כבר השתתפתם

D o r o t h y

New member
נו, אז אולי תבחר בכל זאת?

אני מציעה שכל אחד יבחר מערכונים כראות עיניו, לכל היותר נעשה adjustment בשלב בניית הבתים. יאללה סרג'יו, לעסק

giba70

New member
מה לעשות שאני הבנתי אחרת

ציטוט: "אחרי שכל חברי הפורום יבחרו, אני אקח את הבחירות שעלו הכי הרבה, כשהמפתח הוא: 1-3 מערכונים לכל אמן, כשלגששים ניתן 4-5, מתוך כבוד..." האם הכוונה בכך היא להגביל את הגששים? בכל מקרה, גם הגבלה כזאת לא נראית לי. אולי פשוט אנשים יבחרו את מי שהם רוצים? אגב, ממש לא נעים לי שזה התפתח עד כדי כך. את העיקרון שלי כבר שטחתי בפניכם...

Tomer 123

New member
לדעתי שום דבר לא התפתח בצורה שלילית

הכל היה במסגרת הדיון...וכמו שכבר אמרתי, החוק מבוטל נכון לעכשיו. בשלב הבתים כבר נראה

giba70

New member
כשיו אני אחשוב בשקט....

וזה יקח לי קצת זמן לארגן את העשירייה

sorek2

New member
וקשה:

1. שבת שלום - הגששים )אין על החלומות של חמורדכי( 2. התאונה - יוסי בנאי ורבקה מיכאלי. 3. הטלפון - יוסי בנאי ורבקה מיכאלי. 4. מקרה עין - שייקה אופיר 5. בי"ס לגנבים - שייקה אופיר 6. יום במדינה - הגששים 7. מכונת האספרסו - דב נבון בחמישיה הקמרית 8. בסאם עזיז חוזר מעיראק ומתראיין ל"מוקש" - העולם הערב (הייתי חייב!) 9. שביתת רעב - הגששים 10. סילביה באמפר ויודוקוליס ליפשיץ - כוורת (במיוחד ב- 84)

danistar

New member
קשה לי להחליט ... קשה

אי אפשר לדרג את מערכוני הגשש , יש כל כך הרבה מערכונים שאי אפשר להחליט מי יותר טוב ומי פחות . גם המערכונים של שייקה אופיר , יוסי בנאי , יוסי ורבקה , אורי זהר , לול ... איך אפשר לדרג ??

D o r o t h y

New member
לא לדרג,

רק לבחור כמה. הרי ברור שיש כמה שיותר קרובים ללבך, שמצחיקים אותך יותר .. לא ככה?

Yuvalenko

New member
שם השיר: גוסס לאיטי.. מח....../images/Emo7.gif

אני לא יכול לקרוא ת'טקסט!... (לא יודע למה נזכרתי בזה עכשיו..) בוקר טוב אנשים.

../images/Emo127.gif כבר השתתפתם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo127.gif

אני מעלה את השרשור למעלה ... קדימה תבחרו

Tomer 123

New member
החלטה בעניין מספר המערכונים

נכון לעכשיו המספר הוא בין 1 ל 5 מערכונים לכל אמן כולל הגששים אחרי שייבחרו מספיק ותתחיל ספירת הקולות, אני אבדוק את האפשרות לתת לגששים נציגות גדולה יותר בשלב הבתים (למשל, מערכון בכל בית)

Tomer 123

New member
יאללה חבר'ה להתעורר../images/Emo70.gif

בינתיים יש לנו מעט מאוד בחירות, ואני יודע שיש מספיק חברי פורום אז יאללה להתנענע...אקשן אקשן....

