שאלון נחמד

../images/Emo126.gifשאלון נחמד../images/Emo9.gif ../images/Emo1.gif

שמך: גיל: מיקום: עיסוק: תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: כיתה\עבודה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבוע? אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יש לך פירסינג? איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? אתה מאמין באלוהים? בגורל? בחייזרים? באהבה ממבט ראשון? באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? מה הדבר האחרון שעשית היום? מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? מי האדם האחרון שבכית בגללו? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה עשית לפני שענית על הסקר? אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? מה אתה לובש? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך?

dsol

New member
עוד שאלון ?! טוב יאללה שיהיה

שמך: דודי גיל: 17 מיקום: עיר נידחת בשם אשדוד עיסוק: תלמיד תכונות טובות: אמממ אכפתי (אני דובון אכפתלי כזה) תכונות רעות: אני יכול להיות מציק מאוד מקצוע אהוב: אין מאכל אהוב: דברים עם גבינה חיה אהובה: כלב סלנג אהוב: STFU ?! מילה אהובה: מזורגג (כי מגניב להגיד אותה) זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: אפרת גוש להקה אהובה: שייגעצ שחקנית אהובה: טיירה ריד שחקן אהוב: פרדי פרינז ג'וניור כיתה\עבודה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכר איך אתה מרגיש: בסדר הבנאדם הכי יפה שראית: לא מכיר את השם שלה ^ רק ראיתי אותה חג מעודף: חנוכה יס או הוט: יס ספורט מועדף: אמממממ לישון (זה מאוד ספורטיבי !!) ערוץ מועדף: יס ויקאנד אתה חושב שאתה יפה? לפעמים אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? טיפה אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? תלוי מתי בזבזן או חסכן? תלוי על מה איפה היית רוצה לגור בארץ? אשדוד בחו''ל? קליפורניה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? פינוקיו (רק בגלל בלה המגניבה) איזה דמות מצויירת אתה? ממש לא חשבתי על זה .... אז לא יודע למה? כובע עף לגובה יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלקום ואורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אני שונא פלאפונים אז אני לא ממש משתמש בהם רק אם חייב... איזה צילצול יש לך? כל מה שנשאר - בוטן מתוק בקרקס הקול הכי יפה ששמעת? לא יודע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אין ושומר מסך? אין אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. כן... אייה כזה מגניב אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? לפעמים יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? בגב/כתף אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים זה הרבה כסף אי אפשר רק משהו אחד אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? הייתי מנשק אותך ומחבק אותך ומתחיל לשגע אותך ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? מי זו ? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? גם כן מי זה ? אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? כן בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? לא באיזה פורומים אתה כותב: נארוטו/שייגעצ/שוחרים/תחבורה ציבורית (בזמן האחרון יש לי יותר מידי שאלות על אוטובוסים ואיך מגיעים ובלא בלא בלא) יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? פיצה מה הדבר האחרון שעשית היום? התעוררתי מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? סוד ^ מי האדם האחרון שבכית בגללו? גם כן סוד ^ מי האדם האחרון שדיברת איתו? אממממ גיא הספחקצה מה עשית לפני שענית על הסקר? התארגנתי לבית ספר אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא.. בוקר , כולם ישנים זה יעיר אותם מה אתה לובש? מדים מה הסרט האחרון שראית? איזו מין שכנה מה התוכנית האחרונה שראית? נראה לי THE O.C ביום שבת... אני לא רואה הרבה טלויזיה איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? "שיר יפה" שמעתי אותו רק פעם אחת ואין לי כח לשבת כל היום בערוץ 24 ולחכות לו מה השיר האחרון ששמעת? "שנינו שווים" של אביב גפן מה החלום שלך? לחלום... (באמת... אני לא זוכר חלומות שאני קם בבוקר אז אני בכלל לא יודע אם אני חולם)

בונא דויד איזה משועמם אתה

בשש בבוקר לענות על שאלון..עוד לא פתחנו את העיניים [חבר'ה זה בגלל שהוא נוסע להולץ]

טולייצ

New member
../images/Emo99.gifשאלון!

