שאלון נחמד

yardenbm

New member
תשובות../images/Emo170.gif

שמך:ירדן גיל: 6 מיקום: בבית עיסוק: תלמידה תכונות טובות: זה שאלות מחשילות יש תכונות שאני מחשיבה טובות ואחרים יחשיבו כרעות תכונות רעות: כנ"ל מקצוע אהוב: חינוך מיני מאכל אהוב: אוכל של סבתא [אני מבית אנגלי] חיה אהובה: האמת שאני לא אוהבת חיות אבל הייתי מתה לכלב פיצי ברח לי השם עכשיו... סלנג אהוב: ראסמי [אתמול שמעתי אישה בת 85 אומרת את זה] מילה אהובה: אוקי.. זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין להקה אהובה: כל מיני שחקנית אהובה: ג'סיקה אלבה שחקן אהוב: אדריאן ברודי כיתה\עבודה: י'7 בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין איך אתה מרגיש: חרא הבנאדם הכי יפה שראית: אממ גלית גוטמן אנשים שראיתי פנים מול פנים כן לא רק בטלויזיה חג מעודף: פורים יס או הוט: יס ספורט מועדף: אין ערוץ מועדף:3 אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבוע? לרוב לא כי אני אחת שאומרת לאנשים בפנים הכל לפעמים יותר מידי אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?כן אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? ככה בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ?איפה שאני גרה בחו''ל? אירלנד או אנגליה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? אממ בולי איש השלג ונילס איזה דמות מצויירת אתה? פיטר פן למה? זה לא ברור יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אמא ואמא איזה צילצול יש לך? משו שהיה בטלפון הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של גוד שארלוט ושומר מסך? אין אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אוקי אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? מזל טוב אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? בפיטמה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה לי מתנות אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? כלום ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? מי זאת תזכירו לי ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? כן בחייזרים? כן באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: גוד שארלוט ושיעיגעצ יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? טוסט מה הדבר האחרון שעשית היום? הלכתי להביא קניות מאמא מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? *** מי האדם האחרון שבכית בגללו? לא זוכרת מי האדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? אכלתי אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? my girl מה אתה לובש? מכנס וגופינ מה הסרט האחרון שראית? אמריקן פאי 3 מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? לא יודעת מה השיר האחרון ששמעת? מי גירל מה החלום שלך? להיות מאושרת

rotemtem

New member
אני..!

שמך:רותם גיל: 15 עוד חודש בערך מיקום: פ"ת עיסוק:תלמידה מקצוע אהוב:אין דבר כזה מאכל אהוב: אממ..שניצל תירס זמר אהוב: עברי לידר, אביב גפן זמרת אהובה: אין להקה אהובה: שייגעצ כיתה\עבודה: ט איך אתה מרגיש:אחלה הבנאדם הכי יפה שראית: אח שלי הקטן חג מעודף: פסח( חופש ארוך..) יס או הוט:יס ערוץ מועדף: 24 אתה חושב שאתה יפה? לא יודעת..תגידו אתם.. אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? לפעמים אתה אוהב את עצמך? לא תמיד בזבזן או חסכן?באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו''ל? לא רוצה בחו"ל איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? אין איזה דמות מצויירת אתה? לא יודעת למה? ככה יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?חברים איזה צילצול יש לך? הכוכבים דולקים על אש קטנה של משינה הקול הכי יפה ששמעת? קול?? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של עברי לידר ושומר מסך? נראה לי שאין.. אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. באמת?? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי במה ומה צריך לעשות יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין לי איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? קעקוע בכתף או ברגל למטה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה מכונית אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? כלום ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? גם כלום ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה?? אתה מאמין באלוהים?לא החלטתי עדיין בגורל? לפעמים בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון?כן באיזה פורומים אתה כותב: עברי לידר יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? לא זוכרת מה הדבר האחרון שעשית היום? ישנתי מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? לא יודעת מי האדם האחרון שבכית בגללו? לא זוכרת, אני בד"כ לא בוכה מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? קראתי הודעות בפורופ אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? עכשיו לא מה אתה לובש? פיג'מה..עכשיו קמתי.. מה הסרט האחרון שראית? גבר מי שמטפלת..נראה לי. מה התוכנית האחרונה שראית? אממ..אני בקושי רואה טלוויזיה איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? שיר יפה- שייגעצ ודן תורן מה השיר האחרון ששמעת? נראה לי "מה נעשה- הדג נחש" מה החלום שלך?לסיים ת'שאלון הזה

