היום ב-
אנשים

Hinamori

New member
לא

צ'אדו בן 15 קארין נראת בת 8 או 9 ולא כיף לקרוא את זה ככה, קצת התחשבות >>

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אורוצ'ימארו זה פדופיל :>

היסוקה זה פדופיל. צ'אדו סתם גבוה >_>"

Bakura

New member
../images/Emo96.gif הוא מחכה איתה בנימוס

שאיצ'יגו ישוב הביתה מהעבודה :< (כי כולנו יודעים שצ'אדו בעצם עקרת בית נאמנה ביותר. ארג. סינר ורוד. חייבת. לצייר @@"")

יאי ^^

אז זה אומר שאני יכולה לשלוח לך את הקוספליי ביאקורנ! [טוב, בערך, בשניים מהם הם סתם עומדים ביחד באקראיות XD] לא שלחתי כי הרבה אנשים נרתעים מהשיפ, ולא ידעתי אם את מחבבת אותו או לא... בכל מקרה. כבר היו לפחות שלושה שרשורים דומים..OO; מילא. ראנגיקו/אוריהימה גין/ראנגיקו יורואיצ'י/סוי פונג רנג'י/ביאקויה היטסוגאיה/הינאמורי יוזו/ג'ינטה ותהרגו אותי, אבל לאחרונה גם ביאקויה/גיןD:

Neon taichou

New member
|הורגת| גיןביאקויה? מה לעזאזל?

פאנגירל יאוי. >: ואיפה יורוקויה איפה!

ידעתי ששכחתי משהו ;;

ועדיין לא ברור לי מאיפה הגיע הרעיון שאני אוהבת יאוי..OO; ברצינות, הדבר הכי גרוע שיש לי על המחשב זה פאנרט אחד בדירוג R.

Goggle Girl

New member
נאם

איצ'יהימה איצ'יצ'אדו איצ'ירוקי כשאני במצב הרוח הנכון XD איצ'יקייגו XD איצ'ימיצ'ירו XDDD צ'אדוקארין לכשתתבגר :> איששין\מאסאקי ו... זהו בינתיים XD

BlackEyedSpirit

New member
איצ'יצ'אדו ??!!

מה החולניות ? בלעכס צ'אדו איצ'יגו *_* חולי נפש..איצ'יצ'אדו.. ג'יש.. P: אוריהימה *___* אוו חמודע ^-^ אבל לא איצ'י וצ'אדו. בלעכס. אני מסכימה איצ'יהימה, אבל בהחלט לא איצ'יצ'אדו (!) P:

BlackEyedSpirit

New member
אממ

איצ'יהימה איצ'ירוקיה אישידה\הימה ביאקויה\הימה (!) רנג'י\רוקיה P: כן, אני אוהבת את הימה. *_*

RaVeN IYI

New member
נצל"ש-

;-; אניאני.. >> מפסיקה לכתוב פיקים. כלומר, מפסיקה ת'יורוסוי, יורוקויה, רנג'יקויה, רוקאיין, מאיוראהארה, רוקיאקויה, יורוטאקה ;; וכל השאר שאין לי כח לכתוב >> וזה כי אני עצלנית מדי וגם כיכי @@;; רע לי >: אזאז.. אל תתנו לי צומי כיכי XX; לא יודעת. לא בא לי.. 3> מיאו~ ;;

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אני במסנג'ר אם את צריכה משהו

אהובה :>

למעלה