שמך: אורטל גיל: 17 [עוד חודשיים] מיקום: ב"ש עיסוק: תלמידה תכונות טובות: המ..תגידו אתם חח.. אני אישה טובה חחח..
תכונות רעות: חסרת סבלנות,זיינית שכל,משתעממת מהר.. מקצוע אהוב: הסטוריה [חחח כי חודשיים לא היה לי שיעור
] מאכל אהוב: פרוזן יוגורט חיה אהובה: קופים סלנג אהוב: "שכונה" מילה אהובה:
[סביון למי שלא הבין..] זמר אהוב: ישראלי-נימרוד שיקלר,לועזי-מובי זמרת אהובה: אפרת גוש להקה אהובה: יהושע שחקנית אהובה: קורטני קוקס שחקן אהוב: טום ווילוינג כיתה\עבודה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: הנה [היישר מפורטל מבזקון..] ...איש אחד מגיע לקניון עם גמל ומנסה להיכנס. המאבטח שואל אותו: "לאן אתה חושב שאתה הולך עם הדבר הזה?" עונה האיש:" מה זאת אומרת? אני ניכנס איתו." מורה המאבטח:" אתה לא ניכנס עם זה לכאן! אין כניסה לחיות!" האיש הולך הביתה, לוקח פיתה, חותך אותה לחצי, שם אותה לגמל על האוזן וחוזר שוב לקניון. המאבטח שוב מורה לו: "אמרתי לך כבר לא להיכנס עם הדבר הזה... נכון?" עונה לו האיש: "מה, אתה תגיד לי גם מה לשים בפיתה?"... איך אתה מרגיש: עצבנית [מחכה לתשובה של אבא לגביי יום הסטודנט בת"א..]
הבנאדם הכי יפה שראית: יהלי סובול
חחח יש הרבה.. יונתן
חג מועדף : סוכות יס או הוט: יס רולזזז.. ספורט מועדף: אופניים ערוץ מועדף: יס weekend אתה חושב שאתה יפה? במידה מסויימת כן,תלוי איך אתם מסתכלים על זה
אתה חושב שאתה צבוע? כולנו ברגעים מסויימים כאלו לא? אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא ניסיתי את זה עדיין חח.. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? לפעמים אתה אוהב את עצמך? מי לא? בזבזן או חסכן? בזבזנית
איפה היית רוצה לגור בארץ? הרצליה או נתניה בחו''ל? צרפת איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? פוקימון חחח.. אהבתי גם סופרמן!
איזה דמות מצויירת אתה? טוויטי למה? כי היא צהובה
יש לך פלאפון? היו לי 6 חח.. כולם עדיין אצלי איפשהו.. קו פתוח? יאפ של איזה חברה? פלאפון [esc] למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? *חברים *אבאמא וחברים איזה צילצול יש לך? רוני-אדוני [תראו,היה לי 'את יפה' עד שהפלאפון הלך לתיקון וכבר אי אפשר להוריד,ומחקו לי הכל
] הקול הכי יפה ששמעת? יהלי
טוב אני צריכה לחשוב על זה לעומק.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
בתוך נעל ושומר מסך? של windows את יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. חחח מה עצוב בזה?
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? "כל הכבוד,תודה שלא הבאת לנו את האירוויזיון לישראל,חסכת לנו מיסים!"
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי על מה התכנית מבוססת,ומה דורשים ממני.. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? בדר"כ כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? - איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? קעקוע,איפשהו באזור הערוף,עדיין לא החלטתי של מה.. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קודם כל עוברת לדירה משלי,מעצבת ומאבזרת אותה [זה משהו כמו חצי מיליון],קונה גיטרה חדשה [או אפילו כמה..],קונה דיסקים וספרים [לספריה החדשה שלי חח..],ומזמינה את עברי לידר [ויונתן
] להופעה פרטית. לא תורמת חח.. אולי את הבגדים הישנים אני אתרום.. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? "מי אתה?" ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? סוגדת כאילו
ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה?? אתה מאמין באלוהים? כשמתאים לי,דוגרי.. בגורל? נוטה לאמין בחייזרים? לא
באהבה ממבט ראשון? לא יודעת באיזה פורומים אתה כותב: הביטו בכרטיס אישי שלי.. יש לך חברים בפורומים? כל החברים שלי הם רק מפורומים חחח.. מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? פנקייק מה הדבר האחרון שעשית היום? הדלקתי את המחשב מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? המ..
מי האדם האחרון שבכית בגללו? אף אחד,בלי סיבה.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא,העניקה לי אישור יציאה ליום הסטודנט
מה עשית לפני שענית על הסקר? איזה סקר? אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא שומעת מה אתה לובש? פיג'מה מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? עקרות בית נואשות [יום ראשון! אני לא רואה טלוויזיה
] איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? שיר יפה-דן תורן ושייגעצ מה השיר האחרון ששמעת? משהו מוזר ב'כלי זמר' מה החלום שלך? לחיות,הרבה [לא סתם..]

הוריי ^_^

שמך: נטע. גיל: 15 וחצי. מיקום: אשדוד. עיסוק: תלמידה. תכונות טובות: אין לי מושג =/ תכונות רעות: ביישנות וביטחון עצמי נמוך. מקצוע אהוב: אנגלית P: מאכל אהוב: אוראו
. חיה אהובה: חתולים
. סלנג אהוב: yeah :] חח זה סלנג בכלל ? o_O מילה אהובה: אבוי וזנות P: זמר אהוב: יוני בלוך. זמרת אהובה: אפרת גוש. להקה אהובה: מופע הארנבות של ד"ר קספר. שחקנית אהובה: לא יודעת. שחקן אהוב: ג'וני דפ
ואדוארד נורטון. כיתה\עבודה: י'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת. איך אתה מרגיש: בסדר, תודה. הבנאדם הכי יפה שראית: איזה אחד מ- vampire freaks
. אבל עכשיו הוא הלך לאיבוד ואני לא מוצאת את הדף שלו שם
. חג מעודף: זה משתנה, כרגע ל"ג בעומר :] יס או הוט: יס. ספורט מועדף: איכ. ערוץ מועדף: MTV2, ערוץ 24 וערוץ 3. אתה חושב שאתה יפה? לא. אתה חושב שאתה צבוע? לא. אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא. אתה חושב שאתה עקשן? לא. אתה אוהב את עצמך? לפעמים. בזבזן או חסכן? תלוי במה. איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א. בחו''ל? ארה"ב. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? צבי הנינג'ה
. איזה דמות מצויירת אתה? אממ.. לא יודעת =/ למה? ככה. יש לך פלאפון? יאפ. קו פתוח? יאפ. של איזה חברה? סלקום. למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אני בקושי מדברת בו. איזה צילצול יש לך? Green Day - Good Riddance הקול הכי יפה ששמעת? הו, הרבה הרבה הרבה P: איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ממ ראה תמונה P: אני ציירתי ^_^ ושומר מסך? " אני השומר של המסך =] " אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. סתם פאג :] אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? כאפה. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יאפ. יש לך פירסינג? נופ. איפה יש לך? =| איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? בלמעלה של האוזן, סיידליפ ונזם. קעקוע לא החלטתי איפה :] אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? דיסקים
. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? כלום P: ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? כאפה. ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? כאפה. אתה מאמין באלוהים? לפעמים. בגורל? לא. בחייזרים? לא, אבל זה מגניב :] באהבה ממבט ראשון? יאפ. באיזה פורומים אתה כותב: אני בעיקר קוראת.. אבל כותבת פה וביוני בלוך. יש לך חברים בפורומים? נופ. מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? פרוסה עם שוקולד
מה הדבר האחרון שעשית היום? אממ.. הבאתי לחברה שלי חולצות. מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? מישהו. מי האדם האחרון שבכית בגללו? מישהו. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחי. מה עשית לפני שענית על הסקר? לא זוכרת. אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא שומעת. מה אתה לובש? ג'ינס, חולצת בצפר ואולסטאר. מה הסרט האחרון שראית? שמש נצחית בראש צלול
. מה התוכנית האחרונה שראית? טיסת לילה. איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? לא יודעת. מה השיר האחרון ששמעת? סטנגה - מה שבא לאט הולך מהר. מה החלום שלך? הרבה דברים.

