הא חשבתי שהיא התייחסה לשפתון
ד דניאל 6 6 6 New member 26/9/05 #4 המראה "המוכה" ../images/Emo122.gif המראה החבול כל מיני סימנים סגולים על העינים מראה אפל כזה .... ערפדי
המראה "המוכה" ../images/Emo122.gif המראה החבול כל מיני סימנים סגולים על העינים מראה אפל כזה .... ערפדי
A akane New member 26/9/05 #35 חמוד. האדום גס מידי וחד גוני שימוש בעוד כמה צבעים היה משפר את העיניין פלאים. אחלה עבודה עם השחור
C CHeerleadER New member 26/9/05 #15 רעיון של חברה עם אייליינר - למשוך 'חוטים' מסתלסלים מקצה העין אל עבר הרקה. יוצא פייתי ועם זאת גותי משהו.. אהבתי מאוד!
רעיון של חברה עם אייליינר - למשוך 'חוטים' מסתלסלים מקצה העין אל עבר הרקה. יוצא פייתי ועם זאת גותי משהו.. אהבתי מאוד!
ד דניאל 6 6 6 New member 26/9/05 #19 חמוד.... אני אוהבת ציורים קטנים בצדדים של העיניים וביכלל על הפנים דמוי קעקועים כאלה
T ToryMaster New member 26/9/05 #20 אפשר לזרוק הצעה? תפחיתי בסומק, ממש תפחיתי. וסומק אמור ללכת על עצמות הלחיים, אלא אם את ממש מתחפשת לבובה, ואז זה לא הולך ממש עם המראה שחור הקודר.
אפשר לזרוק הצעה? תפחיתי בסומק, ממש תפחיתי. וסומק אמור ללכת על עצמות הלחיים, אלא אם את ממש מתחפשת לבובה, ואז זה לא הולך ממש עם המראה שחור הקודר.
י ילדה של חיים New member 26/9/05 #21 אין בתמונה סומק בכלל. =X בגלל שהמצלמה עושה תמונות מאוד כהות אני צריכה לעשות הבהרה בדרך מקורית ומעצבנת שעושה את כל הצבעים בולטים מאוד. אז הסומק הטבעי שלי בלחיים פשוט נהיה מאוד בולט. בכל התמונה הזאת נוראית... שמתי אותה לצורך הדגמה ^^"
אין בתמונה סומק בכלל. =X בגלל שהמצלמה עושה תמונות מאוד כהות אני צריכה לעשות הבהרה בדרך מקורית ומעצבנת שעושה את כל הצבעים בולטים מאוד. אז הסומק הטבעי שלי בלחיים פשוט נהיה מאוד בולט. בכל התמונה הזאת נוראית... שמתי אותה לצורך הדגמה ^^"
B Blade Of Fire New member 26/9/05 #29 טם טם טם טם פורים האחרון... מוטיב גלימה חוזר? לאאאא.... לא ייתכן וכן.. אני מושפע מאיפור של בלאק מטאל... פאק יו
טם טם טם טם פורים האחרון... מוטיב גלימה חוזר? לאאאא.... לא ייתכן וכן.. אני מושפע מאיפור של בלאק מטאל... פאק יו
ד דניאל 6 6 6 New member 26/9/05 #31 ../images/Emo150.gif ../images/Emo153.gif ../images/Emo151.gif ../images/Emo68.gif לפי הרקע זה ניראה תמונה מפורים.... [לפי הבחורה עם הכובע ליצן הזאת מאחורה]
../images/Emo150.gif ../images/Emo153.gif ../images/Emo151.gif ../images/Emo68.gif לפי הרקע זה ניראה תמונה מפורים.... [לפי הבחורה עם הכובע ליצן הזאת מאחורה]