לא.. חח כתבתי שזה היה לעבודה.. (בבית ספר)
א אחת והיחידה XD New member 21/3/08 #54 לא.. חח ../images/Emo210.gif כתבתי שזה היה לעבודה.. (בבית ספר)
ק קוקילידה23 New member 21/3/08 #64 ומאיפה אני צריכה להבין?../images/Emo3.gif יצא ממש יפה את לומדת במגמת גרפיקה
ש שתיקה אחרונה New member 21/3/08 #35 ../images/Emo60.gifמדהים../images/Emo99.gif נינט../images/Emo23.gif
B Blank Smile New member 21/3/08 #28 גמאני, גמאני! כמה דברים ישנים שלי.. [בעיקר כי לא נגעתי בתוכנת עיצוב כבר הרבה זמן ] אלכסיס בלדל
י ילדונת פצפונת New member 21/3/08 #40 ../images/Emo124.gifלן../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif../images/Emo27.gif זוכרת העיצוב הראשון שלי בפיינט
../images/Emo124.gifלן../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif../images/Emo27.gif זוכרת העיצוב הראשון שלי בפיינט
ק קוקילידה23 New member 21/3/08 #41 בטח../images/Emo70.gifיווווו..../images/Emo6.gifכפרעליך../images/Emo141.gif את חושבת שלא שמרתי אותה יאללה.. איפה כל העיצובים ששמרת שם במחשב תעלי.. תעלי.. אל תתביישי כולנו פה חברים
בטח../images/Emo70.gifיווווו..../images/Emo6.gifכפרעליך../images/Emo141.gif את חושבת שלא שמרתי אותה יאללה.. איפה כל העיצובים ששמרת שם במחשב תעלי.. תעלי.. אל תתביישי כולנו פה חברים
T T a m i r o s s s New member 21/3/08 #42 הנה משהו שעשיתי עכשיו לפורום של מאיה רוטמן../images/Emo70.gif
מ מיניונט New member 21/3/08 #46 כמה דברים שלי... היי שמי לילך, ובעבר נהגתי להתעסק המון עם הפוטושופ. האמת שבזמן האחרון לא כ"כ, אבל הפורום הזה קצת עשה לי חשק... אני לא יודעת אםאתמיד פה, אני אפילו מניחה שלא, אבל רציתי להעלות כמה דברים שלי שאני אוהבת אז נתחיל בסתם שילוב תמונות עם צביעה...
כמה דברים שלי... היי שמי לילך, ובעבר נהגתי להתעסק המון עם הפוטושופ. האמת שבזמן האחרון לא כ"כ, אבל הפורום הזה קצת עשה לי חשק... אני לא יודעת אםאתמיד פה, אני אפילו מניחה שלא, אבל רציתי להעלות כמה דברים שלי שאני אוהבת אז נתחיל בסתם שילוב תמונות עם צביעה...
מ מיניונט New member 21/3/08 #47 כותרת שהכנתי לפני שנתיים בערך לבלוג שלי... שילוב של שתי תמונות ומשחק עם הצבעים. קצת קשה להבין מה עשיתי כאן בלי התמונות המקוריות,אבל הן נראו שונות לחלוטין...
כותרת שהכנתי לפני שנתיים בערך לבלוג שלי... שילוב של שתי תמונות ומשחק עם הצבעים. קצת קשה להבין מה עשיתי כאן בלי התמונות המקוריות,אבל הן נראו שונות לחלוטין...
ק קוקילידה23 New member 21/3/08 #49 WOW../images/Emo70.gifזה מהמם../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif