פינת הרקעים

yair hazout

New member
../images/Emo126.gifפינת הרקעים../images/Emo126.gif

חשבתי על זה, ואוטוטו אתם מתחילים את שנת הלימודים שלכם, וזה יהיה נחמד אם המוכשרים שביניכם יכינו רקע של אגם עם מש'ו בסגנון המשפט הבא: "פורום אגם רודברג מאחל לכל תלמידי הפורומים, שנה פוריה ומוצלחת" ואת מספר הפורום-1419. אתם לא חייבים לכתוב מה שאמרתי אבל משהו בצורה כזו בערך. דברים שחיוניים וחייבים להיות ברקע: -תמונה או מספר תמונות של אגם -מספר הפורום:1419 -שהכתב יהיה באופן רציף וברור (גם אם לא מגדילים את התמונה בקליק כפול) זהו, עצבו כאוות נפשכם!!! הייתי שמח אם תעלו לכאן את כל הרקעים שלכם. הפעם, להבדיל מפעמים קודמות בגלל שזה לא משהו תחרותי, כולם יעלו לכאן את הרקעים, וכל אחד יפרסם בפורומים השונים,איזה רקע שהוא הכי אהב של החבר שלו. כל הרקעים תעלו לכאן עד יום רביעי. ביום רביעי/חמישי נפתח שרשור מרוכז של כל הרקעים על ידי או אביחי או כל מישהו אחר. כמו כן נפרסם גם את רשימת הפורומים שיש צורך לפרסם בהם. אז קדימה, כל המעצבים למינהם, צאו לדרך.. ואלה שלא יודעים, פשוט תחשבו על פורומים שכדאי לפרסם בהם ותשמרו אותם ליום רביעיי. בהצלחה
יאיר

חחח מאשה../images/Emo204.gif

תעשייי את עושה ממש יפהה.. פשוט לי ולמיכל יש איזה משו שקשור לכל הדברים של הפוטושופ
תמיד שמדברים על זה אני אומרת את מיכל
לא קשור לזה שיש פה עוד ילדים שעושים ממש יפה.

חח ידעתי שאני בסוף אכין../images/Emo204.gif

אני חולת פוטושופ גם אם אני ואמרת שאני לא אכין אני אכין.. אפילו שאני טבוחה שזה הכי מכוער:p

למעלה