וגם אני לא בטוח עד כמה זה קשור, אז אני אנצל"ש את תפוז. אני מחפש אנשים שראו שאמאן קינג ויודעים את שם השיר בפרק 24, בקרב נגד אן טאו. הוא ג'ייפופ, לא?../images/Emo3.gif היי, עדי. D: תעשי לי ילד מתישהו, בסדר?
לא משנה על מה אתם מנגנים לא משנה כמה זמן ולא משנה איזה סגנון אם אתם שני 13- 18 אוהבים מוזיקה ומנגנים ומאזור המרכז תגיבו אני בן 15 מנגן 10 שנים על פסנתר וקלידים ויצא לא מעט לנגן בהרכבים להתחיל להתפתח איתם ולהתאכזב אחרי תקופה עכשיו אני רוצה לנסות להרכיב הרכב רציני להתפתח איתו לנגן ולהופיע איתו ואני רוצה לעשות חיפוש מקיף של נגנים להרכב אז אם אתם מעוניינים ומתאימים תגיבו תגידו בני כמה אתם ועל מה אתם מנגנים ומאיפה אתם ואם אתם מתאימים ומעוניינים מפה השמיים הם הגבול
בת 13 מהרצליה ומנגנת על פסנתר וקלידים. אני לומדת פסנתר בערך 6 שנים והתחלתי לנגן גם על קלידים לפני שנתיים או שלוש. (ואני גם ניגנתי חלילית, דרבוקה וקסילופון במסגרת בית הספר)
פתאום נזכרתי שיש לי דיסק של גאקט (את מון,ליתר דיוק) לא מקורי,מקוריאה אבל עדיין... אני אמכור לכם אותו באיזה 45 ש''ח >___> (טוב נו מה,הדיסק עלה לי 70. וקניתי אותו רק כי לא היה משהו אחר והתבאסתי תחתP: )