בארו מהקורה
L Lust chan New member 25/2/08 #52 סג ההצללות, דווקא חשבתי שנהייתי גרועה../images/Emo135.gif תודה רבה 333>
A AsagiSama New member 22/2/08 #30 ../images/Emo187.gifכבר אמרתי שאני שונאת אנשים מוכשרים? פעם שלישית בשירשור הזה. אררררג >___< את מציירת כל כך יפה..>: גםאנירוצה! >_<
../images/Emo187.gifכבר אמרתי שאני שונאת אנשים מוכשרים? פעם שלישית בשירשור הזה. אררררג >___< את מציירת כל כך יפה..>: גםאנירוצה! >_<
L Lust chan New member 25/2/08 #53 כן אבל לא ידעתי שאני נכללת בהם XD../images/Emo135.gif תודה רבה 333> ואת מציירת ממש יפה בלי קשר, מה את מתלוננת בכלל!@# XD
כן אבל לא ידעתי שאני נכללת בהם XD../images/Emo135.gif תודה רבה 333> ואת מציירת ממש יפה בלי קשר, מה את מתלוננת בכלל!@# XD
N NoAmItA ChAn New member 23/2/08 #41 הציורים שלך כל כך יפים *_______* אני כל כך אוהבת את סגנון הציור שלך *________*
L Lust chan New member 25/2/08 #54 סג אז קחי אותו XDDD../images/Emo135.gif אני מה זה לא מרוצה ממנו בזמן האחרון. תודה, אבל 3> גם את יכולה לקחת אותו, מאיו 33> XD
סג אז קחי אותו XDDD../images/Emo135.gif אני מה זה לא מרוצה ממנו בזמן האחרון. תודה, אבל 3> גם את יכולה לקחת אותו, מאיו 33> XD
ש שאלמור New member 23/2/08 #45 ../images/Emo28.gifאני לא יודעת אם שמתי את זה או לא... זה משהו שהבאתי לאנאי ליום הולדת שנה שעברה
A AsagiSama New member 24/2/08 #49 ../images/Emo187.gifכמה-פעמים-אמרתי-אני-שונאת-אנשים -מוכשרים?! ארג! >____< תפסיקו להיות מוכשרים כל כך#^%#
../images/Emo187.gifכמה-פעמים-אמרתי-אני-שונאת-אנשים -מוכשרים?! ארג! >____< תפסיקו להיות מוכשרים כל כך#^%#
ש שאלמור New member 25/2/08 #57 ../images/Emo28.gif../images/Emo2.gif../images/Emo7.gifאת שונאת אותי? לא שאנ מוכשרת אבל אבל ?.....עדיין! את לא אוהפת אותי?
../images/Emo28.gif../images/Emo2.gif../images/Emo7.gifאת שונאת אותי? לא שאנ מוכשרת אבל אבל ?.....עדיין! את לא אוהפת אותי?
A AsagiSama New member 25/2/08 #59 ../images/Emo187.gifאל תקחי ללב.3> אני אוהבת את כולם אני פשוט שונאת שאתם מוכשרים כ"כ ואני לא >__<
S SaijinKun New member 24/2/08 #47 הממ, נעשה בטאבלט >< אני מודע להצללה הזוועתית על מעיל העור, וכן, אני יודע שבחלק זה נראה מרוח ולא דומה לקפלים. ><;
הממ, נעשה בטאבלט >< אני מודע להצללה הזוועתית על מעיל העור, וכן, אני יודע שבחלק זה נראה מרוח ולא דומה לקפלים. ><;
A AsagiSama New member 24/2/08 #50 ../images/Emo187.gifנמאס לי להגיב אותה תגובה לכל אחד. בקיצור: אני שונאת אנשים מוכשרים, לך תצייר תערוכה >< 3>~
../images/Emo187.gifנמאס לי להגיב אותה תגובה לכל אחד. בקיצור: אני שונאת אנשים מוכשרים, לך תצייר תערוכה >< 3>~