התפקדות לחודש אפריל

butterfly white

New member
אני פה! ../images/Emo13.gif

האמת שראיתי את ההודעה כבר ממזמן והתחלתי לענות על השאלות אבל אז התעצלתי ולא שלחתי שום הודעה. בכל אופן אני כאן

Shiri from the block

Active member
אני!! שם: [לא חייבים אם לא רוצים ] שירן איך נולד הכינוי שלכם בתפוז? בגלל השיר של ג'ניפר לופז Jenny from the block "בת כמה אתה.."? 20 ציינו 5 תחביבים: 1. לצייר 2. לישון 3. לנגן בגיטרה 4. לצפות בסרטים/סדרות 5. לרקוד (לא באופן מקצועי) באיזו תוכנה את עובדים? פוטושופ!../images/Emo47.gif כמה זמן אתם עוסקים בעיצוב? מגיל 15 מהו העיצוב האהוב עליכם? נראה לי משו שעשיתי על ניק קרטר איך מצאתם אותנו? דרך פורומים חדשים כמה כוסות מים אתם שותים ביום? מלא. מה אתם לובשים כעת? מכנסי טרנינג וגופיה לבנה ארוכה מעדיפים קיץ או חורף? [אתם מוזמנים לפרט] חורף. בגלל שלג../images/Emo99.gif צבע אהוב? כחול ושחור יש לכם כבר תיכנונים לחופש פסח? נופ. אבל אחי חוזר לחופשה קצרה מאנגליה אז נבלה איתו כמה שאפשר! ציינו 5 דברים שאתם לא יכולים בלעדיהם: מוזיקה, מוזיקה, מוזיקה, טלויזיה ומחשב. ../images/Emo3.gif מה דעתכם על העלאת תחרות בפורום? סבבה../images/Emo45.gif ולסיום, ספרו מתיחה שעשיתם או שעשו לכם ב- 1 באפריל: לפני כמה שנים עשיתי מתיחה קצת אממ, קשה :X זה היה בשיתוף פעולה עם עוד חברה, וחברה שלי יצאה מחנייה, נסעה לאט.. ואני כזה קפצתי על המכונית אבל עשיתי שזה יראה כפגיעה ופשוט נפלתי על הריצפה../images/Emo6.gif אבל אמ, חברות שלי לקחו את זה יותר קשה ואחת אפילו בכתה :X

butterfly white

New member
אני הייתי אומרת

איך היא הייתה מסוגלת לעבוד על חברה שלי בדבר כזה.

Shiri from the block

Active member
חחחחחחחחחחח חברה שלי נסעה נורא לאט, עשינו חזרות על זה בחנייה נטושה XD הכל היה בשליטה שלי, הקפיצה והנפילה, פשוט דחפתי את עצמי אחורה../images/Emo9.gif

../images/Emo41.gifעונה לעצמי../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

שם: קוקי
איך נולד הכינוי שלכם בתפוז? שבועות..
קניה מטורפת בסופר..
וקינוח שלא הפסקתי לאכול
"בת כמה אתה.."? 26.. כן, כן.. זה נכון
ציינו 5 תחביבים: בישול ואפיה
, להציק לחבר
, עיצוב
, מחשב/טלויזיה
ולישון. הרבה
באיזו תוכנה את עובדים? פיינטכפרעליך
כמה זמן אתם עוסקים בעיצוב? מאז שאני זוכרת את עצמי
מהו העיצוב האהוב עליכם? קולאז' שהכנתי למשפחה שלי
איך מצאתם אותנו? לא אני מצאתי.. תפוז מצאו אותי
כמה כוסות מים אתם שותים ביום? 12
מה אתם לובשים כעת? מכנס שחור [אלא מה
], חולצה שחורה, מעליה אפודה חומה ונעלי בית
מעדיפים קיץ או חורף?
חורף אל תלךךךךךך....
צבע אהוב? סגול, כחול.. ממ.. ורוד
[סתם, לא.
]
יש לכם כבר תיכנונים לחופש פסח? לטייל איפשהו.. [איפה זה איפשהו
]
ציינו 5 דברים שאתם לא יכולים בלעדיהם: משפחה, בובי, מחשב, ממ.. מים
בגדים
מה דעתכם על העלאת תחרות בפורום? אני בעד
ולסיום, ספרו מתיחה שעשיתם או שעשו לכם ב- 1 באפריל: בקצרה - אני ובת דודה שלי עשינו הכירות עם החברים שלנו [לפני יותר מ-7 שנים
] ואחרי הפגישה בה כולם נהנו והיה ממש כיף, התקשרתי לחבר של בת דודה שלי [היום בעלה] ואמרתי לו שחבר שלי אמר שהוא ברברי, ואיך אני יכולה להסתובב איתם
ושהוא רוצה שאני אבחר בינו לבינם.. והוא, התחיל להשתולל
"מה
הוא לא מתבייש
משחק אותה חבר שלי ואח"כ אומר עליי דברים כאלה
" ואז אמרתי לו.. "והוא אמר לי עוד משהו שאני ממש מתביישת לספר.." אז הוא אמר "נו.. מה.." אמרתי לו "הוא אמר לי להגיד לך ש........ א-חד באפריל
" זה היה מצחיק
ואז הוא שיתף איתי פעולה כשהתקשרתי לבת דודה שלי וסיפרתי לה בדיוק אותו דבר... היה ממש כיף לעבוד עליהם, אבל לא נראה לי שסגרתי איתם חשבון
הודגש באמצעות מדגישומטיק

c o e x i s t

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo23.gif חדשה../images/Emo9.gif