../images/Emo108.gif

שמך: טובי גיל: 16.2 מיקום: ירושלים עיסוק: מוכרת סמים במסווה [נו באמת, תלמידה] תכונות טובות: כנה, אכפתית, ממממ לא יודעת מה עוד, תגידו אתם חח תכונות רעות: תמימה מידי מקצוע אהוב: מחשבים, מתמטיקה... מאכל אהוב: צ'יפס
חיה אהובה: כלב, חתול סלנג אהוב: לאדעת... מילה אהובה: מממממ [זו לא בדיוק מילה] זמר אהוב: עברי לידר להקה אהובה: שייגעצ, מוניקה סקס, גרין דיי, ועוד כיתה\עבודה: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: "פעם היו שני אחים. בעיקר השני"
איך אתה מרגיש: נחמד הבנאדם הכי יפה שראית: בת-זאת שמשחקת בפרל הארבור.. ברח לי השם. בן- ממ יש כמה.. חג מעודף: חנוכה יס או הוט: יס יס יס אתה חושב שאתה יפה? ממ..יכול להיות, כן אתה חושב שאתה צבוע? ממש לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? כן אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? בזבזנית..
איפה היית רוצה לגור בארץ? לא משנה בחו''ל? לאדעת.. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? הקוסם מארץ עוץ
נו המצוייר, שהיה פעם... איזה דמות מצויירת אתה? סנורקה למה? כי היא שמנה יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? פלאפון, ויש לי עוד אחד של סלקום אבל אני לא משתמשת בו למי אתה מתקשר הכי הרבה? זה משתנה.. אבל בעיקר לחברה שלי מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אבא/אמא איזה צילצול יש לך? GreenDay - Holiday
הקול הכי יפה ששמעת? קול? :\ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה חמודה של גרין דיי באמצע, מסביב שחור ושומר מסך? הרגיל של ווינדאוז את יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. נכון
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? כן, הייתי אומרת לה שהיא מדהימה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? כן. יש לך פירסינג? לא איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? אני רוצה נזם
כלכך! בחופש הגדול אני אעשה.. [רק יש בעיה גדולה-הורים] אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? לא הייתי מוצאת חח.. אבל אם כן, הייתי קונה לעצמי דירה, [וזה כבר המון המון הוצאות], קונה בגדים, מממ ועוד אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אותי? חח ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? אז? הייתי ממשיכה ללכת ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מיזה? אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? לא בחייזרים? מממ ת'אמת כן באהבה ממבט ראשון? לא באיזה פורומים אתה כותב: שייגעצ/גרין דיי/יוצאים בשאלה/הפרעות חרדה, וסקס לנוער- רק לפעמים יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? כלום... מה הדבר האחרון שעשית היום? ראיתי פרק של השיר שלנו מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? עוז
מי האדם האחרון שבכית בגללו? עוז
מי האדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי, קובי מה עשית לפני שענית על הסקר? מממ כלום אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? The Blueberries - Where Are You מה אתה לובש? חולצה קצרה ומכנס [פיג'מה] מה הסרט האחרון שראית? ממ לא זוכרת... מה התוכנית האחרונה שראית? השיר שלנו איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אין כזה מה השיר האחרון ששמעת? לא דעת, שיר של הבלובריז מה החלום שלך? להיות תמיד מאושרת

פרקשון

New member
בוקר ללא לימודים...המורה הבריזה!

שמך:עידן גיל: 17 מיקום: קרית אונו עיסוק: מובטל תכונות טובות: סבלני אולי תכונות רעות: בטלן מקצוע אהוב: חנ"ג מאכל אהוב: חביתה חיה אהובה: חתול סלנג אהוב: בנזונה מילה אהובה: שטרויינג...סתם אין לי זמר אהוב: שיקו נחשב זמר נכון? זמרת אהובה: שרית חדד!!!! לא סתם אני לא מכיר זמרות כמעט להקה אהובה: שייגעצ שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אין כיתה\עבודה: כיתה יא' בדיחה שגרמה לך לצחוק: או או או!!! עכשיו אתם מדברים!!!! אז ככה: שאלה-איך מכניסים 10 תינוקות לקערה? תשובה-עם מטחנת בשר שאלה-איך מוציאים אותם תשובה-עם דוריטוס איך אתה מרגיש: סבבה הבנאדם הכי יפה שראית: לא מגלה אולי היא קוראת כאן... חג מעודף: פסח הכי ארוך יס או הוט: יס ספורט מועדף: כדורמים ערוץ מועדף: יס וואי אתה חושב שאתה יפה? בואו נהיה צנועים אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? כן אבל לא בגלוי אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? משתדל לא להיות אתה חושב שאתה עקשן? כשצריך אתה אוהב את עצמך? אני ועצמי מסתדרים בזבזן או חסכן? בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו''ל? שוויץ איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? פוקימון! או דרגון בול! איזה דמות מצויירת אתה? לא בדיוק מצויר...אבל לילדים-עודד פז מהפיג'מות למה? דומים יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אמא מתקשרת אליי הכי הרבה אני מתקשר כל תקופה למישהו אחר איזה צילצול יש לך? אינטרקום הקול הכי יפה ששמעת? קשה לחשוב על אחד איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחותי ושומר מסך? ווינדוס אתה יודע..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..לבכות? אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? אחלה ציצים אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? קעקוע על יד ימין או על כתף ימין אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? צריך לחשוב אם היית פוגש ברחוב אותי מה היית עושה? אומר שלום ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? אומר שלום ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? אומר שלום אתה מאמין באלוהים? לא כל כך בגורל? לא כל כך בחייזרים? לא כל כך באהבה ממבט ראשון? זה נכון אבל לא מדויק באיזה פורומים אתה כותב: שייגעצ, מוניקה סקס, בלובריז, בקומונה של המג'יקל, ויש עוד נידחים. יש לך חברים בפורומים? אפשר להגיד מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? קורנפלקס מה הדבר האחרון שעשית היום? חזרתי מבית ספר מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? מישהי:) סוד כמוס מי האדם האחרון שבכית בגללו? חברה לשעבר מי האדם האחרון שדיברת איתו? המוכר באופיס דיפו מה עשית לפני שענית על הסקר? שתיתי ויטמינצ'יק פטל עם קרח אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? קיטש מה אתה לובש? טי שירט וג'ינס מה הסרט האחרון שראית? אתמול..."אבא בא לגן" מה התוכנית האחרונה שראית? גראהם נורטון איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אין אחד כזה מה השיר האחרון ששמעת? קיטש מה החלום שלך? צניחה חופשית או באנג'י

