הופעת החלומות שלי

../images/Emo126.gif../images/Emo79.gif../images/Emo168.gifהופעת החלומות שלי../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

לכולנו יש בראש את הופעת החלומות, אותה הופעה שרוב הסיכויים שלא תקרה, אבל אנחנו כלכך אוהבים לפנטז עליה. אז זה הזמן לחשוב, לחלום, לפנטז, לרייר על
הופעת החלומות
וכמובן, לשתף אותנו.
איפה היא תהיה? [עיר, אולם, מקום המוני/אינטימי]
מתי היא תהיה?
כמה מוקדם תגיעו?
עם מי תהיו?
מי יופיע בה?
מה יהיה ההרכב?
האם מישהו יתארח? אם כן מי?
מה יהיה השיר הפותח?
מה יהיה שאר הפלייליסט?
מה יהיה השיר המסיים?
האם יהיה הדרן? או אולי שניים?
האם תגשו לאמן?
האם תבקשו חתימה/תצטלמו?
איך תחזרו הביתה?
האם, מתי, איך ואיפה תלכו לישון?
אם יש לכן עוד משהו להוסיף על ההופעה- זה הזמן מקווה שנהניתן לחלום,
אוהבת.

שלי פאר

New member
כשאת מנסה לקחת מקום של מישהו אחר ,

תמיד תזכרי שיש אנשים , שיכולים למנוע את זה ממך ! איפה היא תהיה? [עיר, אולם, מקום המוני/אינטימי] : קיסריה מתי היא תהיה? כשיהיה לי איך להגיע לשם כמה מוקדם תגיעו? חצי שעה לפני עם מי תהיו? עם הדר מי יופיע בה? כפיר , נעם , איה , קרן פלס , מירי מסיקה , עברי לידר מה יהיה ההרכב? ^^^ האם מישהו יתארח? אם כן מי? ^^^ מה יהיה השיר הפותח? מה יהיה שאר הפלייליסט? מה יהיה השיר המסיים? האם יהיה הדרן? או אולי שניים? לא יהיה . שונאת הדרן . האם תגשו לאמן? בארורררררר האם תבקשו חתימה/תצטלמו? חיבוק מספיק לי . איך תחזרו הביתה? בספיישל . האם, מתי, איך ואיפה תלכו לישון? אם יש לכן עוד משהו להוסיף על ההופעה- זה הזמן : כן . תהיה הופעה בת זונעע .

שלי פאר

New member
אה את נטע !?

לא חמודע זה לא היה מכוןן אלייך . אני לא חושבת שאני מכירה אותך . אם חשוב לך לדעת למי זה מכוון , אז לאנשים שעובדים איתי .

בכל זאת היא צועקת "אני לא מספיק טובה"../images/Emo14.gif

איפה היא תהיה? [עיר, אולם, מקום המוני/אינטימי] היא תיהיה בתיאטרון החדש שבונים במוצקין
מתי היא תהיה? באיזה שישי, שיהיה כיף להגיע, ויהיה קצת קריר. כמה מוקדם תגיעו? אממ. אני חושבת שאם זה יהיה במוצקין אז אני אגיע בזמן ולא לפני... עם מי תהיו? עם כולן
מי יופיע בה? כפיר אפשטיין ויואב דגני מה יהיה ההרכב? תופים - איתי ניצן, בס - אבי חזות, גיטרה - ארבל ארוך, קלידים - ניר זגדנסקי האם מישהו יתארח? אם כן מי? נראה לי ששניים זה מספיק
מה יהיה השיר הפותח? ליפול
מה יהיה שאר הפלייליסט? מלא שירים של כפיר מהאלבום החדש[לילה ויום, רק תבקשי, הלילה יעבור לו...] בביצועים עם יואב, וגם שירים מהאלבום של יואב כולל עד שהגעתי
מה יהיה השיר המסיים? אמונה!!!!
האם יהיה הדרן? או אולי שניים? יהיו שני הדרנים ארוכים
האם תגשו לאמן? כן האם תבקשו חתימה/תצטלמו? אצטלם בתמונה משולשת איך תחזרו הביתה? ברגל
האם, מתי, איך ואיפה תלכו לישון? בבית?
אם יש לכן עוד משהו להוסיף על ההופעה- זה הזמן - היא תיהיה מושלמת.

