כבר השתתפתם

Tomer 123

New member
../images/Emo41.gifמשחק חדש../images/Emo41.gif

כגי לעורר קצת את הפורום, הצעתי למנהלת היקרה שלנו משחק חדש, כדי קצת לעורר את הפורום. אז הנה יוצא לדרך......מצעד המערכונים הגדול! מי שהולך לקרות, כשאנחנו מתבססים על משחק שמשוחק ברגעים אלו ממש גם בפורום אגדות רוק, הוא: אנחנו נבחר את המערכון הגדול והאהוב ביותר על חברי הפורום. איך זה הולך להתבצע? כל גולש יבחר בין 8 ל 10 מערכונים אהובים עליו, וינמק למה לדעתו. אחרי שכל חברי הפורום יבחרו, אני אקח את הבחירות שעלו הכי הרבה, כשהמפתח הוא: 1-3 מערכונים לכל אמן, כשלגששים ניתן 4-5, מתוך כבוד... אחרי שאני אקח את הבחירות, אנחנו נבחר את המערכונים באמצעות משחק על בסיס המונדיאל. זאת אומרת ש 20 המערכונים שנבחרו הכי הרבה יחולקו ל 5 בתים - 4 בכל בית. בשלב הזה כל גולש יכתוב איזה 2 מערכונים מכל בית צריכים לדעתו לעלות לשלב שמינית הגמר. כשיהיו מספיק נימוקים, עשרת המערכונים הנבחרים יעלו לשלב שמינית הגמר, שבה הם יתמודדו - 5 התמודדויות. כל גולש יציין איזה מערכון ראוי לעלות, ולמה, וככה הלאה - רבע גמר, חצי גמר וגמר. להודעה הזאת תתחילו לשרשר את הבחירות שלכם למערכונים שצריכים לעלות לשלב הבתים מקווה להשתתפות רחבה

האגס 1

New member
אתה בטוח שזה לא יהיה

משחק הגמר שלא נגמר?... בכל אופן - אני הולך לישון על זה (ולישון בכלל)

אפשר להתארגן על פרס שווה...

דווקא יש לי רעיון לפרס מיוחד. אבל קודם נראה את כולכם משתתפים. קדימה

D o r o t h y

New member
יאללה יאללה להתעורר..

אני אכתוב את הבחירות שלי הלילה כשאחזור מהלימודים.

D o r o t h y

New member
הבחירות שלי:

1. שייקה אופיר - המורה לאנגלית (אני יודעת את כל המערכון בע"פ, יש לי עדים, והוא עדיין מצחיק אותי עד מוות) 2. שייקה אופיר - ציונה והעין המקולקלת - (אין מה לעשות האיש הוא מלך. מערכון מצחיק פשוט גאוני). 3. רבקה מיכאלי ויוסי בנאי - זהירות נהגת (תמיד אקטואלי ומצחיקות אותי ההתפתלויות) 4. החמישיה הקאמרית - המערכון שקרן מקבלת אורגזמה עם כל עיטוש. (נו, אז זה נמוך, אבל מצחיק) 5. קומדי סטור - השיר של שם חם ויפת - (קורע מצחוק) 6. הגשש החיוור - שוק הספרים (ול רק בשביל "רגע של הונגרית") 7. הגשש החיוור - אופסייד סטורי (נו, לא צריך סיבה לאהוב את זה - רק מספיק להיות ירושלמי) 8. הגשש החיוור - שבת שלום (שנעשה תה?) 9. הגשש החיוור - סיפור אהבה מהחיים (נו, זה שילוב של טלנובלה ומערכון) יכול להיות שהבחירות שלי בנאליות, אבל תודו שנורא קשה לבחור. ממש קשה ויש עוד מיליון שלא בחרתי. יאללה תורכם

Tomer 123

New member
בחירות מצוינות

יש לך את הכבוד להיות הראשון
אה ו"רגע של הונגרית" זה לא מתוך "שוק הספרים", אלא מתוך "השוטר ישעיהו"

Oren G

New member
'ידיהה אוהזות בהן' ../images/Emo6.gif

ללא עוררין המערכון הכי אהוב עליי של הגשש

D o r o t h y

New member
אין מצב

בשוק הספרים יש את - אסטו-דהר-מנה קטוהוווו" בע"פ זה נשמע הרבה יותר מצחיק "למה אדוני מרטיב אותם הם יכולים להתקרר..."

