אנשים זה לקוח זמן אבל.... בסוף כולכם תבינו שלמעני זה השיר הכי טוב בדיסק. גם לי זה לקח הרבה זמן
ש שניר1984 New member 20/11/05 #20 אנשים זה לקוח זמן אבל.... בסוף כולכם תבינו שלמעני זה השיר הכי טוב בדיסק. גם לי זה לקח הרבה זמן
E eladi88 New member 20/11/05 #24 אז ככה מדפים זה שיר חבוי... ברצועה 10...יעני השיר למעני...יש בדקה 8:30 משהו כזה...עוד שיר.... והשיר הזה הוא השיר מדפים מה מה מה מדפיםםםםםםםםםםםםם על ראשיייייייי ספרים שלמים
אז ככה מדפים זה שיר חבוי... ברצועה 10...יעני השיר למעני...יש בדקה 8:30 משהו כזה...עוד שיר.... והשיר הזה הוא השיר מדפים מה מה מה מדפיםםםםםםםםםםםםם על ראשיייייייי ספרים שלמים
E eladi88 New member 20/11/05 #26 לכי לכי יא גנבנית "תחכה שהוא יסתובב...ורק אז תגנוב לו את הקולה" ככה את מדרדרת אותי הדר...?? אותך לאמא
לכי לכי יא גנבנית "תחכה שהוא יסתובב...ורק אז תגנוב לו את הקולה" ככה את מדרדרת אותי הדר...?? אותך לאמא
H Hadardur New member 20/11/05 #29 חחחחחחח טל אתה חמוד כשאתה יושב על המדרכה ומחכה להסעה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
E eladi88 New member 20/11/05 #31 בואנהההההההההה אל תסתלבטי על אנשים שמחכים להסעות\טרמפים\להגיע הביתה בדרך כלשהיא
T talba3 New member 21/11/05 #35 חחחח ואת חמודה שאת נכנסת למונית עם אלבום זהב!! (לכזה דבר צריך לימוזינה) חחחח קיצור אני חיכיתי שיאספו אותי הביתה (שום טרמפים ושום מוניות)
חחחח ואת חמודה שאת נכנסת למונית עם אלבום זהב!! (לכזה דבר צריך לימוזינה) חחחח קיצור אני חיכיתי שיאספו אותי הביתה (שום טרמפים ושום מוניות)