שרשור הצגת ריטושים חדשים

אפקט הגלאם :)

זה לא לחצן כלשהו שאפשר ללחוץ עליו אלא לחצים שונים שמאפשרים אפקט כזה בסופו של דבר:)

מממ אין לי מדריך

אבל פשוט תחליק את העור תשחק עם הצבעים של התמונה וכדומה ... אני אנסה לחפש מדריך :)

בקצרה ככה../images/Emo26.gif

(לא כולם עושים ככה,אבל זה מהיר וזה בהתחשב בזה שכבר ריטשת..) שכפלי את התמונה ואת השכפול תעבירי למצב 'סופט לייט' אפשר לשחק עם השקיפות כראות עינייך...ואפילו לנסות ולהוסיף 'גאשיון בלור' לטשטוש ואפקט חלומי כזה..

belle24

New member
לי יש אחד..

זה הריטוש השני שלי.. יצא די עדין.. מה דעתכם?

ellyd

New member
העלתי את זה גם למטה- אבל הפעם נשרשר נכון

האחרון שלי

ellyd

New member
אני אנסה, תודה על ההערה. אני פשוט כל כך

התלהבתי מזה שפתאום יש לה צבע בפנים והיא לא ניראת כמו גופה.. שכנראה נסחפתי קצת
על הדרך יש לי גם שאלה- הפוטושופ שלי הוא בעברית. וכולם פה מדברים על זה שהם משתמשים בglam או משהו בסגנון ואני לא מצליחה למצוא משהו דומה אצלי... מישהו יכול לכוון אותי מהתפריט?.... פליז....

:)

גלאם זו לא פעולה שלוחצים עליה והיא נעשית, בגלל זה לא משנה הפרט שהפוטו שלך הוא בעברית. גלאם זה תהליך של פעולות, שינוי צבעים, החלקת העור וכו', פשוט ריטוש מגזיני ולרוב לא יראה הכי טבעי :)

אפשר לשאול שאלה כאן?^^../images/Emo18.gif

המ, אני בדיוק התחלתי להשתמש בפוטושופ, והתחלתי לעשות את מה שכתוב במדריך - אבל על ההתחלה היו לי בעיות: א', איך אני בדיוק משכפת את התמונה? ^^ ו-ב', בגלל שהחותמת והפלסטר דומים, אני לא מצלחיה להפעיל את שניהם.
אני יודעת שזה לא הפורום המתאים, אבל פורום פוטושופ נראה כלכך שומם, שאין טעם לבדוק. וחברים שלי לא מגניבים, הם לא יודעים להשתמש בזה. >> תודה 3>

למעלה