הצבע עיניים של מימי-עדשות?!

SharoNofit

New member
מימי על העיניים שלה מתוך ראיון ב-E

ש: והעיניים הירוקות צלולות שלך? ת" צוחקת. "אני מעדיפה לא לדבר על העיניים שלי... אפילו מאמן הכושר שלי, שאל אותי רק בשבוע שעבר אם זה עדשות. זה נראה כל כך טבעי...". אז הנה..... היא שוב מודה שזה עדשות..... הראיון המלא כאן.

moomita

New member
../images/Emo210.gif כמה "ניפוץ אשליות"בשבילכם

גם התאמתי את זה לחג .. אילו למישל היה שיער בלונדיני באמת, מה היה לה אז חסר? ניתוח באף ולא יותר (לה לה לה לה לה לה לה לה לה , לה לה לה לה , היי!) אילו לניראל היה שיער חלק באמת, מה היה לה אז חסר? שיוף עור ולא יותר! (לה לה לה לה לה לה לה לה לה , לה לה לה לה , היי!) אילו לנעמי היו ציצים כאלה באמת, מה היה לה אז חסר? יישור פנים ולא יותר (לה לה לה לה לה לה לה לה לה , לה לה לה לה , היי!) אילו לקריסטין לא היה צלוליטיס ברגליים, מה היה לה אז חסר ? השתלת מוח ולא יותר (לה לה לה לה לה לה לה לה לה , לה לה לה לה , היי!) אילו למימי היו עיניים ירוקות באמת, מה היה לה אז חסר? סדנת אופי ולא יותר (לה לה לה לה לה לה לה לה לה , לה לה לה לה , היי!) לסיום.. דוגמנית היא אשליה, פנטזיה , היא והצלמים / מאפרים / ספרים
יוצרים ביחד את האשליה הזאת, כמו שנניח לניראל (סתם דוגמה) אין שפתיים אדומות, יצרו לה את זה בעזרת קצת צבע.. אז , על כל אחד אפשר למצוא משהו שמזויף אצלו...... אבל אני בוחרת לדבוק באשליה הזאת (שנגיד למישהי "אין פגמים") מהסיבה היחידה שאני רוצה לאהוב אותה
תבחרו אם להאמין או לא

moomita

New member
../images/Emo157.gif../images/Emo157.gif../images/Emo157.gifפרעה|../images/Emo157.gif

פרעה|| פרעה|

למעלה