האגס 1

New member
כבר באים:

'כוורת' - 'פתאום לפני 35 שנה'
דודו טופז - אינני זוכר את שמו של המערכון, הוא כתוב בצורת שיר בחרוזים על מילים בשפה העברית ועל משמעות כפולה שלהן, ובסוף הוא מתייחס למילה 'צ'חצ'חים' ואומר "...אך נסו להגיד זאת בערב בחירות / לפני רבע מליון אנשים". זה מתוך תוכניתו 'פליטת פה'.
הגששים - 'שוק הספרים'. לא רק מצחיק, לא רק המערכון הראשון שלהם שהכיל בגלוי מילים כמו 'תחת' בזמנים שזה באתמ היה אסור, (המערכון היחיד שכתב להם דן בן-אמוץ...) אלא בעיקר זהו מערכון עם מסרים חברתיים.
הגששים - 'מגרש השדים'.
'החמישיה הקאמרית' - מערכון שאינני זוכר גם את שמו, אני קורא לו 'אחדות בעם' - מנשה נוי משחק אזרח שמנסה, בזה אח זה, לדובב מנקה רחובות ערבי, שכן דתי-יהודי-לאומני ועובר אורח רוסי, להתיידד איתו בשביל האחדות בעם. הם מציגים לו את עצמם בשמותיהם, אבל לערבי הוא קורא מוחמד, לדתי יגאל, ולרוסי בוריס, וכדי לפתוח איתו בשיחה הוא אומר לו "דסבידנייה", שפירושו ברוסית - "להתראות", ולא מבין למה הוא בורח.
'החמישיה הקאמרית' - מערכון על לימוד בר-מצוה - רב מלמד ילד לבר-מצוה את יחזקאל פרק כ"ג (פרק אמיתי), סיפור תנ"כי עם תיאורים פלסטיים של עיסוק בזנות.
טל ומשה - 'מעריץ פוגש את ראומה אלדר'
'לול' - 'לה מרמור מאת פרלש' למרות שהיום עלול להתרחש בדיוק ההיפך.

Tomer 123

New member
טוב, עכשיו תורי לבחור:

הגשש החיוור - שחקן כדורסל
הגשש החיוור - הכה את המומחה
הגשש החיוור - שבת שלום
שייקה אופיר ואורי זוהר - חלש האופי
בצל ירוק - הפוקר היהודי - מבריק. לא פחות
שייקה אופיר - מנצח המקהלה
יוסי בנאי ורבקה מיכאלי - מישהו טילפן יקירתי
כוורת - סיפור המכולת
החמישייה הקאמרית - האולימפיאדה ("האבאנט דה ג'ויש פיפול סאפרד אינף?")
הגשש החיוור - הקפיטריה בטבריה

רענן111

New member
הדירוג שלי

אוי אוי, קשה, קשה. איך רק עשרה? טוב, אז הנה (לא לפי סדר או עדיפות): הגשש החיוור - בוטיק ספרים. הגשש החיוור - מפעל הפיס. הגשש החיוור - חלפון (בחיאת אבוק היום יום הדין...) הגשש החיוור - שיח מלאכים תיקי דיין ואורי זוהר - ליל הכלולות (זרובבל ויוכבד, הוא מת לישון והיא ממש לא) שייקה אופיר ובומבה צור - שודד הבנקים ואביו שייקה אופיר ואורי זוהר - תקרית גבול שייקה אופיר - המורה לאנגלית גדי יגיל - הצלם החמישיה הקאמרית - ביבי נתניהו המדור משכורת (זה משכורת זה? אז אין שלום!) חסרים לי כל כך הרבה, למה רק עשר?

Yuvalenko

New member
בכסף הזה גם שלום זה הרבה...

מה אכפת לך??? תשמע, זה שהיה פה לפניך, קיבל חצי ממה שאתה מקבל ועשה שלום ובטחון.. אתה צוחק עלי?! ההוא היה לפני פנסיה בכלל, שיגיד תודה שנתנו לו לעבוד.. אבל אתה חיב לתת תמורה, העם כמיה!! "כמיה?! שישלם!" אז שלא יהיה שלום. שלא יהיה. שלום. שלום.
(בתמציתיות מופרזת, כי אני גמור מעיפות, סורי)

