פינת התרבות השבועית

sappy song

New member
../images/Emo13.gif

יש לך מזל שקיימת... הייתי שולח עלייך את המאפייה הגרוזינית שאין לי
שיר יפה

rotemg10

New member
עומר.. אני רואה גם לך יש כישרון..

אתה גם יכול לפתוח דף בבמה חדשה זה יהיה נחמד אני אבוא לבקר :] השיר יפה.. מזדהה :\

super jesus

New member
חחח.. את האמת יש לי..

אבל עוד לא אישרו לי יצירות.. תודה, זה לא טוב שאת מזהה עם זה
כאילו בשבילך..

I LOVE M5

New member
=[ וואי זה ממש יפה

ולא הוגן =[ למה את מציירת כ"כ יפה? גררר אני מקנאה בך ממש יפה

קרניjack

New member
OMG!

זה מדהים!!! וואי כל הכבוד!
אני כ"כ אוהבת ציורים! זה על נייר או על קנבס? ובאיזה צבעים השתמשת?

rotemg10

New member
עונה לך :]

נייר צבעוני כחול כהה צבעי סינגווין, ספיה ולבן (אם תשאלי בחנות ותגידי להם את זה הם כבר יבינו) העבודה היתה מאוד כיפית וראיתי ציורים שלך פה ולפני שהספקתי להגיב המחשב שלי נתקע :\ והם מהממים :] כדאי גם לך לנסות מאוד ממליצה =]

קרניjack

New member
איזה סוגי צבעים אלה?

עיפרון? גיר? כי אני לא מכירה. ואני רגילה לצייר בשחור לבן אבל התחלתי גם על קנבס. נראה מה ייצא
ותודה! אם יש לך ציורים נוספים תעלי!:)

rotemg10

New member
:]

צבעי עפרון מיוחדים לא כמו שכולם מכירים ואני אעלה כשאני אצלם.. אין לי עדיין מצלמה והאיכות של הצילום בוידאו גרועה.. :\

קרניjack

New member
אוקיי:)

אם את חברה בפורום הרישמי אני ממליצה לך להעלות, אם לא, אז לא
או שתירשמי, מספר האנשים שם מישראל הוא גדול לעומת פעם

rotemg10

New member
תאמת אני רשומה

אבל הוא כל כך מסובך שנכסתי אליו אולי פעמיים בלחץ.. לא בעיה של אנגלית או משו אני יודעת אנגלית מסתבכת שם..

rotemg10

New member
עונה לך :]

נייר צבעוני כחול כהה צבעי עפרון סינגווין, ספיה ולבן (אם תשאלי בחנות ותגידי להם את זה הם כבר יבינו) העבודה היתה מאוד כיפית וראיתי ציורים שלך פה ולפני שהספקתי להגיב המחשב שלי נתקע :\ והם מהממים :] כדאי גם לך לנסות מאוד ממליצה =]

קרניjack

New member
../images/Emo41.gif פואמה / שיר שכתבתי

נראה לי יותר נוטה לכיוון פואמה, כמה מלודי
Life is beyond stripes of days of hours Will you be the next? This way has one end/ Keren Y The world watches these nameless bodies Grow up from its bleeding core And it still doesn’t bury me with them, Still keeps kindergarten's gates of Death close I'm going down my well, But I never get its bottom I was told Oziris waits for me down there But those who live in the cemetery always lie, Lying calmly in their beds of eternity The screams nail my soul But I don't feel the pain, and I can't cry at all. It seems the blood is drown to the lust of hell And the shadow's tune became the ring of my door bell Home…I scream for Home!!! Angels and dead priests would be my neighbors in Elem Street "Ridiculous wishes" says this face "But God and Devil are too busy, spilling our blood, And they lost their grace". I'm lonely in these endless nights, Searching the point of relief. But now I know the truth that they have never told me, Angels wouldn't welcome me with open arms, They wouldn’t call me their lost son Because my life is just another number in Heaven's files They are trying to deter me with questions, Expose the world's wounds through my tears, The reality of wars and fire, The sound of bombing in the ears I see it in the horizon, The lights of unknown The savior comes to me This time I can't miss it, No, this time I won't miss the train My last ride back home.

GUILTY

New member
כבר אמרתי לך מה אני חושבת על השיר

הוא ממש מדהים והראת את הרגשות יפה בכתב. אני יודעת שהשיר מדבר על מלחמה אבל אני לא חשבתי עליו ככה פשוט חיברתי אותו לדברים אחרים .....(וזה דבר טוב שאפשר לקשר שיר מסויים לכמה דברים
)

קרניjack

New member
זה לא ממש מדבר על מלחמה

זה כי לא הבנת מה כתבתי......זה מדבר על מכל מיני דברים, כמו שאמרת בין היתר מלחמה:)

GUILTY

New member
או אוקיי טוב בכל מקרה....באמת לא

הבנתי לי מה שכתבת אחרי...אבל לא נורא......אמרתי לך שאהבתי את השיר בכל מקרה! טוב והוא כן מדבר על מלחמה (בין היתר!!!!) אבל גם....וגם אמרתי בהודעה לפני....(נא בדוק הודעה קודמת!) שאני חיברתי את השיר לדברים אחרים אז גם לדעתי הוא לא ממש רק על מלחמה :)

למעלה