האגס 1

New member
אבל הוא צודק

ב'השוטר ישעיהו' אותו שוטר צוחק על המבטא ההונגרי של אותו עובר אורח עם הרצועה (פולי) ושם הוא טובע את מטבע הלשון "רגע של הונגרית".

D o r o t h y

New member
ברור

לא התכוונתי שהוא לא צודק, והאמת היא שלא התכוונתי אפילו לצטט מתוך המערכון - אני יודעת שהביטוי "רגע של הונגרית" הוא בהחלט מתוך השוטר ישעיהו (מערכון אלילי בזכות עצמו) אבל התכוונתי למהות, לצחוקיה על ההונגיות של פולי בשוק הספרים. לתלות את האשמה בשעת כתיבת ההודעה?

giba70

New member
עם כל הכבוד לגששים... ויש כבוד

אבל אני לא מבין למה צריך לקבוע שהם יקבלו עדיפות. אולי מישהו כאן לא מסכים ורוצה שניתן, למשל, לחמישייה הקאמרית פקטור דומה? אני נגד שקלולים למיניהם. כל מערכון יתמודד בזכות עצמו ולא בזכות מי מבצע אותו. מעבר לכך, אחלה רעיון, למרות שבאגדות רוק הבחירות מחולקות לקטגוריות, זה יותר מתוחכם ומפותל, וזה באמת הופך למשהו כמו הגמר שלא נגמר (כמה נגמר? מי השוער של הכח וינה? מי יהיה מזג אוויר?)

Tomer 123

New member
זו החלטה גמישה...

אני אסביר לך את השיקולים שלי: בתור מי שהיה להם המגוון והכמות הגדולה ביותר של מערכונים אהובים, אני חושב שזה ראוי לתת להם כבוד החמישייה הקאמרית, שאגב, אהובים עליי מאוד בלי שום קשר, היו קיימים למשך 5 שנים בערך. תשווה את זה ואת 35 השנים של הגשש. אין אמן שיש לו כל כך הרבה מערכונים ידועים ואהובים אבל שוב, אם יש התנגדות רחבה לזה, החוק יבוטל

giba70

New member
גם אם הם טובים והתקיימו הרבה שנים

באופן עקרוני אני מתנגד. כי אם יש להם מגוון, מן הסתם אולי גם יבחרו הרבה מערכונים שלהם, בלי שתיתן להם עדיפות. אנשים יבחרו בין 8 ל-10 מערכונים, נכון? אם ירצו, הם יבחרו 5 של הגששים, ואז יווצר להם רוב באופן טבעי. אבל אני לא רוצה שיהיה איזה עיקרון שלפיו אנשים יוגבלו בבחירה שלהם. אנחנו רוצים לבחור מי הכי טוב, נכון? אם אנחנו כבר יוצאים מנקודת הנחה שהם בין הטובים, אנחנו משוחדים ומעקמים את התוצאה מלכתחילה. בינינו, הרי הגששים לא צריכים את "העזרה" הזאת...

Yuvalenko

New member
אני חושב שהמטרה היתה למנוע את המצב

שרוב המשתתפים יבחרו כמעט אך ורק מערכונים של הגשש! (יענו, נהפוך הוא)

Tomer 123

New member
עלית על זה!../images/Emo8.gif

הנחתי שיש לא מעט חברים בפורום שיבחרו מספר גדול של מערכונים של הגשש, וזה נעשה כדי קצת לעודד את המערכונים שהם לא של הגששים, בלי להוריד באופן משמעותי את המספר שלהם. אז בואו נעשה ככה: מי שבעד להוריד את החוק, שישרשר להודעה הזאת
אם ישורשרו הרבה, החוק יוסר

D o r o t h y

New member
אולי במקום להתעסק בזה

כל אחד יבחר את המערכונים שלו בלי הגבלה? כי נראה לי שבכל זאת לא ייבחרו רק גששים..

למעלה