חדשות וחדשים

קמילעעע

New member
תאמיני לי כל הבנות...אבל כל הבנות

אוהבות בנים יפים![=כוסונים] ולא משנה "איזו תווית מודבקת עליהן" אם הן פקאצות,או חנוניות,או פריקיות או כל שיט אחר.. כל הבנות אוהבות בנים יפיםם, כי הן בנות! טבעי לא? [כמובן,שאני לא מתייחסת ללסביות] כמו שבנים מסתכלים על בנות יפות, אותו דבר.. בואו אני אגלה סוד: כוסונים זה אובססיה קטנה שלי
אבל שאפ'חד לא ישמע..

נועינה

New member
וכפי שראיתי איפשהו שם למעלה...

גם חנונים רוצים אהבה :) אז אני אומרת , חנונים - עם יפה :)

so be it

New member
כל כך שטויות

כל בת, וכל בנאדם בכלל, הוא שונה. כל בת מגדירה כוסון אחרת, כמו שרוב הבנים מגדירים כוסית אחרת. נכון שיש איזשהי הסכמה כללית על מיהו או מהו כוסון אבל לפחות לטעמי, ולטעם של מספיק בנות, כוסון, כמו שהרוב מגדירות, זה איכסה. ויש הרבה מאוד בנות שמשתדלות פחות להתייחס למראה חיצוני. זה מתיימר הגיד לא מתייחסים למראה, כי משיכה זה משהו חשוב, ואתה לא תמשך למישהו שלא יפה בעייניך. אבל לדעתי ברגע שמכירים מישהו טוב, הוא נראה בעייניך הכי יפה בעולם.

Vegetable Salad

New member
וואל ../images/Emo42.gif

אני מוצאת אנשים מכל המעמדות החברתיים ככוסונים באשר הם מתאימים להגדרה שלי לכוסון... הו שכבת י"א, XD...

יולההה

New member
אז ככה

1) יצא לי 18% 2)יש לי ממוצע של 90+ (קחו בחשבון שאני לומדת תקשורת וכלכלה ומנהל עסקים בתור מוגברים ולא איזה אסטרובלהבלה) 3)4 שעות מספיק??? 4)נו התפשטתי. ומה הלאה? התקבלתי?

noname202

New member
../images/Emo6.gif

עשית את המבחן, התקבלת
והתכוונתי אגב לציונים של המבחן
נוותר לך על הצ'ט, למרות שאת מוזמנת לשם בזמנך הפנוי... אני מדברת על הצ'ט של הפורום
ברוכה הבאה, אני גלי, נעים להכיר

גלי ????

ממתי את אומרת לאנשים להתפשט ? אני רואה שהתחלת להיות מיני סוטה מניאקית
אפילו אני לא הייתי 6.5 שעות בצ'אט :-\

name202סn

New member
אתה שקט../images/Emo3.gif חוץ מזה אתה זה לא חוכמה,

אתה נכנס לשנייה, הופך להיות קישוט, מפסיק להיות קישוט ו..בורח

שלוקמן

New member
חדש בפורום

שלום שמי בוריס ואני חדש בפורום אשמח להשתלב. אגב יש תנאי קבלה לפורום? יש לי פסיכומטרי 401?

noname202

New member
../images/Emo6.gif לא האמנתי שאתה הולך להצטרף

באמת
אתה צופיפניק, זה מספיק. סמכו עליי, הוא חנון
הוא סתם משחק אותה
ברוך הבא בורסיצ'קה

אני חנונית :(

אף אחד לא אוהב אותי בציבור. אני ילדה ממש שנואה. כל הזמן עושים עליי חרם כי אני מקבלת 100. מה לעשות חברים? המראה שלי אבוד. ויש לי המון שיער בכל מקום ובגלל זה יוצא ממני ריח של שיפוד כזה. אז חברים עזרו לי נא חבריי הגיקים.

למעלה