מתי עושים הלפות לקים?

גולדי43

New member
באותה תמונה-היצירה עם הפלטה

של קונרד-איפה משיגים את הערכהעם החותמת והלק שלהם.

צונית

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני מסכימה איתך!
אני פשוט מנסה שזה יהיה אפילו יותר מגניב...

תולי01

New member
הגעתי ! סליחה על האיחור ../images/Emo24.gif

לקחתי לי שבוע פסק זמן כדי להנות מהחופש עם בעלי, המשפחה והחברים
איך שמחתי לקרוא את ההודעה שלך, זאת מחמאה אדירה בשבילי, תודה !!!
קודם כל, לדעתי יצא לך ממש יפה ואת הנקודות עושים בדיוק ככה כשהפרנץ' קצר יותר (בגלל זה הארכתי לפני החג את הציפורניים...חחח) וזה יוצא מקסים ! לגבי המנקד - יש לו צד אחד עם ראש גדול וצד אחד עם ראש קטן. אני משתמשת בראש הקטן והטריק הוא לעשות את הנקודות כך שהמנקד לא ממש נוגע בציפורן אלא כמעט....בשביל זה רצוי להשתמש בלק שהוא אטום ולא מאוד נוזלי, לטבול קצת את הקצה בלק ואז בעדינות לעשות איתו את הנקודות, במעין חצי נגיעה...... מקווה שהצלחת להבין מההסבר הזה ואם לא, אני אנסה הסבר אחר...חחחחח בלי קשר, אם את לא מסתדרת עם המנקד לנקודות, יש אופציות נוספות: יש את הלקים עם הראש סיכה המיוחד שאיתו אפשר לעשות נקודות - אפשר להזמין אותם באיביי די בזול. זה פיתרון די טוב, אבל הנקודות לא תמיד יוצאות שוות והבעיה איתם שהם תמיד נסתמים בשלב מסויים..... יש פלטה של קונאד עם דוגמא של נקודות פולקה - ראיתי דוגמאות איתה וזה יוצא ממש יפה, אבל לפי מה שראיתי, הנקודות הן לא כ"כ קטנות וזה נראה לי יותר מתאים למניקור פולקה על כל הציפורן מאשר לפרנץ'. ויש את השיטה הבטוחה שלי לנקודות קטנות שהשתמשתי בה לפני המנקד - קיסם.....חחחח.....כן, קיסם רגיל, עם הצד הפחות חד שלו, באותה שיטה כמו המנקד, ייתן לך נקודות קטנות וחמודות !

צונית

New member
חיכיתי לתגובתך בשקיקה ../images/Emo24.gif

שמחה שנהנית מהחופש, בדיוק כמו שצריך!
שלי נגמר מחר ואני בדיכאון אטומי, איך אפשר לחזור לשגרה אחרי בטלה כה מהממת וכיפית?
הדבר היחיד שמנחם אותי זה שנגמר החג והדואר חוזר לעבוד במתכונת מלאה, אז החבילה שלי תגיע בימים הקרובים
בכל מקרה, תודה רבה על התגובה. בטח שיצאו לי נקודות גדולות, השתמשתי בצד הגדול של המנקד! עכשיו גם הבנתי למה לא הצלחתי להשתמש בקטן, נתתי לו לגעת בציפורן במקום לעשות את זה באוויר (ההסבר היה ברור כשמש). אני אנסה את שיטתך בפעם הבאה. חבר שלי לרוב מפרגן לי על הלקים אבל הפעם הוא ממש התלהב אז בכלל אהבתי את הרעיון! אני אתחיל לעשות את זה לעיתים קרובות יותר, זה כל כך מקסים ומרענן!
אפרופו הפלטה של קונאד, יש לי אותה (ועוד כמה דוגמאות פרנץ' מיוחדות ומטריפות) אבל אני פשוט לא יודעת איך לעבוד עם זה. עכשיו אני גם לא מוצאת את החותמת גומי אז בכלל זה הפך להיות קשה להשתמש בזה
את ויפעת (ועוד בנות פה שיוצאים להן עיצובים מעלפים) גורמות לי להאמין שעוד יש סיכוי שיום אחד אני אצליח להוציא מהבזבוז כסף הזה משהו... אבל עד שאני לא אראה בעיניים איך החתמה אחת יוצאת לי טוב, אני לא אאמין במאה אחוז שהפטנט הזה אמיתי בכלל

