שרשור אומנות\יצירות\ואטאוור

Devils Pet

New member
../images/Emo126.gif שרשור אומנות\יצירות\ואטאוור ../images/Emo126.gif

גם לי מותר>: שרשרו לפה את הציורים שלכם, תצלומים, שירים, פיסול אורגני בצואת חיות בר, סיפורים ושאר דברים תרבותיים.

netahaa

New member
שיר שכתבתי ../images/Emo13.gif

הפחד שבך כשאת משותקת, לא יכולה לזוז כשכל נשימה שאת נושמת רק מעיקה לך על הלב ושכל פעם שאת עוצמת עיניים את נכנסת לתוך סיוט ואז את פותחת עיניים ומגלה שזו המציאות כשאין לך יותר מה לעשות ואת מגלה שהכל כבר אבוד ואת מוכנה לוותר על החיים כי שכחת כבר מה זה להיות מאושרת והרי כבר אין טעם לחיות תוהה אם עוד יש לך תקווה שלא מאוחר מידי אם אפשר לשנות אם יש דרך מישהו אליו לפנות אל תפחדי אני כאן איתך אל תפחדי הכאב חדר אלייך מסרב לצאת הייסורים הורגים אותך ואת צועקת חזק אבל אף אחד לא שומע אותך וקול קטן בך צוחק לא מאושר מתסכול, אכזבה הרי ידעת שאף אחד לא באמת ישמע אז מה עוד נותר לעשות? כבר בכית את כל הדמעות צעקת את כל קולך אז את צוחקת ורעד עובר בכל גופך יושבת לבד ומחכה רוצה כבר שהחיים יגמרו את כבר לא תפחדי שם את יודעת זה הכל ייגמר עוד מעט עוד רגע אחד ואז את תהיי חופשייה לרגע אחד לא עזבתי אותך את לא ראית אותי פחדת לפקוח עיניים פחדת לראות את האמת הכנסת את עצמך לבועה והכל פשוט התפרק זה השתלט עלייך, הפחד לא נתן לך לנשום מנע ממך חיים אך את זאת שהכנסת אותו פנימה נתת לו להשתלט עלייך התמסרת לו והסתנוורת לא ראית אותי אבל תמיד הייתי איתך

netahaa

New member
יאפ../images/Emo13.gif

מתמיד, רק שמלפני כמה שנים התחלתי לשמור אותם :) והרוב באנגלית

Devils Pet

New member
נמ, צילום.

שתי תמונות, נושא משותף- פה! בהשראה של מריליןXD היתי משועמם, תהרגו אותי.

Devils Pet

New member
לשון.

אין לי שמות לתמונות.תהרגו אותי. יש לי תמונות יותר טובות, סתם באלי את הנושא של השפתיים.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif ליקי ליקיייי

את זאתי לא ראיתי !!! חהחהחחה חרוז

MispIaced

New member
אעאע שוב פעם להעלות את הכל

הנה 10 דקות שיילכו מהחיים שלי.

למעלה