לך תסביר להם...
M matan warrior prince New member 8/4/07 #25 חה ../images/Emo6.gif יחי SOLA! אני אביא את כל החברים שלי בתפוז להעיף את Apresurate!
Q QueIronia New member 8/4/07 #28 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמחקתי פה 4 הצבעות שהיו קשורות באופן "מסתורי" למתן. ולא, לא בגלל שהעיפו את Apresurate, אלא בגלל שהיה ברור שההצבעות היו בגלל שמתן בקש. [ליאת - את יכולה להסתכל בהודעות המחוקות...]
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמחקתי פה 4 הצבעות שהיו קשורות באופן "מסתורי" למתן. ולא, לא בגלל שהעיפו את Apresurate, אלא בגלל שהיה ברור שההצבעות היו בגלל שמתן בקש. [ליאת - את יכולה להסתכל בהודעות המחוקות...]
M matan warrior prince New member 8/4/07 #29 עלית עליי ../images/Emo11.gif אבל בקשתי מהם שיעיפו את Apresurate למען סולה, ושלחתי להם את Apresurate ואת Sola
עלית עליי ../images/Emo11.gif אבל בקשתי מהם שיעיפו את Apresurate למען סולה, ושלחתי להם את Apresurate ואת Sola
Q QueIronia New member 8/4/07 #31 חוצמזה שתרמת להפצה לא חוקית של הדיסק. העונש שאני גוזר עליך, בתור מנהל הפורום, הוא לרכוש את הדיסק ב-4 עותקים נוספים, לכ"א מהשפוטים שלך.
חוצמזה שתרמת להפצה לא חוקית של הדיסק. העונש שאני גוזר עליך, בתור מנהל הפורום, הוא לרכוש את הדיסק ב-4 עותקים נוספים, לכ"א מהשפוטים שלך.
M matan warrior prince New member 8/4/07 #32 אוי ואבוי ../images/Emo6.gif אני קונה ת'דיסק ביום הולדת שלי... יש לי המון דיסקים לקנות, ביניהם הנרי וניקה אה וזה סה"כ משחק, מה אתה לוקח רציני?
אוי ואבוי ../images/Emo6.gif אני קונה ת'דיסק ביום הולדת שלי... יש לי המון דיסקים לקנות, ביניהם הנרי וניקה אה וזה סה"כ משחק, מה אתה לוקח רציני?
M matan warrior prince New member 9/4/07 #36 סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif ולשאלה של ליאת, כן... יש לי גם דברים אחרים לעשות בחיים [אחסוך לכם]
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif ולשאלה של ליאת, כן... יש לי גם דברים אחרים לעשות בחיים [אחסוך לכם]