תולי01

New member
אני ממש שמחה שאהבת ../images/Emo13.gif

ואם ככה זה יצא לך עם הצד הגדול, אז אני משוכנעת שזה ייצא לך מושלם עם הצד הקטן יותר !!! אפשר לעשות כל כך הרבה שילובים ובכל פעם יוצא מראה אחר לגמרי ! ואני מאוד אוהת את זה גם עם אצבע אחת בצבעים הפוכים (במיוחד עם אדום ולבן או שחור ולבן, זה יוצא כל כך טוב...) לגבי הקונאד - ברור שאת תצליחי עם זה ! אין לי בכלל ספק ! יש לך את הפלטה עם הנקודות פולקה ? הדוגמא בה לא נועדה לפרנץ' אלא לכל הציפורן ונראה לי שיהיה קשה יותר להשתמש בה לפרנץ'.... אם את מתכוונת לפלטות עם הדוגמאות פרנץ' כמו שהראיתי בדוגמא השניה בפוסט הזה, אז אני יכולה להבין את הקושי, כי קצת יותר קשה לדייק איתה מאשר הדוגמאות האחרות...... בכל אופן, יכולה להבטיח לך שהפטנט אמיתי
ואם את צריכה הדרכה צמודה, אני אשמח לעזור לך

lilo4

New member
יש מצב

שאת הבנאדם היחידי בעולם שמצליח לעבוד עם קיסם?? אני זוכרת שלפני כמה שנים היו לי כמה נסיונות כושלים במיוחד עם הקיסם הזה. כמה כושלים? בגיל 3 חזרתי מהגן עם יצירות גואש יפות יותר.....

dhara

New member
../images/Emo12.gif יו

מה זה הדבר המגניב הזה ואיך עושים את זה???

צונית

New member
../images/Emo13.gif

זה פרנץ' מנוקד וזה ניסיון להעתיק את המניקור שתולי הראתה בבלוג לפני שבועיים.... תולי את

dhara

New member
אויש זה אדיר

ושלך יצא יפהפה אגב! יש לנו ציפורניים דומות
איפה בדיוק משיגים את המנקד הזה?

Ultra marine

New member
Orly Pixie Dust

כן, סביר להניח אני היחידה שחושבת שהוא משעמם להחריד. אפור מידי (במשמעות כפולה) חשבתי שהוא יתקבל קצת יותר סגלגל וגם חשבתי שהברק שלו יהיה יותר מורגש ולא יראה כמו חלון מלוכלך שירד עליו קצת גשם... בעעעע סורי שוב על הציפורניים המזעזעות... או יותר נכון העור מסביב. לא יודעת מה חשבתי לעצמי עכשיו כששמתי עוד לק של מאק כשאת הקודם היה *מאוד* קשה להוריד. טוב, אולי אני עצלנית, קשה להוריד עם הקופסה של אורלי, בטוח אפשר אם משרים את האצבעות במסיר לק כמו שלמדתי לעשות עם הגליטרים..

mgirl

New member
אוי הוא כזה יפה!

כל פעם בסופר פארם אני מתלבטת אם לקנות אותו ובסוף מחליטה שלא...

Ultra marine

New member
לדעתי את עושה החלטה נכונה ../images/Emo3.gif

למרות שיתכן ואת "נורמלית" ולכן את אוהבת אותו...

mgirl

New member
אפילו התיאור שלך נשמע טוב

חלון עם טיפות של גשם... אני ממש אוהבת גשם

תולי01

New member
בשביל זה פתחתי את שוק הלקים ../images/Emo140.gif

ראיתי שיש הרבה בנות, גם מישראל וגם ממדינות אחרות, שרוצות לעשות החלפות של לקים (גם של לקים ספציפיים וגם של חבילות) והחלטתי להקים את שוק הלקים - את יכולה להיכנס ממש בקלות ולהכניס את הלק שאת רוצה להחליף ואז כל הבנות בבלוג רואות את הלק שיש לך להציע ויכולות לפנות אלייך, בלי צורך לחכות לשרשור מיוחד (הוא פעיל כל הזמן) וגם את יכולה לראות אם יש שם משהו שאת רוצה מבנות אחרות
עשיתי שם גם אופציה להחליט אם את רוצה החלפה בינלאומית או לא. אני מאוד מקווה שתמצאי את המקום הזה יעיל ותעשי בו שימוש ואם את נתקלת באיזושהי בעיה (הוא עדיין בשלבים הראשונים), את מוזמנת לכתוב לי תמיד
ובכלל - כולכן מוזמנות לעשות בו שימוש, הרי אתן הייתן ההשראה הגדולה שלי ! אז תרגישו בבית

למעלה