מתי עושים הלפות לקים?

מלאכיית

New member
../images/Emo126.gifמתי עושים הלפות לקים? ../images/Emo100.gif

אני ת'אמת די חדשה פה, נכנסתי וכבר התאהבתי
הייתה לי שאלה קטנה וישר כולן קפצו לעזרה
וזה ממש משמח וכיפי! תוך כדי סתם שוטטתי לי בפורום וראיתי שיש לכן קטע כזה של החלפת לקים, ממש אהבתי את הרעיון ורציתי סתם לדעת מתי אתן עושות את זה? פותחות שירשור ופשוט כל אחת מציע? שיהיה חג שמח!

מלאכיית

New member
לא מחפשת גוון כזה, אבל תודה בכל מקרה

אולי מישי אחרת תהיה מעוניינת :)

רוני325

New member
למכירה למי שמעונינת ערכה לציפוי לציפורניים

מתאים למקצועיות ולנשים שאוהבות לשים לק...פרטים במסרים (אני לא מקצועית)

Ultra marine

New member
בגדול כל אחת "זורקת לאויר"

מה שהיא רוצה להחליף. בדר"כ זה לא קשור לכלום ועולה סתם ככה בלי הקשר. ואז את יכולה לפנת לאותה אחת במסר ולהציע לה משהו שאת רוצה להחליף. בבלוג של תולי יש "שוק לקים" שאפשר להחליף דרכו. http://tulinail.blogspot.com/p/polish-market.html מעבר לזה, לפעמים פעם בהרבה זמן יש איזשהו מפגש (לאחרונה היה מפגש פורום איפור) ואז אפשר להחליף פיזית שם.

מלאכיית

New member
אהה הבנתי, ת'אמת שאני מחפשת איזשהו לק

הייתי רוצה לק ורוד בהיר, שקוף, משהו קלאסי לאצבעות, לא בולט במיוחד אבל שמעדין את היד. אולי למישי יש...

צונית

New member
מקסים!

אני די סגורה שראיתי משהו כזה בסופר פארם, אז כדאי לך לבדוק את ג'ייד או לייף. בטוח תמצאי שם משהו בסגנון.

ענבל30

New member
../images/Emo45.gif קבלי ח"ח על הזיהוי ../images/Emo3.gif

את הזרת הקופצנית שלי אני אזהה תמיד
מעטות התמונות שבהן היא מיושרת עם שאר האצבעות...

lilo4

New member
יש לשיק לק שיכול להתאים

המס' הוא 214... בדיוק היום הורדתי אותו
הוא יותר וורוד מהלק בתמונה, והוא מאוד מאוד עדין. כרגע אני עם לק אדום כהה, אם אני אזכור אחרי שאני אוריד למרוח על אצבע אחת אני אצלם לך.... [מקסימום תשלחי לי מסר עוד איזה שלושה-ארבעה ימים
]

lilo4

New member
נזכרתי בעוד אחד-

לק של אנדריאה מס' 16. הגוון שלו יותר סגול- מאוד קרוב למה שרואים בתמונה [הצבע בבקבוק יותר בהיר, אבל מה שהתקבל על הציפורניים די דומה]. בקיצור, תזכירי לי אני אעשה מריחת דוגמא ואצלם את שניהם

lilo4

New member
אם אני זוכרת נכון

קניתי אותו בניו-פארם. הבעיה היחידה היא רק להגיע ולהתפלל שיהיה מבחר של גוונים
לגבי שיק- גם אותו מצאתי בסופר-פארם/ניו-פארם [ואז גיליתי שיש חנות ממש זולה ליד הבית שלי, עם פי שלוש מבחר ויותר זול
]

סקרמנטה

New member
גם שיק 83 יכול להתאים

צירפתי כאן סוואץ' שלו שצילמתי מהסלולארי שלי, אז האיכות לא משהו. שמתי 3 שכבות כי הוא היה די שקוף, ובמציאות הוא אולי טיפה פחות ורוד מאשר בתמונה. וכמו שכתבו קודם, יש לשיק עוד כמה לקים בסגנון שיכולים להתאים לך. והמחיר לא אמור להיות יותר מ-10 ש"ח.

צונית

New member
../images/Emo207.gif בנוגע למנקד.. תולי! ../images/Emo124.gif עזרה פליז

אז ממש לא לכבוד החג ואם כבר אז לסיומו, קניתי את המנקד וניסיתי לעשות את המניקור המהמם שהראית...
הציפורניים שלי קצת קצרות אז יצא קצת מצחיק, כי לא יכלתי לעשות שתי שורות ישרות, עשיתי לסירוגין/באלכסון ויצא קצת כמו פטרת או משהו אבל אני בסך הכל מחבבת את המראה הסופי. אבל נשאלת השאלה, איך לעשות את הנקודות קטנות יותר? הן יצאו בומבילות! שלך נראות כאלה קטנות ועדינות. עם איזה צד השתמשת? כי רק צד אחד של המנקד הסכים לשתף איתי פעולה והוא אחראי לכך שיצאו לי נקודות בגודל של ביצים. טיפים נוספים יתקבלו בברכה!

למעלה