סטגו

New member
קוראת סמויה אבל מעוניינת לענות ../images/Emo9.gif

הגשש החיוור - 'חסכו ואמצו' כי אלו פינטו ומלול ("פינטו תצא לגזוזטרה של הבלקון של המרפסת ותראה מי פה תתעלף")
שייקה אופיר - 'בית ספר לגנבים' ("יעקב שמש, שמש יעקב"
)
גדי יגיל - 'המציל' ("תצא תצא יא שימפנזה")
גדי יגיל - 'המכס' ("צנצנת לשים פרחים
? אז תגידי ואזה למה אגרטל?")
יוסי בנאי ורבקה מיכאלי - 'קול כלה וקול שדכן' ("תתרגל מעכשיו רק ביסקוויטים")
הגשש החיוור - 'הקפיטריה בטבריה' כי אלו הגששים ("
מים מתעייפים? שינוחו אחר הצהרים")
שייקה אופיר - 'אבו אל בנאת' ("9 בנות נקבות
: אברהמה, יצחקה, יעקבה, שמעונה, שמואלה, ישראלה, יוספה, חיימה ואלברטה")
הגשש החיוור - 'המצילים של ש"ס' ("תן לי להחליט מה מגעיל לי ומה מגדיל לי")
שייקה אופיר - 'מנצח המקהלה' ("יופי נחמה")
הגשש החיוור - 'שביתת רעב' ("פיתה זה חמץ, שמעון. פיתה יבשה זה חמץ, פיתה טרייה זה טעים") וכמובן שיש עוד הרבה מערכונים מעולים

Daffynes

New member
../images/Emo80.gif

ממממ.... קשה קשה.. הגשש החיוור:
1. הקפיטריה בטבריה (אח טבריה... אילו היית צפת)
2. בזק (מי זה? בזק.. בזק שלום?! שלום שלום.. רגע, מה אתה עושה אצלי בבית?!)
3. חתונת הדמים (מצידי אתה יכול להביא את השי הציצי!!)
4. המכונית המגוייסת - עם היידיש (אין בפלה?? אז תביא... אשכולית עם בפלה!)
5. החוזרים מחו"ל (אתה יודע שאם את השעון אתה קונה בשוויצריה ואת הקוקיה בגרמניה אתה מרוויח 66%?) מה יש:
1. ימי איציק - סנדלי דנוור (סך הכל רציתי להגיע הבייתה בשלוש, שלוש וחצי... בשלוש כן, במכונית לא!"
2. מה יש לפורים - מגילת אסתר (אני לא מבין כלום מהסיפור הזה!!)
3. מה יש לפורים - השיר של האיש הקטן על תחפושות (תנסו לחשוב על דברים מצחיקים באמת כמו ריבת בצלא או מילה גסה ב-ט' חחחח) נו אז מה אם זה רק גששים ומה יש?! הם פשוט הכי טובים...

shuky63

New member
קשה,קשה!

קודם כל בשל מצבנו הבטחוני 1.הגשש החיוור -המכונית המגויסת(עם הקטע באידיש) 2.שיח טבחים של הגששים וברוח הפינל פור התקרב 3.שחקן כדורסל של הגשש לגדי יגיל מגיע כמובן להיות כאן.התלבתטי קשות ובחרתי ב 4.עובד בזבל הייתי צריך להתחיל עם הגורו של המצחיקנים בארץ שייקה אופיר וגם אני בחרתי 5.ציונה והעין המקולקלת יש מערכון אחד שאני אוהב לספר כשמדברים על הכדורגל בארץ 6.שימעון ישראלי-בומבה של שחקן השניים הגדולים ביותר לדעתי של החמישייה הקמרית 7.בחנות הירקות(זה משתין לו בחמוצים וזה משתין לו בתפוחי אדמה) 8.פלדר מאוס באולימפיאדה(הראשון בסדרת פלדר מאוס) לצמד יוסי בנאי ורבקה מכאלי אני חב את עונג שבת בבוקר וכמובן 9.זהירות נהגת(אותי זה מצחיק) ומיוסי בנאי בתוכניות היחיד שלו בחרתי 10.לא בטוח בשם אבל זה על ישושכר(על שם אחותו)שבן ציון מרקס מתופף לו מצד ימין וורדה קדנצה מצטרפת בכינור מצד שמאל והוא לא יכול לישון

למעלה