משחק האמת והשקר

cheshire9

New member
בגירסה המלאה יש אמת,שקר ופנטזיה

אז הנה : א. שכבתי עם לסבית שרצתה לעבור לעולם הגברים ב. מצצתי לגבר רק כדי לראות איך נשים מרגישות עם זה ג. היה לי סיפור סוער ומלא תשוקה עם מג'נטה

אישון36

New member
אתה כבר גילית לנו

אתה מת למצוץ לגבר. פנטזיה - אם השמת או לא בעיני חסר משמעות - הרצון מסווג אותך מינית בעיני. מג'נטה מונחית מטרה מידי ולא הסיגנון שלך - אז שקר. שכבת עם לסבית ? היינו שכבת עם משהי שלא ממש מתעניינת במין איתך אלא איתך כנציג גברי - סביר הרי אמרת שלא תמיד עומד לך......וזה מסביר למה..........הנוכחות כנוכח נפקד. אישון. שיעורים בטוב לב.

Old Girl

New member
שלוש אופציות זה יותר מדי

בשבילי, אבל להערכתי - 3 שקר ("סיפור סוער ומלא תשוקה" נשמע מלגלג ולא תיאור פנטזיה). בין 1 ל - 2 לא יודעת, שניהם נראים לא נפוצים אבל סבירים.

magenta73

New member
למה מלגלג?

בכול מקרה, אם כבר מלגלג, אז 2 נראה לי מלגלג. או לפחות לא אמיתי/כן/מודע עד הסוף. למצוץ למשהו רק בשבל להרגיש איך נשים מרגישות?... אתה לא אישה. אתה לא תדע איך אישה מרגישה לא משנה איזה פעולה תעשה. חוץ מזה שכול אישה מרגישה עם זה אחרת.

cheshire9

New member
../images/Emo45.gif שכחתי לענות

אבל זה הנכון ..... למרות שמקבל את הגירסה של מג'נטה אם בא לה ...... ואולי נגשים יום אחד את הפנטזיה (המשותפת)

אישון36

New member
אמת שקר פנטזיה.

הוזמנתי למסיבת נגיעות (סוג של אורגיה) ע"י בחורה אותה פגשתי בבלינד דייט בדייט הראשון. רקדתי עם שירס בשנות השישים בשבוע שעבר (היא לא יודעת לרקוד). החלפתי את האוטו לא מזמן לפורש 911 קררה. אישון. צנוע.

cheshire9

New member
אצלך הכל מתבלבל

אז אספת את שיר בפורש, נסעתם לרקוד, מישהי התחילה איתה והזמינה אותה למסיבת נגיעות - ואתה נשארת בחוץ ....... רק מחזיר.

Old Girl

New member
תשובות

שירס - שקר. 3 - תראה בשבילי זו פנטזיה, לגביך אני לא יודעת... נלך על פנטזיה. 1 אמת זה מה שנשאר.

אישון36

New member
פנטזיה.

המת בכלל מכוניות ספורט קטנות זו הפנטזיה שלי, שאני רואה רכב שכזה אני ממש נפעם. ואני יודע שאני חייב רכב גדול בשביל כל הבאלגן של חיי......אבל הפנטזיה. לגבי שירס - שקר. לגבי המסיבת נגיעות - היא הזמינה נראה לי לא נכון ולא הלכתי. אישון. מכונית קטנה.

BABELICIOUS

New member
יאללה ננסה לאתגר אתכם

אמת-שקר-פנטזיה
צנחתי ממטוס כדי להילחם בפחד הגבהים שלי
היה לי מיני רומן עם המדריך הסקסי שהיה לי בטיול הראשון שלי לארה"ב בגיל 17
למשך שנה היו לי 8 כלבים ב
כאשר שמרתי גם על כלבים של חברים ושל אחי

למעלה