הופעת החלומות שלי

אני אוהבתתתתתתת כאלההההה..../images/Emo41.gif

רק כדי להבהיר דבר אחד, הופעת החלומות שלי היא העשור לחלולים, אז אני עושה את הופעות החלומות ג'וניור
איפה היא תהיה? [עיר, אולם, מקום המוני/אינטימי] היא תהיה בזאפה תל אביב מתי היא תהיה? בעוד חודשיים [כי צריך להתכונן, לפרסם וזה] כמה מוקדם תגיעו? חצי שעה לפני הזמן, משו כזה. עם מי תהיו? עם כוווולם, מכללללל הפורומים.. מי יופיע בה? נועם פנחסוב. מה יהיה ההרכב? הלהקה של נועם... האם מישהו יתארח? אם כן מי? כן! אביב גפן, ברי סחרוף, נעמה פנחסוב. מה יהיה השיר הפותח? דמעות יבשות כמובן
מה יהיה שאר הפלייליסט? הפלייליסט הרגיל + פרחים נבולים + אחד בתוך השני + לעולם לא תדעי + ואולי + מקום + תנסה עם נעמה + לילה ושלכת עם אביב + לאהוב את עצמך וניצוצות עם ברי.
מה יהיה השיר המסיים? אני וכל המחשבות. האם יהיה הדרן? או אולי שניים? יהיו שני הדרנים ברור! האם תגשו לאמן? כן זה נועם. האם תבקשו חתימה/תצטלמו? לא איך תחזרו הביתה? חחח מה זה משנה
אני אשאר בתל אביב. האם, מתי, איך ואיפה תלכו לישון? אני לא אלך לישון, אני אהיה בתל אביב.. ולפנות בוקר אני אלך לשבת קצת בים עם חברים ואסע הביתה.. אם יש לכן עוד משהו להוסיף על ההופעה- זה הזמן כן! זאת תהיה הופעת ההשקה של הדיסק של נועם! [היי. לא לצחוק
] הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo126.gifפנטזיה מטורפת-

איפה היא תהיה? [עיר, אולם, מקום המוני/אינטימי]בארבי ת"א. גדול אבל לא המוני. מתי היא תהיה?בתאריך שיהיה מתאים לכל מי שאני אוהבת ורוצה שיגיע. כמה מוקדם תגיעו?הרבה.. [ותבינו גם למה] עם מי תהיו?עם כל האנשים שאני הכי אוהבת. מי יופיע בה?אני
מה יהיה ההרכב?איתי ניצן על התופים, גיטרות- כפיר ואיתמר, בס- נדב ידידי הבסיסט והחתיך ואולי גם אבי, פסנתר- עדן ידיד טוב שלי. האם מישהו יתארח? אם כן מי?כפיר, עברי, יואב, איתמר, ומופע בכורה של איתי ניצן כזמר
מה יהיה השיר הפותח?שיר שלי כלשהו... מה יהיה שאר הפלייליסט?שירים שלי ושיר אחד של כל אחד ממי שיתארח יחד איתי. עם כפיר- הפחד נעלם, עם עברי- לא ידוע, עם יואב- ימים אחרים, עם איתמר- ליאה. מה יהיה השיר המסיים?שלי כלשהו.. האם יהיה הדרן? או אולי שניים?אחד, ויהיו בו 4 שירים. האם תגשו לאמן?יש מצב..
האם תבקשו חתימה/תצטלמו?נהה... סתם סנובית. איך תחזרו הביתה?באוטו שלי. האם, מתי, איך ואיפה תלכו לישון?לא אלך לישון, מרוב התרגשות
אם יש לכן עוד משהו להוסיף על ההופעה- זה הזמןאעאה. זה חלום.

עונה

איפה היא תהיה? [עיר, אולם, מקום המוני/אינטימי]צוותא תל אביב מתי היא תהיה? חודש+ כמה מוקדם תגיעו? לא אגיע מוקדם עם מי תהיו? עם אנשים שאני אוהבת מי יופיע בה? נועם פנחסוב מה יהיה ההרכב? ההרכב הקבוע+ הראל בן עמי+ תומר צדקיהו האם מישהו יתארח? אם כן מי? אביב גפן מה יהיה השיר הפותח? דמעות יבשות :) מה יהיה שאר הפלייליסט? השירים של נועם+ לילה,מלח הדמעות,סוף העולם,ממנטו מורי של אביב
מה יהיה השיר המסיים? סוף העולם של אביב.... האם יהיה הדרן? או אולי שניים? יהיה הדרן רק של נועם:) האם תגשו לאמן? לנועם כן,לזה שהוא מארח לא.... האם תבקשו חתימה/תצטלמו?לא=\ איך תחזרו הביתה? אם זה בצוותא בטח אקרא לאבא: ) האם, מתי, איך ואיפה תלכו לישון? איפשהו בבוקר בבית שלי אם יש לכן עוד משהו להוסיף על ההופעה- זה הזמן זה יהיה מושלמיייייייי כל הקהל של אביב+ נועם יהיה מושימושלמי:)

למעלה