גוטשה

New member
ממממ. כן

שמך: אביגיל גיל: 12 וחצי מיקום: נס ציונה עיסוק: עע. הרבה תכונות טובות: ממ. קשה מדי תכונות רעות: יותר מדי S: מקצוע אהוב: היסטוריה. זדיינו מאכל אהוב: עייעיי חיה אהובה: דוב סלנג אהוב: כפרע!?!? מילה אהובה: גזעי זמר אהוב: ברי זמרת אהובה: מממ לא חושבת שישי כזאת. אולי שילה פרבר להקה אהובה: נירוונה שחקנית אהובה: אמא?! שחקן אהוב: עע כיתה\עבודה: ז'4 בדיחה שגרמה לך לצחוק: יותר מדי איך אתה מרגיש: סבבה הבנאדם הכי יפה שראית: לא זוכרת חג מעודף: פסחא! יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: 3 אתה חושב שאתה יפה? לא X: אתה חושב שאתה צבוע? לא יודעת אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? כן. אני עקרב אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? עע. לא ממש אתה חושב שאתה עקשן? כן. אני עקרב אתה אוהב את עצמך? לא X: בזבזן או חסכן? בזבזנית. עע איפה היית רוצה לגור בארץ? תלאביב בחו''ל? קנדה. או ניו יורק איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? שנות השבעים נו איזה דמות מצויירת אתה? עעעה? למה? ככה? יש לך פלאפון? לא :/ קו פתוח? עע? של איזה חברה? נהעלחכגנמ?!?! למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? לא זוכרת X: איזה צילצול יש לך? לךגנךגכנכלךח. דיי כבר נו הקול הכי יפה ששמעת? קורט קוביין?! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? נעל של יובל מנדסלון דורכת על קלמנטינה. ושומר מסך? סתם שחור אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. יודעת. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? כפערות עליך. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? ודאי. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? תלוי למי נו יש לך פירסינג? באוזניים?! איפה יש לך? באוזנייים! איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? פירסינג בגבה נו. וקעקוע על הכתף נראהלי אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? לא מזהה. ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? צוהלת בקול גדול?! ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי??? אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? לא בחייזרים? כן באהבה ממבט ראשון? לא יצא לי עדיין, נראה באיזה פורומים אתה כותב: שייגעצ, שייגעצ, איפה ג'וש, קומונת בלובריז ומג'יקל יש לך חברים בפורומים? אכו מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? עכשיו לא בוקר מה הדבר האחרון שעשית היום? חזרתי ברגל מהחטיבה והתמוטטתי על הספה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? בלע מי האדם האחרון שבכית בגללו? מממ. לא זוכרת X: מי האדם האחרון שדיברת איתו? נראהלי שעם ילדה אחת. כאילו באייסיקיו או לייב? מה עשית לפני שענית על הסקר? שוטטתי בפורום אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא ולא מה אתה לובש? בוקסר וחולצת בית ספר מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? טניס. נו אמא שלי איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? "שיר יפה" מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת X: מה החלום שלך? לגור בקנדה. זדיינו.

תות15

New member
**נושא להודעה**

שמך: עדי גיל: 16 וחצי מיקום: אור יהודה עיסוק: תלמיד תכונות טובות: חתיך, חכם, רומנטיקן, טוב-לב ומתחשב תכונות רעות: צנוע מידי
(הכל בצחוק כמובן) מקצוע אהוב: מממ..מתמטיקה אולי? או תנ"ך..או גיאוגרפיה מאכל אהוב: לזניה חיה אהובה: כינה סלנג אהוב: "לאתח", "כינים", "ברמות", "חפיפ" ויש עוד כמה אהובים מילה אהובה: לאתח זמר אהוב: יוני בלוך, יהלי סובול ומוקי זמרת אהובה: מממ..לוידע להקה אהובה: מוניקה שחקנית אהובה: רומי אבולעפיה..וגם אביטל דיקר! שחקן אהוב: מאור כהן..פשוט כי כל העולם אומר שאני מזכיר אותו כיתה\עבודה: מה איתם? בדיחה שגרמה לך לצחוק: מה היה כתוב בכניסה לתאי הגזים? "זהירות מדרגה" איך אתה מרגיש: סבבה הבנאדם הכי יפה שראית:אני שונא שאלות עם "הכי", אבל רומי אבולעפיה פשוט מדהימה חג מועדף: פסח..יום כיפור יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדוריד וכדורגל.. ערוץ מועדף: ערוץ האופנה כמובן
אתה חושב שאתה יפה? אם הייתי בחורה לא הייתי נמשך לעצמי
אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? כן, אבל אני יודע לשלוט בזה אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? קצת אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? ממ כן אפשר להגיד בזבזן או חסכן? חסכן איפה היית רוצה לגור בארץ? יבנה עיר האורות בחו''ל? אני אוותר איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? קרובים קרובים איזה דמות מצויירת אתה? דונטלו למה? כי יש לי בצופים עניבה סגולה וזה מזכיר אותו יש לך פלאפון? כן קו פתוח? לא של איזה חברה? פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אני בקושי מתקשר..הכי הרבה מציפים אותי חניכים איזה צילצול יש לך? הממ..משו שבא עם הפלאפון..לא הורדתי הקול הכי יפה ששמעת? ממ יש הרבה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פרחים כאלה צהובים ושומר מסך? אין לי אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. לא ידעתי..ואני אתגבר אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברך אותה על זכיתה? קרוב לוודאי שהייתי אומר "וואו הנה שירי מימון!!!" ולא אומר לה כלום אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? יכוליות שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? היה לי עגיל בלמעלה של האוזן איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? כהה..לחדש ת'עגיל שהיה לי אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? שם בכיס
אם היית פוגש ברחוב אותי מה היית עושה? כלום? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? נראה לי שגם כלום ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? גם אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? לא בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: צופים בעיקר..אבל יש עוד כמה שאני מבקר ככה מידי פעם יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? שתיתי בבוקר שוקו..יותר נכון בשיעור פיזיקה מה הדבר האחרון שעשית היום? אכלתי כיפלי מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? עזבוווו מי האדם האחרון שבכית בגללו? וואלה לא זוכר מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה עשית לפני שענית על הסקר? אכלתי אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? מוקי- זה הוא מה אתה לובש? בוקסר עם סמיילים עליו מה הסרט האחרון שראית? מאטריקס..ועוד סרט שכגרע שכחתי ת'שם שלו..עם מתאגרף משו מה התוכנית האחרונה שראית? כוכב נולד איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? הידסק של אינפקציה מה השיר האחרון ששמעת? זה לא נגמר- מוקי מה החלום שלך? שונא ת'שאלות האלה