שם: [לא חייבים אם לא רוצים ] אין תגובה איך נולד הכינוי שלכם בתפוז? ממ.. הכינוי של מסמל דו קיום, אז לא יודעת.. הלכתי על זה. "בת כמה אתה.."? 6+11 עוד שבוע וחצי בערך
ציינו 5 תחביבים: גלישה, סקייט(בורד), לבלות עם חברים בעיקר, לצחוק וממ שיחות נפש זה אחד התחביבים היותר האהובים עליי
באיזו תוכנה את עובדים? פוטושופ. כמה זמן אתם עוסקים בעיצוב? ממ.. 4 שנים בערך. מהו העיצוב האהוב עליכם? ממ... לא משהו ספציפי. איך מצאתם אותנו? "פורומים חדשים בתפוז" או משהו כזה.. לא זוכרת מה היה כתוב שם ת'אמת. כמה כוסות מים אתם שותים ביום? אני יותר בקטע של בקבוקים.. ליטר ביום או אולי ליטר וחצי אם זה עוזר לכם..
מה אתם לובשים כעת? בגדים(?!) מעדיפים קיץ או חורף? [אתם מוזמנים לפרט] כמובן שקיץ, יש גם ים וגם כייף ללכת עם בגדים קצרים
צבע אהוב? א ד ו ם. יש לכם כבר תיכנונים לחופש פסח? אני בקטע עכשיו של לחפש עבודה.. ציינו 5 דברים שאתם לא יכולים בלעדיהם: גלשן, סקייט, חברים, מחשב, צ ח ו ק וים
מה דעתכם על העלאת תחרות בפורום?
ולסיום, ספרו מתיחה שעשיתם או שעשו לכם ב- 1 באפריל: לא היום.. אלא היום.. עשיתי למישהו "אני חושבת שאני מרגישה אלייך משהו.." ואז הוא עונה לי "וואי באמת?" אני:" לא דפקטי זה ה2 באפריל!!" היה גרוע.. אבל הוא לקח את זה ממש רציני... אופס.

ברוכית../images/Emo24.gif

בגיל 11 עדיין לא חשבתי על עבודה, כל הכבוד לך
במה את מחפשת

c o e x i s t

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo23.gifתודה ואממ לא 11../images/Emo6.gif

11+6 שזה יוצא 17 LOL עוד שבוע וחצי אני בת 17
ואממ אני מחפשת לעבוד באיזה מקום במרכז עבודה זמנית של איזה שבועיים *אני לא לומדת בחופש*. לבוא מהצפון, להישאר אצל המשפוחה בתל אביב. מגניב כזה. יש הצעות?

עונה ..../images/Emo9.gif קוקי צרי עימי קשר בבקשה../images/Emo25.gif

שם: לילושקה [= איך נולד הכינוי שלכם בתפוז? ליהי + הילי אחת החברות הטובות שלי [הכינוי שלה היה היליהי.. ] "בת כמה אתה.."? 16 ציינו 5 תחביבים: מחשב, קריאה, טלוויזיה, מוזיקה, צופים
באיזו תוכנה את עובדים? לא עובדים כמה זמן אתם עוסקים בעיצוב? לא עוסקת מהו העיצוב האהוב עליכם? אני אוהבת את עיצובי הבוקר טוב של קומונת עיצובים לשעבר
איך מצאתם אותנו? נההה... כמה כוסות מים אתם שותים ביום? משתדלת בקבוק.. מה אתם לובשים כעת? ג'ינס חולצה קצרה וג'קט. מעדיפים קיץ או חורף? חורפיייים צבע אהוב? שחור יש לכם כבר תיכנונים לחופש פסח? טיול פסח של הצופים וזהו.. ציינו 5 דברים שאתם לא יכולים בלעדיהם: אמפי, בגדים, עט ומחברת, מחשב.. עדשות המגע שילי מה דעתכם על העלאת תחרות בפורום? מעולה ולסיום, ספרו מתיחה שעשיתם או שעשו לכם ב- 1 באפריל: לא עשו ולא עשיתי ... שיהיה לכם המשך יום מקסים
טנקס
נ.ב, רק לי זה מרגיש כאילו היום יום חמישי
כנראה... קוקי .. ליהי ...

Jazz Singer

New member
טוב, סוף סוף גם אני עונה ../images/Emo13.gif

שם: [לא חייבים אם לא רוצים ] עדי, דידי, ביליבום, ביליבו ועוד כל מיני... איך נולד הכינוי שלכם בתפוז?מאד פשוט, אני זמרת ואני אוהבת לשיר ג'אז "בת כמה אתה.."? 26 ציינו 5 תחביבים: מוסיקה, מחשבים, טלויזיה, לקרוא, סתם לבלות עם חברים באיזו תוכנה את עובדים?פיינטשופ כמה זמן אתם עוסקים בעיצוב?משהו כמו 3 שנים אני מניחה מהו העיצוב האהוב עליכם? צירפתי אותו פה פעם, אני אצרץ אותו שוב... איך מצאתם אותנו? ישירות מהקומונה כמה כוסות מים אתם שותים ביום? אם כבר אז נסטי
מה אתם לובשים כעת? ג'ינס שחור וטישירט אדומה (הצבעים שמורי אוהבת
) מעדיפים קיץ או חורף? [אתם מוזמנים לפרט] אביב
צבע אהוב? כחול יש לכם כבר תיכנונים לחופש פסח? אני עוד לא יודעת אם יהיה לי חופש, אז... לא ציינו 5 דברים שאתם לא יכולים בלעדיהם: מוסיקה, חברים, משפחה, מחשב (אינטרנט) ושקט מה דעתכם על העלאת תחרות בפורום? אחלה רעיון
ולסיום, ספרו מתיחה שעשיתם או שעשו לכם ב- 1 באפריל: אין לי

למעלה