הצבע עיניים של מימי-עדשות?!

michalllli

New member
../images/Emo126.gifהצבע עיניים של מימי-עדשות?!

זה חסר הגיון שלאדם אתיופי יהיו עיניים בהירות.. זה פשוט זיוף
..כאילו מה היא שווה בלי העיניים "שלה"? (וזה לא נאמר מתוך גזענות אם תהיתם..אני מכירה אתיופיות הרבהה יותר יפות ממנה) מה יש בה,אם לא העיניים?!? -היא נמוכה -שחיפה -אין לה שיער מה היא עושה בתוכנית הזו אני לא יודעת

moomita

New member
זה עדשות.. היה ברור מההתחלה

בסוף שיר הפתיחה של "הדוגמניות" רואים אותה ממש מקרוב, והעיניים לא נראות אמיתיות.. צבע אחיד כזה עם פסים לאורך, ממש לא הגיוני. עכשיו.. זה שהיא שחיפית זה טוב למקצוע.. שיער
נו בחייאת... יש לה ליפה.. היא אתיופית. עדיף לה בלי שיער. הפנים שלה מאוד מאוד יפות.. היא תיהיה שווה בלי העדשות גם. כמו שאת אומרת על בחורה יפה - אוי היא לא יפה, אין לה עיניים כחולות ובאותה מידה יש בחורה עם עיניים כחולות
ומכוערת. קורה בכל מקום. אם את מכירה אתיופיות פי אלף יפות ממנה שיבושם לך .. (אף אחד אחר לא שמע עליהן).

michalllli

New member
אוקיי,

קודם כל לא אמרתי שכל בלונדינית עם עיניים כחולות כוסית. לפי דעתי (ועל טעם ועל ריח אין מה להתווכח) אין למימי תווי פנים משהו. אבל תסכים איתי שאם באמת היו לה עיניים ירוקות היה משהו שמייחד אותה, לא כל יום רואים אתיופית עם עיניים ירוקות..אבל בלעדיהם היא כלום. העדשות האלה הם פשוט זיוף ותו לא. קיבלו אותה לתוכנית רק בשביל הרייטינג כנ"ל לזוכה הערבייה (רק שהיא באמת יפה
)

dsds2

New member
תגובה...../images/Emo222.gif

ראשית כל צבע העיניים של מימי הוא אכן ירוק. בפרק הראישון של התוכנית השופטים אומרים שהיא מיוחדת מאוד בגלל שזהו צבע העיינים שלה. שנית כל היא לא כול כך נמוכה וגם לא לכל הדוגמניות יש שיער ארוך... יש המון דוגמניות בין לאומיות במיוחד באירופה חומות עור בלי שיער והן מאוד מפורסמות ויפות... ולסיום... למה מיתעסקים בזה בכלל???

dsds2

New member
תגובה../images/Emo73.gif

בצילום מיקצועי, בעזרת אורות ומצלמות וכו' אפשר ליצור אשליה בעין ולכן העין לא ניראת לך אמיתית. (דוגמא: יש צילום שגורם לעין להיראות כאילו יש בה עיגול לבן נוצץ...) וגם אני מכירה אתיופית עם עייניים כחולות אמיתיות, והיא לא שמה עדשות...

עם כל הכבוד למימי,זה עדשות!

תפסיקו כבר לסנגר עליה כולכם! מה אתם לא קולטים שזה עדשות? בכלל בפרקים הראשונים היה דיבור בתוכנית אם היא צריכה להוריד ת'עדשות או לא, היה סיפור שלם סביב זה! וחוצמזה, אני מכירה אותה אישית, לבחורה פנים יפות,עיניים חומות ועדשות ירוקות. תתמודדו עם זה!

היתה לא מזמן ראיון עם מימי בעיתון

מקומי. הראו תמונה שלה לפני כמה שנים עם שיער ארוך ועיניים חומות!!

michalllli

New member
לא יודעת..אני מתקשה להאמין שלאתיופי

יהיו עיניים ירוקות..פשוט אין מצב. סתם פיברוק של ההפקה.

rotem bobo

New member
פעם........

פעם ראיתי אותה בלי עדשות בטלוויזיה ויש לה עיניים חומות אז זה עדשות ברור

clarkkent100

New member
תגובה עניינית

1. יתכן מאוד, כי צבע העיניים שלה בהיר בגלל עדשות מגע. 2. יתכן מאוד, שצבע העיניים שלה בהיר, משום שכך נולדה. קשה לחשוב על העובדה שלאדם אתיופי יש עיניים בהירות, אבל זה קיים. אמנם לא קיימים המונים כאלה, אבל העובדה קיימת. אני מכיר בחור ממוצא עיראקי (הוא טוען שהוא עיראקי מלא), בעל עור שחום מאוד ועיניים כחולות-ים, ממש כמו של תינוק. תסבירי את זה? צבע עיניים כחול-ים, לא כחול-ירוק, אלא ממש כחול ועור שחום מאוד, כמעט שחור. חשבתי שכאלה אנשים אמצא רק בספרד או אתיופים אחדים, אבל עובדה, שהוא טוען שהוא עיראקי מלא (הוא רק טוען את זה, כי זה לא יכול להיות. אין עיראקי, שאחד ההורים שלו לא הזוודג\נאנס ע"י מערבי (אירופאי, אמריקאי וכו'), וצבע העיניים\שיער שלו בהיר. זאת עובדה, כי העיראקים כהים מאוד, וגנטיקה לא תשתנה סתם כך.). בכל אופן, לא משנה מה המוצא שלו, אלא העובדה שהוא בעל עור שחום ועיניים כחולות. לכן זה יתכן.

SharoNofit

New member
זה עדשות, אני שאלתי את מימי בכיכר

והיא אמרה לי שזה עדשות. שימו לב גם למשל בתמונה פה שהאישוניים כאלה מלאכותיים..... אין בהם הבעה של עיניים רגילות..... [-חחח אם הבנם למה אני מתכוונת....] אבל קיצר מה יותר אמין מהתשובה של מימי עצמה...

בJדJה

New member
נו מה אתם סתומים?

או שאתם משחקים אותה סתומים? ז=ה= =ע=ד=ש=ו=ת! מתי תקלטווווו! גאדדד (הכוונה הייתה לכל אלה שחושבים שזה צבע העיניים האמיתי שלה...)

למעלה