Sheygets16

New member
../images/Emo122.gif

זה היה ממש מתיש. שמך: נטע גיל: 16 מיקום: בבית :] עיסוק: איסוף חידודים, לא. תכונות טובות: נובאמת תכונות רעות: כנ"ל מקצוע אהוב: מתמטיקה [אחדאחד עם המכות] מאכל אהוב: פיצה חיה אהובה: תמנון מצוי סלנג אהוב: עזוב אותי באמאשלך מילה אהובה: אוכל זמר אהוב: נימרוד שיקלר,יוני בלוך,עברי,אביב וכו' זמרת אהובה: אפרת גוש להקה אהובה: אינפקציה, שייגעצ .. כיתה\עבודה: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבדיחה עם המלצרית שמביאה לתימני קונדום, נו תספרו אותה.. אני הורסת בדיחות :[ איך אתה מרגיש: מבואסת הבנאדם הכי יפה שראית: יש הרבה אנשים הכי יפים .. :'[ חג מעודף: יום העצמאות יס או הוט: HOT ערוץ מועדף: XTRA HOT אתה חושב שאתה יפה?
אתה חושב שאתה צבוע? לע.. אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? קצת אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? ככהכככה .. איפה היית רוצה לגור בארץ? טוב לי איפה שאני בחו''ל? ממ.. על אחד האיים שנראים כמו גן עדן. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? עניין של זמן, חלומות נעורים :] איזה דמות מצויירת אתה? אין לי מושג למה? כי שנאתי טלויזיה כשהייתי ילדה קטנה, אז יש לי חסך. יש לך פלאפון?
קו פתוח?
של איזה חברה? פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אמא וחברה, בהתאמה. איזה צילצול יש לך? יש בי עוד כח, של הפרוייקט. הקול הכי יפה ששמעת? לא חושבת על דברים כאלה .. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ממ מצורף. ושומר מסך? אין לי אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים? שיהיה. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? היא לא זכתה .. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא, למען ה' .. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? באף.. איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? אני רוצה עוד נזם.. שניים :] אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה לי דירה ומעצבת אותה כמו שבא לי :] אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מתעלמת ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? כנ"ל ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? ניסו מה? אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? מגנום שקדים :] מה הדבר האחרון שעשית היום? למדתי היסטוריה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? אר :< מי האדם האחרון שבכית בגללו? כנ"ל מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה עשית לפני שענית על הסקר? חשבתי על להתחיל להתכונן למתכונת בלשון אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? כן, עברי לידר ושרון חזיז - פנסים. מה אתה לובש? חולצה ירוקה וג'ינס עם חגורה של צבעי הגאווה. מה הסרט האחרון שראית? אמריקן פאי: החתונה. מה התוכנית האחרונה שראית? רפואה שלמה, אתמול בלילה איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? החדש של הבקסטריט חחחחחחחח, אומרים שהם התאחדו :] מה השיר האחרון ששמעת? עברי לידר - בתי קפה

היום ל"ג בעומר היום ל"ג בעומר!

שמך: אוסנת גיל: 15 מיקום: כפ"ס עיסוק: תלמידהדהדהדה תכונות טובות: לא יודעת מה... תכונות רעות: מתעצבנת תוך שניותתת זה מטורףףף.. עצלנית לאללה.. ויש עוד הרבה מקצוע אהוב: אין דבר כזה מאכל אהוב: סלט ירקות עשיר
חיה אהובה: כלב [דהה] סלנג אהוב: "ביזונה" "בקיליי" (=מקלחת) "חופשיייי" ויש עוד המונים מילה אהובה: "טוב בסדר" זמר אהוב: בוב מארלי זמרת אהובה: אין להקה אהובה: מטאליקה שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אשטון קוצ'ר כיתה\עבודה: ט' מב"ר בדיחה שגרמה לך לצחוק: מה זה שחור, קטן, ושזורקים אותו מקומה עשירית שומעים "קלאק!" ? ................ נמלה עם כפכפים!!!
נקרעתי כשסיפרו לי אותה! חח. איך אתה מרגיש: לא ברור הבנאדם הכי יפה שראית: היא......... חג מעודף: סוכות! יס או הוט: הוט :S ספורט מועדף: כדורסל
ערוץ מועדף: 24 [דהה?!] אתה חושב שאתה יפה? יש כאלה שחושבים שכן ויש כאלה שחושבים שלא.. אני מאלה שחושבים שלא.. אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא.. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? כן.. אבל ר-ק אם זה חשוב לי אתה אוהב את עצמך? כן מאוד בזבזן או חסכן? גם וגם איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א או להשאר איפה שאני עכשיו.. בחו''ל? ניו זילנד.. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? דרדסים ונילס איזה דמות מצויירת אתה? חצי סקווידוורד וחצי בובספוג (מסידרה בובספוג למי שלא הבין) למה? כי ככה זה פשוט ברור יש לך פלאפון? לא
ברוך ה' אפאחד לא יכול להציק לי ! קו פתוח? - של איזה חברה? - למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? - איזה צילצול יש לך? - הקול הכי יפה ששמעת? שלה........ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחיינית שלי כפרות עליהההההההההה ושומר מסך? שחור אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. מרגש עד דמעות אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? מי בכלל מסתכל על המעפנה הזאת אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן אני רק כשאני מתכוונת באמת יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? - איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? עגיל בגבה
ובשפה ובאף אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? חדר ענקי של מוזיקה!!!!(מלא כלי נגינה, ציוד הגברה וכל החרא הזה.. מליוני דיסקים וכאלה
) אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מחייכת ואומרת שאאאאאלום ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? אז הייתי פוגשת את שושנה דמארי ברחוב ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? הייתי מפליצה לו לפנים טוב? אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? לא בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? כןןן באיזה פורומים אתה כותב: מטאליקה וגאווה צעירה ולפעמים במתופפים יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? כריות עם חלב מה הדבר האחרון שעשית היום? אכלתי מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? היא....... מי האדם האחרון שבכית בגללו? לאיודעת מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי נטע
מה עשית לפני שענית על הסקר? שירותים אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? היהודים - תעזור לי,האנפלגד מה אתה לובש? גופייה ומכנסים קצר מה הסרט האחרון שראית? קוראים לי סם מה התוכנית האחרונה שראית? מכונת הלהיטים חח איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? עוד ארון אחד של היהודים מה השיר האחרון ששמעת? תעזור לי -האנפלגד מה החלום שלך?להיות מוזיקאית מצליחה

