סיכום שבוע ראשון לספטמבר!!!

../images/Emo214.gifתוסיפי לרשימת "לקחת את הדר"../images/Emo8.gif

שומרת לך את הבלעדיות לפעם הראשונה, לא משנה היכן תבחרי

מעולה!

בא לי בטוב. את מוזמנת תמיד אבל באמת שתמיד. לנתניה הכוונה,בכלל ולביתי הקט בפרט. אוהבת המון

../images/Emo214.gifמסכמת שבוע שכולו יומולדת../images/Emo65.gif

שיר השבוע - כפיר אפשטיין:האור יעלה, בגלל שזה הרינגטון
שיר השבוע- לא כפיר:leona_lewis_-_better_in_time אין לי מושג אם אתם מכירים את השיר הזה, שמעתי אותו במקרה כי אחי האזין לו בפול ווליום בחדר ואני מזדהה עם כל מילה. האזנתי לשיר הזה כל רגע שיכלתי.
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:יומולדת ! חברות הכי טובות בעולם!עבודה חדשה ומטריפה
להתחיל ללמוד לקראת הסמסטר
כל האהבה שבעולם
וכפיר אחד
אי אפשר למנות רק אחד כשיש שבוע כל כך טוב...
הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע:אשמור לעצמי בתוך קופסא
בילוי השבוע:הגעתי הביתה בהפסקה מהעבודה *במקרה*, הייתי אמורה ללכת בכלל למקום אחר וסתםםםםם החלטתי ברגע האחרון ללכת הביתה, ופתאום הגיעו חברות מאוד טובות ועשו לי בעצם מסיבת הפתעה. אני עדיין לא חושבת שאני קולטת מה שהיה פה...
מאכל השבוע:ביום שישי חגגתי עם המשפחה הקרובה יומולדת במסעדה האהובה עליי
תמונת השבוע:מהמסיבת הפתעה :) תכניות לשבוע הבא:לנסוע לעזריאלי ולקחת מתנת יומולדת מ-ללין וגם לנסוע לחברה הכי טובה שלי בדרום וגם להופעה של זמרת מוכשרת
ואולי עוד משהו...... "מתי בפעם האחרונה עשית משהו, בשביל מישהו?" אוחחחחחח איזה שיר
[לא קשור, פשוט זה ברקע של חשופים
] ושאלת הבונוס: איך עבר עליכם השבוע הראשון בבית הספר? מוזמנים לפרט כמה שתרצו השבוע הראשון בעבודה החדשה, עבר הרבה יותר טוב מכל ציפיה שהייתה לי!

שלי פאר

New member
עוד פעם אחת האור יעלה ..

לא הייתי כאן מלאאא זמן . יואו . שיר השבוע - כפיר אפשטיין: אושר ועצב ( זה כמו שלי ויריב או שלי ו *** ) שיר השבוע- לא כפיר: כל הדיסק של נעמה פנחסוב , הדיסק החדש של עברי לידר הדבר הכי טוב שקרה השבוע: התחלתי עבודה חדשה ( נוספת ) הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע: חוסר שעות שינה ושעות מרובות של עבודה מרחיקות חברים . בילוי השבוע: חוף דור עם כל ארומה ישראל . מאכל השבוע: טוסט צהובה של קפה קפה תמונת השבוע: תכניות לשבוע הבא: לעבוד ולישון ולהספיק את כל מה שאני כל הזמןן מתכננת ולא הולך לי . ושאלת הבונוס: איך עבר עליכם השבוע הראשון בבית הספר? בבית ספר של החיים דווקא הולך מצויין .

שלי פאר

New member
אה ... הדר , יומולדת שמח .

זכרתי שיש לך יומולדת, אבל אין לי לאן לחייג וגם לא ענית לי למסר . קיצור , יומולדת שמח והרבה אושר ובריאות .

../images/Emo214.gifקודם כל, תודה!

ודרך אגב, לא זכור לי שקיבלתי ממך שום מסר...........

שלי פאר

New member
אם בא לך את יכולה לשלוח לי במסר את הפלא

שלך או משהו אני אדבר איתך . וחוף דור זה אחד הדברים ... באמת !

../images/Emo214.gifיש לי אותך במסנג'ר

אם את רוצה נדבר שם..... ביומולדת שלי אפילו כפיר לא הצליח להשיג אותי בנייד
מאז שהתחלתי לעבוד במקום החדש התנתקתי מהפלאפון שלי לגמרי...מי היה מאמין עליי XD

שלי פאר

New member
חחח אבל לי אין מסנגר יותר ..

כי אני לא זוכרת לא את הכתובת ולא את הסיסמא .

../images/Emo214.gifחח...אני עושה ../images/Emo57.gif

אבל בסופו של דבר זאת גם העבודה היחידה שלי כרגע, ככה שאני רגילה להגיד |אני בעבודה| ולא |אני בשירות|... אני שמחה בשבילך שאת עובדת במשרד של עו"ד :)

שלי פאר

New member
אה ... חחח תודה תודה :)

מקווה שטוב לך שם ... לי האמת קשה . מאז שעברתי לגור לבד יש לי עוד את ההוצאות של השכר דירה .. ואין לי חיים . אני גרה בדירה שאני בכלל לא נמצאת בה .

|זוכריה|איפה עברת לגור?

וממש לבד לבד בדירה משלך?, כמה זמן? זאת חתיכת עצמאות [תמיד היית כזאת, אבל עדיין...] אני חושבת שאת עוד תתרגלי לזה, או שפשוט תביני מה לא בסדר - ותשני ותתקדמי בחיים. ככה זה, את לא יכולה להשאר במקום כל כך הרבה זמן, אנשים מתקדמים ופועלים כדי שיהיה להם יותר טוב..ותמיד יש יותר טוב
אני חושבת שאם אבא שלך היה לך מאוד רע, הרי ראיתי איפה גרת..ולחיות ככה עם אבא זה מאוד קשה, אני חושבת שהמצב הזה , כעת, יותר טוב... נ.ב- התמונה שלי ושלך עדיין בארנק שלי וכל החברים שלי רואים אותה ושואלים עלייך.

שלי פאר

New member
אני גרה ממש שכונה ליד איפה שגרתי .

2 וחצי שניות הליכה . בבית דירות. כן , בדירה משלי . ממש לבד . ( נעם אמר שאני צריכה כלב ) והיה לי מאדדדדדדדדדדד גרוע עם אבא שלי . למרות שכמה ימים אחריי שאת ראית את הדירה שיפצתי אותה והחלפתי מיטות והכל .. אבל .. ( ועכשיו אני צוחקת על זה אבל זה היה עצוב ) אני ואבא שלי נגררנו לריב בגלל הכלב שלו והוא זרק אותי מהבית כי הוא מעדיף את הכלב וישנתי לילה שלם ברחוב . האמת .. טוב לי עכשיו נכון שאין לי חיים כ"כ כי אני עובדת 5 ימים בשבוע מ7 בבוקר עד 2 בלילה אבל טוב לי עכשיו .. מאז הפעם האחרונה שדיברנו גם עברתי המון דברים ועשיתי המוןןןןןןןן דברים שמעניין אותי מה את היית אומרת עליהם . האמת , לא חסרו ימים ורגעים שהתגעגעתי אלייך . התמונה שלי ושלך עוד אצלי .. אני לא זוכרת איפה אבל אני יודעת שהיא עוד אצלי . וואי .. איזה ישן זה . קצת בימים של פורים , נכון !?! ימים שאני לא אשכח לעולם . שואלים !? ומה את עונה !?.

למעלה