•No¥a•

New member
בלעכס ><

שמך: נויה גיל: 13 מיקום: חור בצפון >< עיסוק: תלמידה (?) תכונות טובות: לא'דעת תכונות רעות: מתעצבנת בקלות מקצוע אהוב: שיהיה ספרות מאכל אהוב: פיצה >< חיה אהובה:
סלנג אהוב: ?! מילה אהובה: גאיי זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: דנה ברגר להקה אהובה: זפלין, דיפ פרפל, דרים ת'יאטר, מוניקה שייגעצ ועוד.. שחקנית אהובה: קירסטין דאנס שחקן אהוב: ג'וני דפ ואורלנדו בלום
כיתה\עבודה: ז' >< בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדיחות פרטיות שלי ושל חברות שלי >< איך אתה מרגיש: הרגשה סבירה - הבנאדם הכי יפה שראית: יש כמה חג מעודף: חנוכה (בדר"כ יוצא ביומולדת
) יס או הוט: יס ספורט מועדף:
ערוץ מועדף: 24 וmtv2 אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? כן אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? ממ.. את זה אני לא יודעת :X אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא ממש.. אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? המ. יש מצבים שכן ויש שלא בזבזן או חסכן? תלוי איפה היית רוצה לגור בארץ? איפשהו רק לא בחור שאני גרה דמאט >< בחו''ל? אי טרופי שתקוע באמצע האוקינוס >< איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? נגיד המומינים איזה דמות מצויירת אתה? לא יודעת למה? כובע יש לך פלאפון? כן קו פתוח? לא של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? ממ.. לא'דעת איזה צילצול יש לך? לא יודעת הקול הכי יפה ששמעת? הכל נשמע אותו הדבר >< איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ראי תמונה מצורפת ושומר מסך? אין אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. לא ולא אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? לא הייתי סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא נראלי שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן.. יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין לי איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? לא אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? ממ.. לא יודעת ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? מה איתה? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? שו? אתה מאמין באלוהים? בערך בגורל? תלוי בחייזרים? לא יודעת.. אולי באהבה ממבט ראשון? נהה .. זה סתם בולשיט באיזה פורומים אתה כותב: זה, מוניקה, רוק ישראלי, נמרוד שיקלר, יזהר אשדות ו.. זהו אם אני לא טועה :X יש לך חברים בפורומים? חברים באיזה מובן? מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? דגנים נדמה לי מה הדבר האחרון שעשית היום? ראיתי טלויזיה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? חברה שלי ): מי האדם האחרון שבכית בגללו? אמ.. נראלי אמא שלי או שזה היה בגלל חברה שלי, לא זכור לי :X מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה עשית לפני שענית על הסקר? ראיתי טלויזיה אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? כן ואיזה שיר של הים שלא זכור לי את שמו >< מה אתה לובש? מכנס וחולצה (?) מה הסרט האחרון שראית? אמ.. בלעכס לא זוכרת :X מה התוכנית האחרונה שראית? השיר שלנו איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מה השיר האחרון ששמעת? אותו שיר של הים ממקודם.. עכשיו הוא התחלף מה החלום שלך? אין