keeeren

New member
עונה....=)

שמך: קרן גיל: 16 מיקום: בת ים עיסוק: תלמידת תיכון תכונות טובות: חברותית תכונות רעות: ביקורתית מקצוע אהוב: פסיכולוגיה מאכל אהוב: שניצלונים של טבעול, פסטה... חיה אהובה: כלבים וחתולים סלנג אהוב: אין משו מיוחד מילה אהובה: פיצפוצים.. לא יודעת לא עולה לי משו אחר.. חחחח זמר אהוב: אמינם, עברי לידר זמרת אהובה: דנה ברגר להקה אהובה: שייגעצ, מוניקה סקס שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב: צ'אד מייקל מורי כיתה\עבודה: י'2 בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדיחות לא מצחיקות אותי, מערכונים כן.. חחח איך אתה מרגיש: חביב הבנאדם הכי יפה שראית: גיא אריאלי, יהודה לוי.. חחח נפלאות שנקין... חג מעודף: פסח, שבועות.. יס או הוט: יס כמובן.. ספורט מועדף: כדורגל, כדורגל פילים ערוץ מועדף: yes y, ערוץ 3, ערוץ 24, 10.. וואי יש מלא אתה חושב שאתה יפה? ככה ככה אתה חושב שאתה צבוע? מקווה שלא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא ממש אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? קצת, אולי.. אתה חושב שאתה עקשן? מאוד אתה אוהב את עצמך? לפעמים כן לפעמים לא בזבזן או חסכן? די בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? שינקין, דיזינגוף או אילת...!! בחו''ל? לוס אנג'לס או באחד האיים הקאריביים האלה.. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? נישואים פלוס, הפוך.. איזה דמות מצויירת אתה? ספונג' בוב? הלוואי חחח.. למה? כי הוא חמוד ותמים וגם אני די נאיבית.. יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? נוקיה, סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? לחברות, חברים.... איזה צילצול יש לך? של נילס הולגרסון הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של עומר ברנע ושומר מסך? אין אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? או שלא הייתי אומרת כלום כי שמעתי שהיא סנובית או שהייתי אומרת לה יופי.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? ברור שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? שאתה אוהב אותי? יש לך פירסינג? לא.. איפה יש לך? היה לי בגבה והורדתי איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? פירסינג אני רוצה טראגוס זה באוזן כזה וקעקוע אני רוצה בגב באמצע אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אונסת אותך ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? נותנת לה שושנה ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי? אתה מאמין באלוהים? חלקית.. אפשר להגיד שכן בגורל? מאוד בחייזרים? חלקית באהבה ממבט ראשון? לא באיזה פורומים אתה כותב: כל פעם פורום אחר יש לך חברים בפורומים? היה פעם.. היום לא ממש... אני לא מתמידה מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? לא אכלתי היום כלום... מה הדבר האחרון שעשית היום? הורדתי את הכלבה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? גב... מי האדם האחרון שבכית בגללו? הרבה זמן לא בכיתי בגלל אף אחד... מי האדם האחרון שדיברת איתו? מילולית אמא ובאיסיקיו דודו מה עשית לפני שענית על הסקר? מה שאני עושה עדיין.. שומעת מוזיקה אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? כרגע משקאות חריפים מה אתה לובש? מכנס שחור, נעלי ספורט שחורות וחולצה ירוקה של TNT מה הסרט האחרון שראית? אמריקן פאי- החתונה.. חח היה אתמול שידור חוזר מה התוכנית האחרונה שראית? השיר שלנו איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? עברי לידר- ניסים מה השיר האחרון ששמעת? מה שאני שומעת עכשיו- משקאות חריפים ולפניו אירוסמית- jaded מה החלום שלך? להצליח.. לא משנה במה...

