לכל מי שעדיין לא הבין את ההסבר להיכנס!
המשחק הוא משחק דמויות כל המשתתפים במשחק בוחרים את הדמות שהם הכי מתחברים אליה מבחינת האופי של הדמות ועוד כמה קריטריונים . המשחק נועד בשביל להפעיל את הפורום בגלל שזה משחק מאוד מיוחד ודורש הרבה השקעה. אבל בכל זאת החלטנו לעשות את זה. למרות שכרגע המשחק קצת תקוע בגלל שנשארו עוד 4 דמויות פנויות ואי אפשר להתחיל במשחק. ולכן בקשתי שיעזרו לי לפרסם את המשחק כך שנוכל להתחיל כמה שיותר מהר. כמובן לאחר שכל הדמויות יהיו תפוסות, אני אפרסם את רשימת הסצנות הנבחרות ואנחנו "נשחק" את הסצנות האלה במקום השחקנים. באמצעות כתיבה. בשביל להיכנס לדמות לא מספיק פשוט לרצות לגלם אותה. צריך לעשות לה סריקה מהירה ולהיכנס לראש שלה. זה יכול לבוא לידי ביטוי בצורת הדיבור של הדמות וכו'. ממש לפני התחלת המשחק כולנו נשנה את הכינויים שלנו לשמות של הדמויות. בנוסף לכך נבחר את סצנות והכל יתנהג כמישחק טלויזיוני "וירטואלי". אני מוסיפה אין כל קשר לאירוחים! זה משחק אחר לגמרי.! אתה יכול להבחור אחד מהדמויות הבאות: פבל קובלובה: רון (הפרסי) חשביאן: נעמי אסולין: מאיה אסולין: אם אתה שואל אותי אני ממליצה על פבל או על רון. (לרון עדיין לא היו סצנות) אבל אומרים שהוא ישחק עבריין רציני. אבל רצוי לבחור את הדמות שאליה אתה הכי מתחבר. ועוד שאלות אתה מוזמן לשאול.