני באתי לשם על מדים! הרגשתי כמו הבייביסיטר הצבאי של הילדים שם. למרות שפגשתי אחלה אנשים וההופעה הייתה סבבה. אבל הדרך הלוך וחזור הייתה מתישה כמו לא יודע מה. אבל בסך הכל היה שווה

Tin Doll

New member
חחח

מצטערת שלא חיכיתי לך, נסענו יותר מאוחר כי פגשנו את חברה שלי שעבדה בקניון וישבנו איתה.. והפלאפון שלי היה בבית כי הוא נדפק [יש לי עכשיו אחד חדש-עם אותו מס'..]

הייתי הייתי ../images/Emo13.gif

הייתי בטוח שאני היחיד מהפורום שיגיע אחרי שלוסי לא הגיעה. אבל מסתבר שהיו כאן עוד כמה. היה חביב למדי למרות שהחנות הזאת ממש קטנה והיה צפוף כמו לא יודע מה. הגיעו איזה 100-200. קצת מצחיק אבל יותר ממה שהגיעו להופעה שלהם בצוללת. אגב אני הייתי החייל על מדים(מה לעשות לא היה זמן לעבור בבית להחליף) אם עוד מישהו רוצה להזדהות זה יהיה נחמד

למעלה