חולי נפש ../images/Emo67.gif זה ארוך!!! ../images/Emo3.gif

שמך: נחשו..
סתם נו טל. גיל: 18 וחצי מיקום: ראשון לציון, בחדר שלי מול המחשב
עיסוק: חיילת
תכונות טובות: רגישות, איכפתיות, כוח רצון ומוטיבציה, שאיפה להכי גבוה שאפשר. תכונות רעות: עקשנות (שיכול להיות גם טוב..), רגישות, תוקפנית לפעמים, עצבנית (משתדלת שלא
) מקצוע אהוב: צילום מאכל אהוב: שניצל תירס, סלט עם גבינה בולגרית וטונה
חיה אהובה: כלב סלנג אהוב: "וואללה וואללה מה את חשה
" בקול של פאקצה צפונית
(או שלא
) מילה אהובה: בלה זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: אורית שחף להקה אהובה: שייגעצ, היהודים שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס
שחקן אהוב: ג'וני דפ כיתה\עבודה: חיילת
בדיחה שגרמה לך לצחוק: כנסו לפורום 907.. תמצאו שם הרבה דברים שמצחיקים אותי. איך אתה מרגיש: טוב תודה
הבנאדם הכי יפה שראית:
שומרת על זכות השתיקה חג מעודף: שבועות, ראש השנה(יומולדת) יס או הוט: יש לי HOT אבל אני מעדיפה YES ספורט מועדף: שחייה ערוץ מועדף: 3, 24 אתה חושב שאתה יפה? משתדלת?!
אתה חושב שאתה צבוע?
אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?
אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?
אתה חושב שאתה עקשן?
אתה אוהב את עצמך? משתדלת. בזבזן או חסכן? תלוי. איפה היית רוצה לגור בארץ? בדיוק איפה שאני עכשיו
בחו''ל? הולנד
. אבל אין כמו הארץ איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? נעלולי פלא, מוש השור, דרדסים איזה דמות מצויירת אתה? פו הדב.. דפנטלי פו הדב. למה? הרבה חמימות, אהבה לשינה, תמיד היו אומרים לי שאני מזכירה אותו. באופי
יש לך פלאפון? אורנג' קו פתוח? לא של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אמא/אבא/זיידי/פריאורי איזה צילצול יש לך? רבות הדרכים- דניאל סלומון, פיין- בלאקפילד, כל יום שאת לא איתו- נמרוד שיקלר הקול הכי יפה ששמעת? מוזיקה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בארט סימפסון ושומר מסך? אין לי שומך מסך.. אני באמת צריכה לדאוג לאחד אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. פו הדב זו אני
והוא קיים, יש לי בובה שלו פה על המיטה. למה לשקר
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? מזל טוב?!
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? אולי. לאידעת שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? תמיד
יש לך פירסינג? יש בלשון, היה בגבה ובאף (ז"ל) איפה יש לך? לשון. איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? קעקוע על הכתף מאחורה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? חצי לאמא, וחצי לעצמי לבזבז
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אם הייתי מכירה אותך אז הייתי אומרת היי
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? עוברת את הכביש לצד השני
ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? רצה לצד השני של הכביש
אתה מאמין באלוהים? כן. בגורל? כן. בחייזרים? כן. באהבה ממבט ראשון?
כן באיזה פורומים אתה כותב: הרבה.. יש לך חברים בפורומים? ברור מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? בוקר? נראה לי שכבר אחה"צ.. ואכלתי סנדביץ' עם גבינה ועגבנייה בבסיס. מה הדבר האחרון שעשית היום? התקלחתי. מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו?
פרטים שמורים במערכת מי האדם האחרון שבכית בגללו? כנ"ל.
מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה מהבסיס. מה עשית לפני שענית על הסקר? התקלחתי. אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? דקה בפרדס- שוטי הנבואה. מה אתה לובש? מכנס דייגים ירוק וחולצה שחורה מה הסרט האחרון שראית? ספייס ג'אם אתמול בטלויזיה. מה התוכנית האחרונה שראית? טלנובלה בע"מ איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? עברי ואביב- מרי לנצח מה השיר האחרון ששמעת? כשהכל יעבור- עברי לידר מה החלום שלך? להיות מאושרת ולהגשים את עצמי

Hezi The One

New member
חעעעע ל"ג בעומר ואני חולה

שמך:חזי גיל:15 עוד חודש בדיוק:] מיקום: ר"ג עיסוק: תלמיד[?] תכונות טובות: בשיא הצניעות,יש הרבה
סתם נו אין תכונות רעות: יש המון
מקצוע אהוב: שיעור חופשי[?] מאכל אהוב: רביולי אני מניח חיה אהובה: סוס או משהו בסגנון סלנג אהוב: כפרעליך:p מילה אהובה: רורי זמר אהוב: תום פטרובר זמרת אהובה: איימי לי להקה אהובה: היהודים
שחקנית אהובה: אליסה מיילאנו
שחקן אהוב: אין כיתה\עבודה: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: אממ יש הרבה איך אתה מרגיש: רע,אני חולה הבנאדם הכי יפה שראית: רורי באמת חג מעודף: חופש גדול בשבילי זה חג
) יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורסל כרגע ערוץ מועדף: 3 או הוט פאן אתה חושב שאתה יפה? המ,חביב אתה חושב שאתה צבוע? מכל הדברים שיהיו בשאלו הזה,צבוע אני לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? כן,אבל אני חי עם זה אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אני מאוהב בה אתה חושב שאתה עקשן? מאוד אתה אוהב את עצמך? אני אגואיסט מושלם,כנראה שכן בזבזן או חסכן? לפעמים ככה ולפעמים ככה איפה היית רוצה לגור בארץ? מודיעין בחו''ל? ארה"ב איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? יש המון נוסטלגיות איזה דמות מצויירת אתה? סימבה כפרעליו למה? ככה! יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלכלום למי אתה מתקשר הכי הרבה? רורי מי מתקשר אלייך הכי הרבה? רורי לדעתי איזה צילצול יש לך? אם כבר-היהודים הקול הכי יפה ששמעת? של רורי,ושל איימי לי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אליסה מילאנו ושומר מסך? סתם מגעיל של ווינדוס אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? לא מתתי עליו אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? "היית כוסית" אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? ישמצב שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כ"כ כ"כ כן (לפחות עם החברה הנוכחית) יש לך פירסינג? לא:( איפה יש לך? אין איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? גבה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בית במודיעין אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מי זה אותך? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? עובר לצד השני ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? אבוי
אתה מאמין באלוהים? לא ממש בגורל? כן בחייזרים? ברור,בטוח יש יצורים מלבדנו באהבה ממבט ראשון? יכול להיות שזה קרה לי,לפחות אמא שלה אומרת באיזה פורומים אתה כותב: כרגע? רק שייגעצ ואוונסנס יש לך חברים בפורומים? כן,המון מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? לא אכלתי היום,אני לא אוהב לאכול כ"כ מה הדבר האחרון שעשית היום? פקחתי את העיניים:p מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? רורי,כל הזמן שאני לא איתה מי האדם האחרון שבכית בגללו? רורי מי האדם האחרון שדיברת איתו? רוריXD מה עשית לפני שענית על הסקר? דיברתי עם רוריXDDDD אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא שומע,יש לי כאב ראש מה אתה לובש? תחונים וחולצה שחורה מה הסרט האחרון שראית? המ,תפוס ת'כריש לפני כמה ימים מה התוכנית האחרונה שראית? אדומות בערוץ 6
(נו משעמם לי) איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? יש הרבה שאני שוכח מה השיר האחרון ששמעת? קליפורניקיישן-רד הוט צ'ילי פפרס, אתמול מה החלום שלך? אני באמת כבר לא יודע

