הופה נשיקה צרפתית
A always be me mc New member 18/1/08 #23 תאמיני לי גם לי חבל וכפי שציינתי לך מקודם לצערי התוכנה החליטה להתקע לפני ששמרתי את השינויים אז זה מה שנשאר. הו וול גם ככה אין הרבה פרקים שבהם קלארק לבוש בבגדי עור וממזמז נשים XD
תאמיני לי גם לי חבל וכפי שציינתי לך מקודם לצערי התוכנה החליטה להתקע לפני ששמרתי את השינויים אז זה מה שנשאר. הו וול גם ככה אין הרבה פרקים שבהם קלארק לבוש בבגדי עור וממזמז נשים XD
A always be me mc New member 19/1/08 #26 יפה מאוד../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif רק במקום How Is More Hot הייתי כותבת Could It Be More Hot In Here? משהו כזה
יפה מאוד../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif רק במקום How Is More Hot הייתי כותבת Could It Be More Hot In Here? משהו כזה
A always be me mc New member 25/1/08 #29 עכשיו זה באמת נראה יותר טוב../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif כל הכבוד על ששינית והצעה קטנה(לטובתך באמת): להבא כשאת בוחרת תמונה אני מציעה לך לקחת תמונה שפחות או יותר קל לגזור ושלא תעשה לך בלאגן כמו זו של בריטני פה
עכשיו זה באמת נראה יותר טוב../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif כל הכבוד על ששינית והצעה קטנה(לטובתך באמת): להבא כשאת בוחרת תמונה אני מציעה לך לקחת תמונה שפחות או יותר קל לגזור ושלא תעשה לך בלאגן כמו זו של בריטני פה