סיכום שבוע ראשון לספטמבר!!!

../images/Emo126.gifסיכום שבוע ראשון לספטמבר!!!../images/Emo42.gif../images/Emo192.gif

שיר השבוע - כפיר אפשטיין:
שיר השבוע- לא כפיר:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע:
בילוי השבוע:
מאכל השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לשבוע הבא:
ושאלת הבונוס: איך עבר עליכם השבוע הראשון בבית הספר? מוזמנים לפרט כמה שתרצו
שיהיה לכם סופ"ש קול
אוהבת מאוד,
מנטה.

../images/Emo11.gif

שיר השבוע - כפיר אפשטיין: "לבד" שיר השבוע- לא כפיר: "רק בשביל לקבל חיבוק"/ איפה הילד, לחלוטין
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
כלמיני דברים כיפיים שמעלים חיוך כשנזכרים בהם הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע: פסח חזר במפתיע בילוי השבוע: מופע מחווה לחלונות הגבוהים
מאכל השבוע: עוגת גזר :| תמונת השבוע: אני-יודעת-לצלם! תכניות לשבוע הבא: לראות 'האח הגדול' 24 שעות ביממה
איך עבר עליכם השבוע הראשון בבית הספר? וואו. היה מ'זה קשה. קיבלתי מלאאא שיעורים בתורה וחשבון, ואיזה ילד מב'2 הרביץ לי!!1

inbarIL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כפרעלייך

inbarIL

New member
"תעשי לי לתת ולתת ולתת ולתת" ../images/Emo23.gif

בחיי שאת כל האלבום הזה הייתי מצטטת.
שיר השבוע - כפיר אפשטיין: עצוב..
שיר השבוע- לא כפיר:כל האלבום החדש של עברי
מוסיפה!! אלבום השבוע
: "בקצב אחיד בתנועות של הגוף" / עברי לידר
וואו..טוב שלא הלכתי אתמול לישון בשלוש כי שמעתי את האלבום [טוב נו, ומסנג'ר
]..וואו. אין. אין. אני ממש בכיתי ממנו..
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:חזרה לשגרה [בכל אופן
], פיתוח קול, הדיסק החדש של עברי
הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע:לימודים
בילוי השבוע:בצפר?
אה, והרבה מיכליD: שהייתי אצלי
מאכל השבוע:פיצהההההה
תמונת השבוע:
תכניות לשבוע הבא:הלוואי שהופעה של יואב
יומולדת לעמיתשי
, בצפר..
ושאלת הבונוס: איך עבר עליכם השבוע הראשון בבית הספר? מוזמנים לפרט כמה שתרצו: מעולה..ממש ממש טוב. נהנתי מכל רגע בערך.
ואני לא צינית
אוהבת אתכם
ענבר.
"והם מראים שם על מסך מה שניסיתי להסתיר"

../images/Emo126.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע - כפיר אפשטיין:בובה על חוט ששמעתי בMP בשיעור חברה ומנגינה קטנה בדרך לבצפר
שיר השבוע- לא כפיר:שיר המעלות.. כנראה שאשיר אותו בפולין.. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:סתם אתמול עם חברות במק', התבטלו מלא שיעורים
הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע:ביום שלישי הלכתי ממש בלחץ לבצפר וכשהגעתי הודיעו לי שהתבטלו שעתיים. וזה אחרי 3 שעות שינה בלילה בערך
בילוי השבוע:מק'
[ארוחת ילדים רולז!] מאכל השבוע:אמממ מק'?
תמונת השבוע: תכניות לשבוע הבא:סמינר הכנה לפולין בראשון-שני, בע"ה הופעה של יואבי,לקנות בע"ה את הדיסק של עברי, וזהו אני חושבת... ושאלת הבונוס: איך עבר עליכם השבוע הראשון בבית הספר? מוזמנים לפרט כמה שתרצו היה נחמד בהחלט. התבטלו די הרבה שיעורים [סרטים עם המורה לספרות] והמערכת ממש סבבה, וחברים, שזה תמיד כיף
סופ"ש טוב ושבוע מעולה.

