יפה:]
א אביחי 33 New member 31/8/06 #62 חברים../images/Emo124.gif אני מחר אפתח הודעה חדשה עם כל הרקעים. בינתיים, תכתבו כאן שמות פורומים שאתם רוצים לפרסם. לא איפה שבא לכם לפרסם, אלא שמות של פורומים שרלוונטים לפרסם בהם, ותכתבו אם בא לכם לפרסם גם. מחר אני אחלק בין כולם. לילה טוב כפרות
חברים../images/Emo124.gif אני מחר אפתח הודעה חדשה עם כל הרקעים. בינתיים, תכתבו כאן שמות פורומים שאתם רוצים לפרסם. לא איפה שבא לכם לפרסם, אלא שמות של פורומים שרלוונטים לפרסם בהם, ותכתבו אם בא לכם לפרסם גם. מחר אני אחלק בין כולם. לילה טוב כפרות
ר רעות האכלנית New member 31/8/06 #65 אני רוצה לפרסם../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif../images/Emo205.gif לימודים ושיעורי בית אנגלית - לימודים מתמטיקה
אני רוצה לפרסם../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif../images/Emo205.gif לימודים ושיעורי בית אנגלית - לימודים מתמטיקה
ז זיווש מתה על אגמוש New member 31/8/06 #66 אני בפורום של הדס מורנו ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif ווולאא יודעת איפה עודד איפה שתגידו לי
ח חולה על אגמוש שלי New member 31/8/06 #67 אני יפרסום.. בפורמים הבאים..[ ] *גיים בויז *שי גבסו *אבודים *דיימונדז וזהוו..
ה הדסי מתה על אגמי New member 31/8/06 #68 אממ אני רוצה לפרסם ב..../images/Emo204.gif מה שתביאו לי באמת..לא אכפת לי במה..
ר רעות האכלנית New member 31/8/06 #69 וגם..../images/Emo205.gif אמ"ל האלופה פספוסים שירי מימון חברים וג'ואי