תמונות

just jenny

New member
אגב-

שכחתי לציין שמחר SOD מופיעים בטוטפ.. אז רוב הסיכויים שנראה אותם שבוע הבא אצלנו

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif את זה אתם פשוט חייבים לראות

דייב כשהוא היה יותר צעיר

bustedit

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חאאאאאאאאמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד LOLLLLLLL

just jenny

New member
וואי איך הוא לא דומה פה לעצמו!!../images/Emo2.gif

אבל מאמי
נחשו מי זה

אעאעאעאעאעאעאעאע../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo80.gif

יוווווווו הם כאלה חמודיםםםםםםםםםםםםםם!
ואני כל כך אוהבת שג'מייס לובש ת'חולצה האדומה הזאת!!!
ובכלל אפר לראות כמה הוא מאושר! יאיייי
ודייבבבבב אוחחחחחח הוא כזה נסגד!
אני כל כך שמחה שכבר יש להם המוןןן מעריצים ושכבר אוהבים אותם כל כך ושהם כל כך מצליחים!
טנקסססס שחר!

loserontheloose

New member
ואיפה הקרדיט?!

כל התמונות מהחתימת תקליטים הגיעו מהאתר שלי. אני ביליתי שעות בלעלות את התמונות האלה לאתר שלי. בלעדי היו לכם רק גירסאות קטנות של התמונות האלה. למה אין קרדיט? מילא השתמשת בלי רשות, למה לפחות לא לשים לינק? את יודעת שחלק מהתמונות האלה עולה כסף לשיג אותן? אז כל התמונות הן מ-Dorkville.org ויש שם עוד המון המון תמונות לכל מי שרוצה לראות, למעלה מ-4800 תמונות.

DesertRose7

New member
ושוב אותו סיפור..

לא, אני לא לקחתי את התמונות האלה מהאתר שלך, את יכולה להירגע

loserontheloose

New member
ועדיין...

התמונות האלה אכן מהאתר שלי. לא את לקחת, הם לקחו. מה זה משנה? מתפקידך לומר "הנה תמונות שמצאתי ב..." ולשים לינק. תמיד, תמיד, תמיד. גם אם הם הגנבים. תני קרדיט גם אם לא מגיע, שלפחות את תהיי מכוסה.

DesertRose7

New member
אני אמורה לנחש שזה מהאתר שלך?!

די עם הפרנואידיות הזאת. אני אדאג לבד לתפקידי, תודה. שאני אהיה מכוסה ממה?!?

loserontheloose

New member
לא

אבל את אמורה להגיד מאיפה כן הבאת את זה. וכשתהיי מכוסה מאנשים שיכנסו בך כי גנבת להם תמונות. אם מלכתחילה היית אומרת מאיפה התמונות, לא הייתי באה אלייך בטענות בכלל.

DesertRose7

New member
תעשי לי טובה

בכל מקרה היית באה אלי בטענות..התרגלתי בסדר, הבנתי, הפנמתי - תודה

PunK RocK 1o1

New member
תמונות חדשות

שחר אמרה להראות סימני חיים אז הנה אני
קרדיט? מייספייס של ג'יימס

למעלה