פיי...מתיש

שמך:הדר גיל: 14 מיקום:ק.חיים עיסוק:!? תכונות טובות:לאדעת תכונות רעות:לאדעת מקצוע אהוב:איכ מאכל אהוב:הכל חיה אהובה:חתול סלנג אהוב:לאדעת מילה אהובה:אמאשלהם זמר אהוב:אביב גפן זמרת אהובה:אין להקה אהובה:אינפקציה שחקנית אהובה:לאדעת שחקן אהוב:לאדעת כיתה\עבודה:ח בדיחה שגרמה לך לצחוק:אנלא בנאדם שצוחק מבדיחות...בעצם,אני בקושי מבינה אותם,אולי בגלל זה. איך אתה מרגיש:קקי הבנאדם הכי יפה שראית::X חג מעודף:לאדעת יס או הוט:ישלי הוט,אבל יס. ספורט מועדף:איכ ערוץ מועדף:24 אתה חושב שאתה יפה?לא אתה חושב שאתה צבוע?לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?לאדעת אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?לא אתה חושב שאתה עקשן?מאוד אתה אוהב את עצמך?איכ בזבזן או חסכן?באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ?ת"א בחו''ל?לונדון איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?לאדעת איזה דמות מצויירת אתה?לאדעת למה?לאדעת יש לך פלאפון?כן קו פתוח?כן של איזה חברה?סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמא\ליאת\לינוי מי מתקשר אלייך הכי הרבה?כנ"ל איזה צילצול יש לך?ניסים הקול הכי יפה ששמעת?לאדעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?אחשלי ושומר מסך?תמונות מתחלפות אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.., מזה מעניין? אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה?היא מזיזה לי את הקצה. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?לא. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?לפעמים יש לך פירסינג?לא איפה יש לך?אמרתי שאין איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע?קעקוע ביד,פירס הליקס בשפה-חישוק בצד ימין באף ובגבה והכי הכי לשון
אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?מבזבז אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה?מי את\ה? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי?לא מזהה ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב?מיזה? אתה מאמין באלוהים? לפעמים בגורל?לא בחייזרים?לא באהבה ממבט ראשון?לא באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים?לא ממש מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?מה בוקר? קמתי ב7 בערב ושתיתי קפה. מה הדבר האחרון שעשית היום?כלום מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו?אחי מי האדם האחרון שבכית בגללו?לא זוכרת מי האדם האחרון שדיברת איתו?לאדעת מה עשית לפני שענית על הסקר?כלום אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?שיר יפה-שייגעצ מה אתה לובש?ג'ינס וחולצה מה הסרט האחרון שראית?לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית?לאדעת איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא?לאדעת מה השיר האחרון ששמעת?לא זוכרתתתת מה החלום שלך?ראסטות. [עוד שבוע]

אני אענה, כי משעמם לי.

