משחק האמת והשקר

שירס36

New member
טוב, בהנחה שברור ש 3 זאת לא אמת...

אז: 1. אמת 2. פנטזיה - זיכיתי בתחרות גולף בגיל 8 וזכיתי במחדד, גולף זאת הפנטזיה... 3. שקר - אני רוקדת מדהים, אבל לא עם אישון (עדיין)

אישון36

New member
חייב להגיב על 1

תעצרי את זה..........זו המשקולת של חייך. אישון. גדול הרקדנים.

אישון36

New member
וזה מה שהופך אוו למשקולת

וטוב/לא טוב נבחן במבחן יותר ארוך מאורך האורגזמה. הבדיקה היא במבט מרחוק..............רחוק זה שנים. אישון. משום מה אני מאמין שאשמע תשובה לשאלה זאת בהמשך - תשובה שונה.

avshalomat

New member
יאללה

1.אני עובד אצל אקס מאפיונר ועוזר לו להקים מעצמת בידור איש שם בחו"ל 2.לפני כחודשיים תקפו אותי שלושה שודדים הצלחתי להבריח אותם בלי שיקחו לי כלום 3.במהלך הסופשבוע אני בעיקר מטייל.

avshalomat

New member
והאמת שרציתי שהוא

יהיה פחות ברור, אבל לא רציתי להגדיר חזרה לארץ בתור פנטזיה אלא בתור משהו שאני רוצה שיתגשם.

avshalomat

New member
נו די ברור אחרי שלילה

אבל 1. אמת ויציב -אכן אקס מאפיונר כך כולם טוענים למרות שאף פעם לא הוכח שום דבר ואין שום ראיות 2. שקר לצערי גם הצליחו וגם הצליחו להחטיף - 3. אכן פנטזיה - למרות שכמו שאמרתי הרצון היותר גדול הוא באמת לחזור לארץ, ולא לעבוד אצל אקס מאפיונרים (אקס מאפיונרים לכאורה כן? שלא יהיו טעויות)

ufffnick

New member
בפיגור קל...

1. השתמשתי בקשרים שלי כדי שגונב האופנוע שלי יחוסל כבוגד ע"י החמאס. 2. עברתי 3 תאונות דרכים, בהם הרסתי כליל רכב, פעמיים עם אופנוע ובכולם יצאתי בשריטות קלות. 3. אחת האקסיות שלי, לימים הפכה לסלבריטאית מן המניין.

אישון36

New member
ושוב איתכם

כרגיל רצתי לכיוון מין, לשיפוטכם: 1. שגרתי פעם בתל אביב (4 חודשים) ספרתי בדירה 13 בנות זוג שונות....יכול להיות שהיו עוד כמה שלא ספרתי..........נבהלתי והחלטתי לא עוד - לפחות לא בצורה שכזאת - ולא שבתי לשנים לעיר. 2. ייעוץ זוגי בו הייתי רמזה לי היועצת רמזים מיניים כל הזמן........ 3. הדבר הקינקי ביותר בו הייתי: בחורה הביאה למין ויברטור, השתמשה עלי (נחשו איכן) וליקקה את הויברטור. אישון. משדרג.

lior 30 rg

New member
תנחשו: דווקא נראה לי קל

1: הייתי אלוף ישראל במשקל על כבד באיגרוף 2: בזמן שרותי במשטרה, במהלך מעצר השתלטתי בידיים ריקות על מתאבק אולימפי שייצג את גרוזיה אשר שוקל 130 ק"ג- שברתי לו יד ולסת. 3: במהלך השרות הצבאי הרגתי שלושה מחבלים

אישון36

New member
בוא ניראה

1. פנטזיה - אין שום דבר אחר שראוי להיות פנטזיה. 2. יכול להיות או אמת או שקר - אבל רב פרטים מידי להיות שקר - אז אמת. 3. נותר רק שקר - אבל היה יכול להיות אמת.

למעלה