מסכמת שבוע../images/Emo9.gif

שיר השבוע - כפיר אפשטיין: כלום
שיר השבוע- לא כפיר: לעוף- נועם פנחסוב, נמשים, טיפה-אמילי קרפל
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: החזרה לבצפר!
הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע: שנהייתי ילדה חולנית כזאת
בילוי השבוע: ממ.. לא חושבת שהיה, אה! גלידה עם שינבל!
מאכל השבוע: גלידה של מקדונלדס
תמונת השבוע:
תכניות לשבוע הבא: להתכונן להיסטוריה, להיפרד מהמשלחת לפולין, צופים :)
ושאלת הבונוס: איך עבר עליכם השבוע הראשון בבית הספר? מוזמנים לפרט כמה שתרצו. עבר עלי שבוע מעולה. פתחתי שנה ברגל ימין
ומזה התגעגעתי לאנשים מסויימים
ישנתי 13 שעות הרגע!
פאק סופ"ש זה כיףףףף תהנו

צ'אקי צ'אקי

שיר השבוע - כפיר אפשטיין: אמונה
שיר השבוע- לא כפיר: סיוון-אבל בביצוע של ליבי
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:פגשתי מלא אנשים טובים
הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע: פגשתי את האקס עם אישתו,וגם הרגו את הדמות שאני הכי אהבתי במקלאוד זבלים!!!!!
בילוי השבוע: מופע מחווה לחלונות הגבוהים
מאכל השבוע: ציפס
תמונת השבוע:
תכניות לשבוע הבא: אולי אולי אולי משינה ואהוד בנאי בירושלים
ועוד יותר אולי נועם פנחסוב
ושאלת הבונוס: איך עבר עליכם השבוע הראשון בבית הספר? מוזמנים לפרט כמה שתרצו היה מגניב, המורה הושיבה אותי ליד מלכת הכיתה וחשתי מקובלת! הודגש באמצעות מדגישומטיק

אני חי עכשיו, יהיה טוב!

שיר השבוע - כפיר אפשטיין: אושר ועצב [אמר לה, ההכייייייייצדדדדדדדד?! XDDD] שיר השבוע- לא כפיר: חשוב לי - עברי לידר הדבר הכי טוב שקרה השבוע: קניתי את הדיסק של עברי, התחילו הלימודים, חזרנו לדבר, הוא אמר לי כמה דברים שרציתי לשמוע... הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע: גיליתי שהחמוד ההוא לא כל כך חמוד, הנהג מונית מאתמול... בילוי השבוע: כפיר אם נחשב!
, גאלה אתמול מאכל השבוע: ארוחת טורטייה במקדונלדס תמונת השבוע:
תכניות לשבוע הבא: לימודים, צופים, אנאעארף. ושאלת הבונוס: איך עבר עליכם השבוע הראשון בבית הספר? היה מאוד כיף, כיתה אחלה, אנשים מעולים... אין מילים

../images/Emo214.gifזה מחיר ממוצע ../images/Emo6.gif

נראה לי שאחכה קצת בסבלנות לדיסק הזה...

מסכמת.

שיר השבוע - כפיר אפשטיין: אין כבר זמן. שיר השבוע- לא כפיר: לישי-הכל או כלום,ONE FOOT OUT THE DOOR .התבלינים-המלחיץ,בא לי,בואי עכשיו,צועקת. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ראשון בג'ירף,צחוקים בבצפר,חמישי בת"א[לראות את לישי
עדי,עינב,נופר וקרן.],שישי הקובר אצל ירדן עם רביד ואז לת"א עם יקירותיי. הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע: הביטול הופעה בבארבי,שיש אשכרה בצפר,החפירות של אמאשלי. בילוי השבוע: הג'ירף,ת"א בחמישי,שישי עם ירדי ורביד,ואז לת"א עם עינב,נופר,קרן,דסי ושלי. מאכל השבוע: הג'ירף. תמונת השבוע: אני וסרוגו התחלפנו. תכניות לשבוע הבא: כלום. בצפר וזהו נראה לי. ושאלת הבונוס: איך עבר עליכם השבוע הראשון בבית הספר? מוזמנים לפרט כמה שתרצו היה קובר. ובסדר.

../images/Emo214.gifואיפה זה?!

נדמה לי שכבר שמעתי על זה פעם... יש שם משהו מיוחד

למעלה