שמך: דניאלש גיל: לא ידוע מיקום:בבית עיסוק: תלמידה בתיכון אורט אבין. " פריקים עם סנדלים ורוסים עם וודקה." תכונות טובות: אין תכונות רעות: יש המון. מקצוע אהוב: אין מאכל אהוב: לא יודעת חיה אהובה: כלבים סלנג אהוב: אמאש'ך בגרב יא בנזונה. מילה אהובה: עזוב אותי באמאשך זמר אהוב: קורט קוביין זמרת אהובה: אני
להקה אהובה: נירוונה, שירותי בנות ^^ שחקנית אהובה: אמא שלי. שחקן אהוב: אבא שלי. הוא שחקן מעולה. כיתה\עבודה: שחכתי. בדיחה שגרמה לך לצחוק: איזה אחד זקן יהודי מכניסים אותו לבית אבות נוצרי, כי לא היה מקום בבתי אבות היהודים, בן 80 ככה, קיצר אחרי כמה ימים המשפחה שלו באה לבקר אותו והם שואלים אותו מה שלומו, אז הוא אומר ככה: זה שניגן 40 שנה בסקסופון, קוראים לו מאסטרו, וזה אתם רואים אותו?, הוא היה רופא 30 שנה ופה קוראים לו דוקטור, ואני שלא זיינתי 30 שנה קוראים לי יהודי מזויין. איך אתה מרגיש: מעולה, איך אתם? הבנאדם הכי יפה שראית: אין לדעת. חג מעודף: פורים. והשנה לא הייתי
יס או הוט: הוט, ברור. יש שם את wwe אבל עכשיו נגמר בלעט ספורט מועדף: אין כזה דבר, אני פדלאה. ערוץ מועדף: הוט 3 אתה חושב שאתה יפה? כן, כוסית על משהו. סתם לא, אני מכוערת. אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? תלוי איזה זוגיות, היה לי חבר שלא היה אכפת לי מה הוא עושה ועם מי ומצידי שילך לזיין כל אחת שבא לו, אבל היה לי חבר אחד שגם שנפרדנו והוא אמר לי שהוא מתחיל לצאת עם בנות אחרות, בכיתי כל הזמן. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? אני בת דבר ראשון, וכן, האהבה האחרונה שלי, הייתה מלווה באובססיה רבה. מזל שהיא נגמרה. אתה חושב שאתה עקשן? תלוי על מה ומתי ולמה. אתה אוהב את עצמך? כן, חוץ מזה שאני שמנה. בזבזן או חסכן? בזבזנית, זה באופי שלי. איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב בחו''ל? ניו ג'רזי. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? בולי איש השלג אני חושבת איזה דמות מצויירת אתה? הגרוק מהמומינים !!!!! רולזזזזז. חעחעחעחע למה? כי ככה אני החלטתי. יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג' רולז. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת מי מתקשר אלייך הכי הרבה? לא יודעת. איזה צילצול יש לך? צלצול מעפן של לימפ ביזקיט. הקול הכי יפה ששמעת? של הסולנית של וויטן טמפטישן, ושל קורט קוביין. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של בלאש נדמה לי. ושומר מסך? סתם של ווינדוז. אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. מה? אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? לא הייתי. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יו, מי שחיבר את השאלון הזה חתיכת רוסי. מה זה אתה אומר אני מתכוון? טיפשים. יש לך פירסינג?כן איפה יש לך? גבה ובאוזיים, היה לי גם באף וקרוס באוזן, וגם הליקס, אבל הכל ירד חוץ מהגבה. איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? סייד ליפ. כמו שיש לטום דלונג, ראררר אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה לי בית טוב ככה, ומביאה לאמא שתצא מהמינוס וזה. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מי מכיר אותך בכלל. ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? הייתי אומרת לה שסבתא שלי מאד אהבה אותה ואת השיר שלה אור. ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? אע? מיזה? אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחייזרים? כן באהבה ממבט ראשון?לא באיזה פורומים אתה כותב: שייגעצ ונירוונה כרגע, אני מתכוונת לחזור לפירסינגים וקעקועים בקרוב. יש לך חברים בפורומים? כן. מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? לא זוכרת, עזבו אותי באמא שלכם. מה הדבר האחרון שעשית היום? עניתי לשאלה שמעליי. מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? מי יודע.... מי האדם האחרון שבכית בגללו? אחד ששבר לי את הלב. שונאת אותו. מי האדם האחרון שדיברת איתו? מאיו, חברתי המעולה והשקסית מה עשית לפני שענית על הסקר? זה סקר? זה שאלון! וממ, דיברתי במסנג'ר עם אנשים. אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?I Hate Everything About You מה אתה לובש? גופייה אדומה כזאת שרואים את החזה כזה בחוץ וזה שקסי בטרוף, ומכנסיים שחורים מהנס. נו, החברה הזאת של הפלצנים. מה הסרט האחרון שראית?סנטה קלאוס בדי וי די, אדיר! מה התוכנית האחרונה שראית? קצרים. איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? שום שיר, כל מה שאני רוצה יש לי בפלייליסט. מה השיר האחרון ששמעת? My Generation של גרין דיי. מה החלום שלך?להצליח בחיים ולהתפתח מבחינה מוזיקאלית, ושיהיה לי חבר שיאהב אותי ולא יעבוד עליי בקשר לזה( אהם אהם, קרה לי) ושאני יאהב אותו באותה מידה, ושיוכל להסתכן למעני.

למעלה