סקוויד

New member
בע אני כותבת פה פעם באלף שנה

לונורא שמך:
עדי גיל:
14.5 מיקום:
אהמ... מול המחשב[??] או בכפר סבא?חחח.. עיסוק:
תלמידה+עובדת בגן ילדים
תכונות טובות:
אוהבת להקשיב וח"דומה.. תכונות רעות:
קנאה מזדיינת!!! מקצוע אהוב:
גיאוגרפיה AKA שיעור חופשי.... מאכל אהוב:
יש יותר מידי - אבל נבחר בגומי!! חיה אהובה:
אני אוהבת להסתכל על הנחש מים של חברה שלי.... סלנג אהוב:
משב"ז?... ח"דומה... לאדעת בדיוק להגדיר סלנג מילה אהובה:
שיט, פאק, כפרע זמר אהוב:
קורט קוביין, תום פטרובר זמרת אהובה:
אורית שחף להקה אהובה:
נירוונה, היהודים, שייגעצ, צ'ילי פפרס, מטאליקה וח"דומה שחקנית אהובה:
קרן מור שחקן אהוב: מוני מושונוב ויש עוד מלא מלא כיתה\עבודה:
ט' ועבודה בגן ילדים בדיחה שגרמה לך לצחוק:
------ איך אתה מרגיש:
כמו שזיף שעבר זמנו הבנאדם הכי יפה שראית:
היה איזה משו אבל שכחתי חג מעודף:
סוכות יס או הוט:
YESSSSSS ספורט מועדף:
ריצה, שחיה , קפוארה ערוץ מועדף:
YES Y אתה חושב שאתה יפה? לפעמים כן ולפעמים לע... אתה חושב שאתה צבוע?
לפעמים כן ולפעמים לא משתדלת מאוד שלא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?
אוי,, מאוד! יותר מדי אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?
לא ממש אתה חושב שאתה עקשן?
כן אתה אוהב את עצמך?
כע למה לא... בזבזן או חסכן?
חסכנית... איפה היית רוצה לגור בארץ?
בגולן בחו''ל?
דפנטלי קליפורניה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?
--------קשה לי לחשוב איזה דמות מצויירת אתה?
סקוויד...חח למה?
כי הוא אגיש ושונא את כולם אבל בתוכו הוא אוהבת בוספוג..חחח יש לך פלאפון?
כן... קו פתוח?
מה זה? של איזה חברה?
פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?
מתקשרת לחבר ואמא מתקשרת אליי כל חצי דקה איזה צילצול יש לך?
מכוער כזה הקול הכי יפה ששמעת?
--------- איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
בובספוג ושומר מסך?
אין.. אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..
את יודעת שהשמן הזה לא מעניין אותי? אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? כל הכבוד.. באמת כל הכבוד. כמה שהיא סוחבת אחריה פקאציות... מי שעמד מאחורי כל העניין הזה זה מוזיקאים נחמדים בסופו של דבר
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?
דאמאט, לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?
לא יודעת..האם את? שאלה מנוסחת דפוק יש לך פירסינג?
לא,איי וויש.. איפה יש לך?
----- איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע?
אף וקעקוע בגב.. די למעלה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?
גיטרה באס וגיטרה חשמלית ומגברים טובים ואפקטים טובים ואפילו תופים יחד עם שיעור תופים.. הייתי תורמת לחולי סרטן וסרטן השד ומכונית ורשיון ואוניברסיטה... אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה?
עוברת לידך... ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי?
סביר להניח שלא הייתי מזהה ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב?
גם אותו אתה מאמין באלוהים?
כן בגורל?
עזבו אותי בחייזרים?
כן, אם מיקרואורגניזמים נחשבים לחייזרים... באהבה ממבט ראשון?
כן למה לא באיזה פורומים אתה כותב:
נירוונה, שיגעצ, בעיות בגיל ההתבגרות, כלי נגינה ונגנים ובקומונה שלי
יש לך חברים בפורומים?
כן.. פה יש לי את אוסנת ובפורומים אחרים יש לי עוד כמה מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?
למה דווקא הבוקר... בכל אופן היום זה היה משמש מה הדבר האחרון שעשית היום?
כתבתי פה ולפני זה ניגנתי בגיטרתי מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו?
חבר שלי.. וידיד שלי... מי האדם האחרון שבכית בגללו?
חברות מי האדם האחרון שדיברת איתו?
הדס אשר מה עשית לפני שענית על הסקר?
כתבתי בפורום אחר אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?
לב מפלסטיק מה אתה לובש?
חצאית וחולצת פיג'מה מה הסרט האחרון שראית?
אמריקן פאי החתונה...לא משו! מה התוכנית האחרונה שראית?
ד"ר פיל איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא?
אנפורגיבן-מטאליקה מה השיר האחרון ששמעת?
THROW AWAY UR TV של הצ'ילי פפרס מה החלום שלך?
נשמע גדול אבל שלדורות המשך שלי יהיה טוב בעע מעייף - רוקן ממני אנרגיות...לא שהיו..

למעלה