היום ב-
אנשים

אה ועידן אני רוצה לבקש ממך טובה..

אתה בפורום ברי סחרוף נכון? יופי. אז חברה שלי היא חדשה בתפוז.. והיא הצטרפה לפורום והיא כתבה אתמול נראה לי הודעה שהיא חדשה קוראים לה ronsnorka תהיה נחמד וחביב וטוב אליה..טוב?? וכןכן תוסיף גם הודעה ותעזור לה להתאקלם.. תודה

../images/Emo121.gifאה כן ו...

ויולט, סליחה. על הבומבה שחטפת מהשולחן:) וסליחה שאינ עוד לא סגור על עצמי

ziljian 1234

New member
אני

סליחה שאני לא פה יותר כמעט. סליחה לאמא שלי שאני לא מתכוונת למה שאני אומרת! סליחה לאבא שלי שחשבתי שאתה בוגד באמא. סליחה שאני טיפשה.. סליחה לכל חברי הפורום שפגעתי בהם(אם עשיתי דבר כזה)

אני..:'(

סליחה שבגדתי. סליחה שלא אמרתי הכל. סליחה שקילקלתי. סליחה שבזבזתי את השנים. אלוקים-סליחה,על הזלזול(איזה דוסיתתת) אחים שלי,סליחה שלא הייתי שם כשגרשו אותכם בלי בושה מהבית. סליחה,לעצמי..שנתתי לכולם מה שהם רצו. סליחה.

LiLdon

New member
=|

סליחה לבן-דוד,שלא הייתי יותר מידי,והפסדתי. סליחה לאמא על הצרות וכאבי הראש. סליחה על התפרצויות הזעם. סליחה לאחי הקטן,שחטף מכות ואני לא הייתי שם להגן עליו. סליחה לאחי הקטן שוב,שפיספסתי את אחד הרגעים החשובים שלו.בחיים,ושההורים היו איתי,במקום איתו סליחה לאחי הגדול,על השקרים.והיחס הרע סליחה למיכלי וזוהר,על היחס הרע לפעמים סליחה לאביק ורויטל על הניתוק המוחלט וסליחה לדין ואד.

סליחה

שאני כל כך אטומה לפעמים סליחה שאני מזלזלת המון סליחה שאני לא מעריכה בכלל וסליחה שאני אדישה לפעמים והכי הרבה סליחה לאמא שאני עושה לה חיים מרים :\ וסליחה לאחי הקטן שאני לא מתייחסת אליו יפה ושאני לא מקשיבה לו אף פעם סליחה שאני לא עונה לאנשים שקוראים לי סליחה שאני חברה רעה סליחה שאני כזאת. סליחה פשוט סליחה

dsol

New member
תפוז צריך לבקש מכולנו סליחה

על זה שהוא הוריד את הסמיילי מאוהב
מהצ'אט !

../images/Emo41.gif שירשור תמונות../images/Emo41.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

אע. משעמם לי, וממזמן לא ראיתי אתכם.. (טוב, את חלקכם.. את ליל אבא והדרי אני רואה כמעט כל שבוע..
) אז. כדי שבנצכפרעליו לא ירביץ לי, ניצ"לשתי.
סעו. באלי תמונות. תמונות. תמונותתמונותתמונות!!1111

LiLdon

New member
הפתעה.

רק כי את רואה אותי כל שבוע. אז אני אראה לך, מישהו שאת הולכת לשמוע עליו המון. ג'וליאן קאזאבלאנקאס. [The Strokes]

למעלה