אצלי יש שתי גרסאות

הראשונה ,גירסת הפקצה המקום: איצטדיון וומבלי באנגליה. ההופעה: טייק דאת (אמרתי פקצה לא) האורח החשוב:רובי וויליאמס. המצב שלי אחרי שדבר כזה קורה: מ-ת-ה!!!! אבל על זה אפשר להמשיך לחלום,גם כי אין לי כסף לטוס לראות אותם וגם כירובי לא ממש שם עליהם
ולשאלון הנורמלי איפה היא תהיה? [עיר, אולם, מקום המוני/אינטימי]בארבי ת"א מתי היא תהיה? ביומולדת שלי
כמה מוקדם תגיעו? לא ממש מוקדם,בסדר כזה.. משו כמו חצי שעה לפני או אפילו פחות.. עם מי תהיו? עם אריאלה מיה וג'זמין ותומר ומרוני שגם יהיה שם כי זו היומולדת שלי והוא בא
מי יופיע בה? כפיר,יואב,איתמר,גלעד שגב. מה יהיה ההרכב? כל אחד עם ההרכב שלו ,שזה בעצם כמעט אותם אנשים אז זה בסדר. ואה,אצל גלעד,מורי יבוא!!!!11111 ווהא ינגן עם גלעד.השאר יכולים להשאר. האם מישהו יתארח? אם כן מי? כל אחד יתארח אצל השני. יהיה סבב,יואב יתארח אצל כפיר,איתמר אצל יואב וגלעד אצל איתמר
(ויקומו המלפפונים ויכו את הגנן!) מה יהיה השיר הפותח?כלום (כי כפיר פותח) מה יהיה שאר הפלייליסט? ככה,כל אחד מהאמנים ישיר 5 שירים שלו ועוד שיר בביצוע משותף עם זה שעולה אחריו. כפיר ישיר את:כלום,מנגינה קטנה,לפול,אמונה,והלילה יעבור לו,ואז בדואט עם יואב הם ישירו את להיות עצמי (ואני אהפך לשלולית).יואב ישיר : כך או כך,קשה לי לוותר,עכשיו,סיפור עצוב,עד שהגעתי ואת קרן אור עם איתמר. איתמרישיר- אוצר ללא מפה,מזל מאזניים,נוסע לצפון,יש אנשים ברחוב שלי ויחד עם גלעד יהיה ביצוע של כשהיינו ילדים. עכשיו גלעד יודע מה אני רוצה לשמוע ! והוא ישיר : אחותי!!!!,הפחדים!!!!!,סופי!!!,מותק שלי אבל בביצוע החדש!,וכותב לך סיפור. ואז כפיר צריך לשיר איתו שיר והם יעשו ביצוע מממש מגניב לאני סולחת.(או לתקפוץ לא אכפת לי). מה יהיה השיר המסיים? בגלל שזה ימולדת יהיה גלעד ישיר שוב את הפחדים
או את מותק שלי... האם יהיה הדרן? או אולי שניים? 2 ברור ! אם לא 3 ...והשני יהיה שירים כבקשתי ושם כפיר יחשוף לעולם את הקאבר המדהים שהוא עשה לניגע אל החלום (מותר לפנטז לא??????). ואיתמר יודיע שהדיסק בחנויות
האם תגשו לאמן?ברור האם תבקשו חתימה/תצטלמו? לא מבקשת חתימות אולי תמונה אבל גם זה לא הכרחי בכלל... איך תחזרו הביתה? כרגיל במונית שירות האם, מתי, איך ואיפה תלכו לישון? כלך לישון מתישהו בבית במיטה(זה פשוט יהיה ערב נורא ארוך!) אם יש לכן עוד משהו להוסיף על ההופעה- זה הזמן אה,יהיה אלכוהול חופשי נשמע לי כמו אחלה ערב...

שכה יהיה לי טוב!

טוב שזה לא יכול להיות הערב המושלם בחיי. אה, וכפיר חייב לשיר את "תקפוץ"
אולי אני סופסוף אצליח להינות מהשיר הזה

inbarIL

New member
ההופעת יומולדת העתידית שלי ושל אריאלהXD

וההופעת חלומות שלי ושל מיכליייי
אח אח..איפה אתן איפה?
אבל בכל זאת-
איפה היא תהיה? [עיר, אולם, מקום המוני/אינטימי]בארבי/האנגר לא החלטתי
מתי היא תהיה?ממ לא יודעת..קרוב ליומולדת שלי
כמה מוקדם תגיעו?הרבה
עם מי תהיו?אנשים שאני אוהבת
מי יופיע בה?עברי לידר [או לחילופין מי שיופיע בהופעת יומולדת שלי ושל אריאלה><]
מה יהיה ההרכב?לא אכפת לי כל עוד יהיו יונתן גלעד ועילי [
]
האם מישהו יתארח? אם כן מי?כפיר
מה יהיה השיר הפותח?ג'קט
מה יהיה שאר הפלייליסט?
מלא לא מוכרים וכאלה
מה יהיה השיר המסיים?מרי לנצח:)
האם יהיה הדרן? או אולי שניים?שניים ברור
האם תגשו לאמן?נזרום
האם תבקשו חתימה/תצטלמו?נזרום
איך תחזרו הביתה?נישאר בת"א כל הלילה! D:
האם, מתי, איך ואיפה תלכו לישון?נישאר כל הלילה וכאלה
ואחר"כ לא יודעת
אם יש לכן עוד משהו להוסיף על ההופעה- זה הזמןאיפה אריאלה איפה?!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בובה, צריך כבר להתחיל לארגן דברים ליומולדת.. בכל זאת, הם צריכים חזרות וכאלה

amitshilo

New member
שלוםםםם למעתיקת השאלונים היפה שלי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סתם נשמה שלי! שרשור שולט!
אני אענה בקרוב
לאב יו

../images/Emo126.gifכמה דברים-

דבר ראשון עניתי פעם על השאלון הזה גם לא ביואב, דבר שני לא הייתי סגורה מי העלתה אותו ביואב [למרות ש99% מהשרשורים שם זו את] חח כפרעליך. אוהבת אותך פי 1000!!

shahar1989

New member
הפה הפה! בכלל אני התחלתי עם

השאלון הזה! בפינה של מתנקי בפורום של יואב. זאת הייתה השאלה הקבועה שלי. אז בכלל הקרדיט מגיע לי...

../images/Emo126.gifנכון! זכרתי שזה היה במשהו סטייל כא"ש!

זכרתי שזה לא בא ישן בשאלון.

amitshilo

New member
האמת, יש לי וידוי.

את הרעיון לשאלון אני בכלל גנבתי מעפריש, שעשתה משהו כזה בפורום עברי. קיצר, אף אחת מאיתנו לא כזו מקורית

למעלה